I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] TTT-GuH and Džefy.

Příspěvekod Spartickka3 » 12 čer 2021, 15:13

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/afffffffff/
https://steamcommunity.com/profiles/76561198156150533/
Popis situace/prohřešku admina:
00:00-01:00- Tady Džefy (nebo ať si říká jak chce) říká, že nikdo nebude urážet LGBT. Smím vedět důvod? Vyjádřit svůj názor je proti pravidlům na tomhle serveru?
01:30-01:50 -Lidi mají zapojit mozek než něco řeknou. Tohle by asi admin říkat neměl, jasný všichni víme, že na GS nehraje moc lidí s mozkem, ale přece jen by to admin neměl říkat.
02:00-04:00- Džefy vysvětluje, že mít názor proti LGBT je trestné (tu tě zklamu kamaráde, pokud po tobě nikdo nejde s vidlama v ruce a přes hlavu bílou kápi, tak to neni trestný čin, ale svůj vlastní názor). Nadále tam padl dvou denní mute za to, že Icy říká Džefymu "Dženy". Ok beru menší provokace. Ale co když někdo bude říkat např. mně místo "Spartičkka" "Šprtičkka" dostane taktéž můte, když se mi to nebude líbit?
Nadále tam Icy úmyslně zabil džefyho. Logicky ztratil karmu. Džefy mu pak ubral 25 a o dalších pár sekund dalších 25. Nevím jestli je tohle zrovna alright, ale mně to moc v pořádku nepříjde.
04:00-04:30- Džefy řekne: "Co to zas meleš džoukre do hajzlu". Joker mu odvětí,že jim říkal, že nemají mluvit sprostě, ale přitom tu nadáváš. Džefy řekne, že neni vůbec sprostej (Hajzl asi neni nadávka, tak to můžete na serveru používat lets goo).
06:44-07:30- Wow, Džefy kickne SkaneBita za to, že řekl svůk názor? Super vracíme se do komunismu. Absolutně nepochopitelný kick.
07:40-08:00- Džefy přiznává, že ho kickl, protože je homofobní lol (GUHH JAKOŽTO SUPER NEJLEPŠÍ SA NIC NEŘEŠÍ A ANI NEZASAHUJE SUPER SA FAKT JO)

Well shit, pojďme si to shrnout.
-Na celém portálu můžeme lidem přát smrt(KYS-Kill Your Self). Používá to téměř každý a obzvláště děti na JB.
-Na TTT nesmíš vyjádřit svůj názor na konrektní věc/událost/komunitu.
-Na TTT je totalně neschopné SA, které je tak drzé a řekne, že vláda ŽB byla špatná.
-Admini na TTT mají práva, aby si mohli poměřovat své fimfulíny.
-Na LGBT se nesmí říct nic špatného nebo dostaneš mute/ban na x hodin/dní.

Tohle si vyřeš ty Gustíku. Tam to malé dítě (GuH) do tohoto ať nezasahuje.
Nejlépe si najdi chvili času a projeď celé demo, je tam toho víc. Já tam hodil takové ty největší "perly".

Za našich čas, bývali oba dva servery téměř plné nepřetržitě. Vy teď máte pomalu problém naplnit jeden server.
Dosadil sis do svých SA pozic lidi kteří ti nejspíš lezli tak moc do prdelky, že si je tam hodil a takhle to dopadá.
Celý A-team na TTT serveru je neschopný (Najdou se vyjímky viz. Casty)
Celou tu dobu máte v sekci servery špatně napsaný plný název zkratky TTT (Kdyby si neveděl, tak to neni Trouble in Town. To jsou dvě "Téčka". Správný název je Trouble in Terrorist Town.)

Server vám pomalu, ale jistě umírá. Měl bys stím něco začít dělat. Hlavně jim dej nějaké HLSA co má rozum mozek a respekt. Třeba to bude jiné (who knows).

PS: Pro ostatní lidi co hrajete na TTT a nějakej admin vám leze krkem. Stačí mi poslat demo kde něco udělal a já to za vás sepíšu a hodím na forko. Ale prosím jen fakt nějaké věci jako je tahle a né blbosti thx.

Důkaz o jeho pochybení: http://mysharegadget.com/565357779
Spartickka3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] TTT-GuH and Džefy.

od Rumcajz » 12 čer 2021, 15:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT-GuH and Džefy.

