• Stránka 1 z 1
[V]TTT/Mrs.*Dandee*/Overlord
Zdravím,
Dostal jsem ban za údajný TK, jelikož jsem jako detektiv zabil detektiva. Ban jsem dostal na základě logu, jelikož slečna adminka nebyla u situace, tak se řídila pouze podle logu a předcházející situace ji nijak netrápila. Poté, co jsem jí chtěl vysvětlit, že ban na základě logu bez přímého důkazu porušení pravidel je nesmysl, přistál mi hned ban.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Mrs.*Dandee*
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [TK]
[=] Zabanovany nickname: Overlord
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:90678737
[=] Zabanovana IP: 109.183.150.68
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Unban není nutný, jen prosím danou paní vševědoucí, aby příště banovala pouze s jasnými důkazy
Pac a pusu,
Overlord.
Dostal jsem ban za údajný TK, jelikož jsem jako detektiv zabil detektiva. Ban jsem dostal na základě logu, jelikož slečna adminka nebyla u situace, tak se řídila pouze podle logu a předcházející situace ji nijak netrápila. Poté, co jsem jí chtěl vysvětlit, že ban na základě logu bez přímého důkazu porušení pravidel je nesmysl, přistál mi hned ban.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Mrs.*Dandee*
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [TK]
[=] Zabanovany nickname: Overlord
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:90678737
[=] Zabanovana IP: 109.183.150.68
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Unban není nutný, jen prosím danou paní vševědoucí, aby příště banovala pouze s jasnými důkazy

Pac a pusu,
Overlord.
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
[V]TTT/Mrs.*Dandee*/Overlord
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT/Mrs.*Dandee*/Overlord
Zdravím tě,
ban jsem ti neudělila na základě logů, nýbrž na základě krátkého záblesku na demu, kde zabíjíš jako detektiv detektiva + využití konzole a ujištění se, kdo byl předešlé kolo detektiv.
Poté, co jsem zjistila, že jsi Derakha jako druhého detektiva opravdu zabil (a byl to headshot btw.), jsem se tě zeptala, jak to bylo a ty jsi mi začal tvrdit, že tě začal hitovat jako první. Což mi bylo u Derakha divné, proto jsem ti navrhla, že se podívám do logů a že pokud se to potvrdí, tak potrestám i Derakha.
To ale neměnilo nic na tom, že ty jsi neměl co zabíjet detektiva. Navíc tě to očividně netrápilo.
Dostal jsi ban do hry za TK na 4 hodiny jak je pevně stanoveno, ovšem pro můj klid jsem se pak ještě podívala i do logů, protože jsem měla v plánu, že ti případně ban zkrátím na 1 hodinu. Derakh ti však to kolo žádné hity nedal.
Demo je velké, jelikož jsem na něm nahrávala celou mapu.
Logy:
Přeji hezký den, Dandee.
ban jsem ti neudělila na základě logů, nýbrž na základě krátkého záblesku na demu, kde zabíjíš jako detektiv detektiva + využití konzole a ujištění se, kdo byl předešlé kolo detektiv.
Poté, co jsem zjistila, že jsi Derakha jako druhého detektiva opravdu zabil (a byl to headshot btw.), jsem se tě zeptala, jak to bylo a ty jsi mi začal tvrdit, že tě začal hitovat jako první. Což mi bylo u Derakha divné, proto jsem ti navrhla, že se podívám do logů a že pokud se to potvrdí, tak potrestám i Derakha.
To ale neměnilo nic na tom, že ty jsi neměl co zabíjet detektiva. Navíc tě to očividně netrápilo.
- Kód: Vybrat vše
2020-12-01 21:04:06 a jelikož tady na randomy každej kašle.
2020-12-01 21:04:11 tak proč si jeden nedat.
Dostal jsi ban do hry za TK na 4 hodiny jak je pevně stanoveno, ovšem pro můj klid jsem se pak ještě podívala i do logů, protože jsem měla v plánu, že ti případně ban zkrátím na 1 hodinu. Derakh ti však to kolo žádné hity nedal.
Demo je velké, jelikož jsem na něm nahrávala celou mapu.
16:06 - umírám a chvíli na to jde vidět, jak zabíjíš Derakha, i když je to jen záblesk
17:40+ - dohledávám v konzoli tvrzení Derakha o TK a ověřuji
18:23 - tvá odpověď
Logy:
21:01 - kickuji Tabletko za spam a začíná kolo
21:01:51 - zabíjíš Derakha deaglem (dva hity za 54) a Derakh umírá, žádné hity ti nedal.
Přeji hezký den, Dandee.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: TTT/Mrs.*Dandee*/Overlord
Admin môže vždy riešiť len to, čo vidí a keď Dandeena videla, že si zabil kolegu detektíva, tak riešila to. Ak máš vlastné demo, kde ťa Derakh hituje, tak nám to pošli- najlepšie krokodílovi.
Na deme je jasne vidieť, že si ho zabil, takže ban je úplne oprávnený. Dávaj si nato pozor.
Vyriešené.
Na deme je jasne vidieť, že si ho zabil, takže ban je úplne oprávnený. Dávaj si nato pozor.
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1