• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: TTT
CoderPro píše:Pirus píše:Zdravím.. Hraju na .... (Sorry zakázaný slovo) TTT, hrála tam stálá komunita lidí.. Poslední dobou k nám chodí hráči od vás.. Problém je v tom že tady se randomy nebanují a oni si myslí že u nás si to můžou dovolit taky.. Stará komunita se rozpadá hlavně kvůli tomuto randomování.. Teď jsem hrál u vás a bavil jsem se s NEWTem, nechce údajně do tohohle už rýpat ale já dostal nápad který by mohl pomoct jak vám tak i nám.. Co si budem... Tenhle portál je díky VIP/EVIP pay to play ať se jedná o jakýkoliv server.. Změna jednoho pravidla z "Můžeš randomovat ale ne v kuse jednoho a toho samého hráče" na "Nemůžeš random hitovat/zabíjet" není zas tak těžká věc.. Tuším že server admin by tuhle možnost měl.. V čem je ale ta výhoda pro oba dva portály? Řekl bych že k vám na TTT začne chodit víc lidí kteří si tu hru užijí aniž by je někdo jenom tak zabíjel (Randomy jsou jednou z hlavních příčin proč lidi přestávají tenhle mod hrát... Viz. Já po dnešní zkušenosti na vašem TTT a spousty dalších lidí které už dlouho znám), tím pádem je větší možnost že si koupí VIP/EVIP, vám půjdou prachy do kapsy a u nás bude od tohohle klid.. Za mě by to byla prospěšná věc pro obadva portály a hlavně pro hráče
Ty si dement kámo ? Pochybuju, že tam jsi něco víc jak hráč, tak ti to řeknu na rovinu. VAŠE dementní komunita tu na našem TTT serveru dělala nehorázný bordel ani ne 4 měsíce zpět, ještě když sem měl práva. (Dandee si určitě vzpomene na tu situaci s bugovanim těch zbraní) Na té vaší kktelne jste banda dementu, kteří si jedou podle toho, jak se jim zachce, pokaždé, co jsem tam hrál, tak jsem z té hry měl větší nervy než když sem hrál tu na GS, pak chodíte k nám na TTT, schválně vše možné bugujete, kazite hru a provokujete všechno živé na co přijdete.
Chtělo by si nejdřív zamést u své debilni komunity a pak si jít stěžovat na tu naši debilni komunitu.

Nech ta sila sprevádza.
SamoSK

SamoSK

-
KSomaS - Drbna
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Zpět na Trouble in Town servery