Příspěvekod GuHHH666 » 12 čer 2021, 15:38 VIP

00:00-01:00- Tady Džefy (nebo ať si říká jak chce) říká, že nikdo nebude urážet LGBT. Smím vedět důvod? Vyjádřit svůj názor je proti pravidlům na tomhle serveru?

Sám si tu řekl slovo "urážet", urážet na serveru nesmíš nikoho.

Ale co když někdo bude říkat např. mně místo "Spartičkka" "Šprtičkka" dostane taktéž můte, když se mi to nebude líbit?

Pokud to adminovi řekneš a někdo tě pořád bude provokovat, tak ano taky dostane mute.

Nadále tam Icy úmyslně zabil džefyho. Logicky ztratil karmu. Džefy mu pak ubral 25 a o dalších pár sekund dalších 25. Nevím jestli je tohle zrovna alright, ale mně to moc v pořádku nepříjde.

Měl určitě dostat -25, ale pokud randomuje nějak často, tak se nedivím že dostal -50.

04:00-04:30- Džefy řekne: "Co to zas meleš džoukre do hajzlu". Joker mu odvětí,že jim říkal, že nemají mluvit sprostě, ale přitom tu nadáváš. Džefy řekne, že neni vůbec sprostej (Hajzl asi neni nadávka, tak to můžete na serveru používat lets goo).

Každému občas uletí nejaká ta nadávka a "do hajzlu" mi nepříjde uplně zas tak hodně sprosté...

07:40-08:00- Džefy přiznává, že ho kickl, protože je homofobní lol

Pokud řekl jen tohle, tak kick padnout neměl, ale jestli před tím měl na to další narážky, tak se nedivím, že kick dostal.

GUHH JAKOŽTO SUPER NEJLEPŠÍ SA NIC NEŘEŠÍ A ANI NEZASAHUJE SUPER SA FAKT JO

Nebudu zasahovat do něčeho o čem nic nevím, jinak na serveru většinu věcí řešil džefy a nebly jiné situace co by se museli řešit.
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod Spartickka3 » 12 čer 2021, 15:59

Mysleli LGBT komunitu jako obecně, nikoliv jednotlivce. Takže když řeknu, že je počasí na hovno, je to urážka? Pokud má člověk takový názor, že řekne, že je LGBT komunita na hovno tak to neni urážka, nýbrž názor.
Spartickka3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TryHard003 » 12 čer 2021, 16:26

máte též nějaké akce LGBT PODPORUJEME, též vám neříkáme nebudete tam chodit atd takže vy nám nebudete rikat co mame mit za jmena.

že máme na serveru LGBT nepodporuji nebo je TRASH tak to nic špatného není, jen ste nasraní
Obrázek

Správce Serveru - Aftermine.eu
https://discord.gg/zaSg4tXF
TryHard003
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod ericek111 » 12 čer 2021, 16:37

Server vám pomalu, ale jistě umírá.

:lol: :lol: :lol: Ja som myslel, že už dávno umrel s odchodom tej vašej bandy potížistov? :D Hej, pomaly umiera už asi 10 rokov podľa niektorých expertov s bohatými banlistami. :lol: Ak bude umierať tak pomaly, ako doteraz, tak mi to vôbec, ale že vôbec nevadí. :roll: :lol: Čím to je, že práve tí zrušení admini/akademici, ktorí robili problémy predtým, robia problémy aj potom. :lol:

A "asi tě zklamu, kamaráde", ale na súkromnom serveri žiadne práva nemáš, a už vôbec nie právo písať sračky. :lol:
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod JeffyGS » 12 čer 2021, 22:47 VIP

Zdravíčko, jen ve zkratce:
• ráno jsem se vyjadřoval již tady : ttt-1-dzefy-neopravneny-mute-t245766.html#p1090772

Nechápu na co další stížnost, každopádně, do středy jsem v práci, takže se do té doby vyjadřovat nebudu a vyjádřív se v klidu doma.

Díky
JeffyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod JeffyGS » 13 čer 2021, 10:09 VIP

Zdravíčko,
tak jsem si našel čas, tak se také vyjádřim:

Urážka podle mého rozhodně není názor, názor je podle mého něco ve stylu "nemám rád LGBT", rozhodně ne "LGBT je trash".
Dovolím si zacitovat:
"Moderní české právo urážku na cti kodifikuje jako přestupek proti občanskému soužití, který spáchá ten, kdo „jinému ublíží na cti tím, že ho zesměšní nebo ho jiným způsobem hrubě urazí“."
Nepřijde Vám, že tím zesměšňujete LGBT komunitu?
01:30-01:50 -Lidi mají zapojit mozek než něco řeknou. Tohle by asi admin říkat neměl, jasný všichni víme, že na GS nehraje moc lidí s mozkem, ale přece jen by to admin neměl říkat.

