• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] TTT SPARTICKA NADÁVÁNÍ
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/spartickka/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
Admin sparticka nadržuje svým kamarádům nebo ostatním tak, že řekne třeba KOKOT a on nic. Musel jsem ho upozornit a pak napsal klid ( myslím že to napsal jiný admin ) pak nadával znova a já mu to říkal a on nic. Pak tam přišel hrát jeden a více hráčů. Měl nick v Ruštině a někdo měl prostě nečitelný nick a on řekl jenom ať si ho změní ale pak s tím nic nedělal i kdyź ho měl pořád protože to bylo jeho kámoš a někteří dokonce i nebyli.
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
Admin sparticka nadržuje svým kamarádům nebo ostatním tak, že řekne třeba KOKOT a on nic. Musel jsem ho upozornit a pak napsal klid ( myslím že to napsal jiný admin ) pak nadával znova a já mu to říkal a on nic. Pak tam přišel hrát jeden a více hráčů. Měl nick v Ruštině a někdo měl prostě nečitelný nick a on řekl jenom ať si ho změní ale pak s tím nic nedělal i kdyź ho měl pořád protože to bylo jeho kámoš a někteří dokonce i nebyli.
- filipprochy
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] TTT SPARTICKA NADÁVÁNÍ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT SPARTICKA NADÁVÁNÍ
Myslím si, že není důvod tu zakládat 45 žádostí.
Pokud jsi chtěl tohle všechno sdělit, tak to stačilo dát do jedné a ne to spamovat úplně zbytečně, poněvadž jestli si myslíš, že tímto urychlíš, že se k tomu vyjádří někdo kompetentní, tak se pleteš, takže se prosím už zdrž zakládání dalších topiců, děkuji.
Pokud jsi chtěl tohle všechno sdělit, tak to stačilo dát do jedné a ne to spamovat úplně zbytečně, poněvadž jestli si myslíš, že tímto urychlíš, že se k tomu vyjádří někdo kompetentní, tak se pleteš, takže se prosím už zdrž zakládání dalších topiců, děkuji.
-
Smajlice - Zkušený
Re: TTT SPARTICKA NADÁVÁNÍ
Smajlice píše:Myslím si, že není důvod tu zakládat 45 žádostí.
Mám dojem že se všechno dělo na různých mapách, ale mohl to dát jako komentář pod jeden založený topic noo.
-
Trejtr - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1