Vše ohledně kategorie serverů: Trouble in Terrorist Town

TTT-nová mapa

Příspěvekod ahojkamo123 » 07 lis 2020, 18:04

https://gamebanana.com/maps/206458 tato mapa byla již jednou navrhnuta(a zamítnuta moc nechápu proč) já si myslím že je na TTT jak dělaná nevidím duvod ju zamítnout kromě jednoho bugu s autem si myslím že je mapa výborná. Zrádcům, nevinným nabízí spousty možností i když je docela velká takže min 10 hráčů by bylo na místě. Vyměnil bych klidně za egyptian kde mapa absolutně nic neříká a je k ničemu.
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

TTT-nová mapa

od Rumcajz » 07 lis 2020, 18:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT-nová mapa

Příspěvekod Septon » 07 lis 2020, 18:13 VIP

Ahoj,
Mám dojem že mapa byla zamítnuta kvůli chybějícím texturám v nebi. Tím pádem by toho zneužívali Evip hráči s pavučinou.
Mapu ještě jednou projdu co se týče chyb a zkusím ji navrhnout za jinou mapu která se absolutně nevolí a nehraje.

Kdyby byly nějaké nesrovnalosti ohledně map nebo nějaké nápady, tak by bylo dobré mi je poslat do PM a já bych je prošel, jestli na nich nejsou chyby co se týká chybějících textur nebo míst kde hráči jednoduše zmizí. Jak Evip, vip tak nonvip.

A mimochodem už je přímo topic na mapy od Dandee. Aby se zbytečně nezakládali další.

Až zkontroluji mapu, hodím sem nějaký feedback co se týká chyb. Vidím to tak cca na pondělí. Zítra jsem v práci.

Těším se na budoucí spolupráci.

S Pozdravem

NEWT

e. Dandee: Šlo tam o to, že je to vše na jedné úrovni, ale na vyšší objekty se dalo dostat například s pavučinou.Po vizuální stránce se nám taky moc nelíbila a hudba z nevěstince byla zbytečně hlasitá a otravná, ale ještě si ji nechám projít hlavou..
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Re: TTT-nová mapa

Příspěvekod ahojkamo123 » 07 lis 2020, 20:57

přihodím mapy do starého fóra zítra
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

Zpět na Trouble in Town servery