Pokud se mě za hodinu zeptají 4 lidi na stejnou otázku, nebo se ptají na uplné blbosti, tak mi přišlo vhodné říct jim, aby zapojili mozek.
02:00-04:00- Džefy vysvětluje, že mít názor proti LGBT je trestné (tu tě zklamu kamaráde, pokud po tobě nikdo nejde s vidlama v ruce a přes hlavu bílou kápi, tak to neni trestný čin, ale svůj vlastní názor). Nadále tam padl dvou denní mute za to, že Icy říká Džefymu "Dženy". Ok beru menší provokace. Ale co když někdo bude říkat např. mně místo "Spartičkka" "Šprtičkka" dostane taktéž můte, když se mi to nebude líbit?

Zde si opět dovolím zacitovat ze zákona:
"Paragraf 22 antidiskriminačního zákona činí trestným činem veřejné podněcování k diskriminaci, nenávisti či násilí vůči osobám na základě sexuální orientace a zakazuje podněcování k diskriminaci, nenávisti, násilí či segregaci skupiny osob."
Ohledněte toho mute banu více zde: [url]ttt-1-dzefy-neopravneny-mute-t245766.html#p1090772[/url]
Když tobě někdo bude "Šprtičkka", tak bych se zachoval úplně stejně. Jak psal Guh, stačí napsat a vyřeší se to.

Icy je problémový hráč a pokaždé co dostane mute, tak na toho admina "zaútočí" a přijde o karmu, přijde mi kravina brát mu opět po několikáté 25. Vzal jsem mu 50, aby si to konečně zapamatoval a už jsme takovéhle kraviny nemuseli řešit.

Slovo "hajzl" mi nepřijde nějak sprosté. A pokud do tebe budou 2 problémový hráči stále hučet, tak si taky nenecháš dělat tlaky na hlavu od nich a řekneš jim.
06:44-07:30- Wow, Džefy kickne SkaneBita za to, že řekl svůk názor? Super vracíme se do komunismu. Absolutně nepochopitelný kick.

Snakebite dostal kick za to, že urážel LGBT komunitu, bylo mu to vysvětlené a v klidu jsme se tam bavili o tom, co je ok a co ne.
07:40-08:00- Džefy přiznává, že ho kickl, protože je homofobní lol (GUHH JAKOŽTO SUPER NEJLEPŠÍ SA NIC NEŘEŠÍ A ANI NEZASAHUJE SUPER SA FAKT JO)

^^ odstavec víš
Well shit, pojďme si to shrnout.
-Na celém portálu můžeme lidem přát smrt(KYS-Kill Your Self). Používá to téměř každý a obzvláště děti na JB.
-Na TTT nesmíš vyjádřit svůj názor na konrektní věc/událost/komunitu.
-Na TTT je totalně neschopné SA, které je tak drzé a řekne, že vláda ŽB byla špatná.
-Admini na TTT mají práva, aby si mohli poměřovat své fimfulíny.
-Na LGBT se nesmí říct nic špatného nebo dostaneš mute/ban na x hodin/dní.

Já osobně za kys dávám normálně upozornění, protože mi to v pořádku nepřijde.
No pokud se říkají špatné věci do míry, tak ok, ale nad míru to není v pořádku. Pokud by Icy nebo Joker nebyli problémový hráči, tak by dostali 10 minut.
Server vám pomalu, ale jistě umírá. Měl bys stím něco začít dělat. Hlavně jim dej nějaké HLSA co má rozum mozek a respekt. Třeba to bude jiné (who knows).

směju se

No za mě je to vše a nemam slov.
Obrázek
JeffyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Spartickka3 » 13 čer 2021, 10:33

Říct,že LGBT je thrash, je taky názor. Je to nazor toho člověka/skupiny lidi. Je to stejné jako kdyby ti někdo řekl,že si kokot. Taktéž to bude jeho názor. Nebudeme to tu spamovat a necháme vyjádření na panu Gustikovi.

PS: Eriku vidim,že tva inteligence neni moc dostačující.Snažíš se mě tu shodit, ale zapomínáš, ze jsem se zrušil dobrovolně lol. Plus bordel delat na serveru nemůžu,když tam mam permu wtf.

Psáno na mobilu v práci, takže neni diakritika a nějaká chyba se tam může najít.
Spartickka3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Spartickka3 » 16 čer 2021, 14:49

Jenom, aby se na to nezapomnělo jj
Spartickka3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 16 čer 2021, 15:11 VIP

Ani nebudu reagovat na poznámky k SA, serveru, webu a těm dalším věcem, co tam píšeš, protože je to zbytečné.

Co se týče stížnosti, tak se dnes/zítra podívám na demo a napíšu verdikt.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Gustik » 17 čer 2021, 23:12 VIP

Spartickka3 píše:00:00-01:00- Tady Džefy (nebo ať si říká jak chce) říká, že nikdo nebude urážet LGBT. Smím vedět důvod? Vyjádřit svůj názor je proti pravidlům na tomhle serveru?
No LGBT je označení lidí, kteří mají jinou sexuální orientaci. Nevím z jakého důvodu mají hráči potřebu na LGBT nějak útočit atp. A neber to teď tak, že někdo řekne, že nemá rád kočky, tak ho budeš nahlašovat do PP. Vy (oni na serveru) v tomto případě úmyslně napadáte gaye, provokujete a řešíte pořád dokola stejné kraviny a blbosti. Prostě a jednoduše nemáš nikoho urážet.

Spartickka3 píše:01:30-01:50 -Lidi mají zapojit mozek než něco řeknou. Tohle by asi admin říkat neměl, jasný všichni víme, že na GS nehraje moc lidí s mozkem, ale přece jen by to admin neměl říkat.
Lidi by měli zapojit mozek, než něco řeknou. Tak už jsem to řekl taky, nevím na co si vlastně stěžuješ...

Spartickka3 píše:02:00-04:00- Džefy vysvětluje, že mít názor proti LGBT je trestné (tu tě zklamu kamaráde, pokud po tobě nikdo nejde s vidlama v ruce a přes hlavu bílou kápi, tak to neni trestný čin, ale svůj vlastní názor). Nadále tam padl dvou denní mute za to, že Icy říká Džefymu "Dženy". Ok beru menší provokace. Ale co když někdo bude říkat např. mně místo "Spartičkka" "Šprtičkka" dostane taktéž můte, když se mi to nebude líbit?
Mít názor trestné není. Říkat kraviny na veřejnosti (nebo někde) už asi být může. Přečti si § 356 v trestním zákoníku.
Když ti admin řekne, že mu tak říkat nemáš, tak mu tak prostě říkat nebudeš, co je na tom k nepochopení? Taky dojdeš do kavárny, kde je číšník Pavel a budeš mu říkat Póvel a hrozně se tomu smát? No prostě tě vyhodí z kavárny, tak jak to my uděláme na serveru. :roll:

Spartickka3 píše:Nadále tam Icy úmyslně zabil džefyho. Logicky ztratil karmu. Džefy mu pak ubral 25 a o dalších pár sekund dalších 25. Nevím jestli je tohle zrovna alright, ale mně to moc v pořádku nepříjde.
Jaký je důvod zabití Džefyho? No jo, asi sis odpověděl sám... A že mu odebral 50 namísto 25, dle Džefyho si to zasloužil, hráčovi to asi ale nevadilo.

Spartickka3 píše:04:00-04:30- Džefy řekne: "Co to zas meleš džoukre do hajzlu". Joker mu odvětí,že jim říkal, že nemají mluvit sprostě, ale přitom tu nadáváš. Džefy řekne, že neni vůbec sprostej (Hajzl asi neni nadávka, tak to můžete na serveru používat lets goo).
Asi byl Džefy už trošku frustrován, kdyby toto použil někdo jiný, osobně bych ho ani neupozornil. Používat to opakovaně, asi bych ho už upozornil. Opět tedy nic hrozného.

Spartickka3 píše:06:44-07:30- Wow, Džefy kickne SkaneBita za to, že řekl svůk názor? Super vracíme se do komunismu. Absolutně nepochopitelný kick.

Jsem rád, že se tak zapojuješ a vlastně sis celou svou stížnost "vyřešil" sám:
Spartickka3 píše:Říct,že LGBT je thrash, je taky názor. Je to nazor toho člověka/skupiny lidi. Je to stejné jako kdyby ti někdo řekl,že si kokot. Taktéž to bude jeho názor.

Je hezké, že je to tvůj názor, ale na našich serverech nemůžeš nikomu říkat, že je kokot. To je proti pravidlům. ;)

A příště, pokud si chtějí hráči na admina stěžovat, ať to udělají sami.

Stížnost zamítnuta.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy