• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]TTT / whiter
Zdravím, měl bych zase zájem se stát Adminem na TTT Serverech.
Nick v hre: whiter
Nick na fóre: whiter
Profil na fóre: whiter-u49980.html
Vek: 16 let
Steam nick: whiter
Steam ID: STEAM_0:1:501293872
Hlstats: Na TTT Serverech není.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal jsem blacklist na csgo gathery, udělal jsem velikou chybu a lituju toho, bohužel už to nenapravím. Jinak žádné jiné bany nemám.
Niečo o sebe: Jmenuju se Petr, je mi 16 let. V září nastupuji na gympl, budu se už muset začít učit, ale tak vše se zvládne.
Momentálně se věnuji fitness-u a workout-u, cvičit jsem začal v září (2018). Hry už nějak moc nehraju, spíš mě to přestalo bavit a teď jsem zase začal hrát CSko (cca 3 týdny zpět) a vrátil jsem se zase na TTT Servery, první týden mě to nebavilo, ale už jsem se do toho zase dal a už to smažím každý den
.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak hlavní je, aby byl na Serveru klid bez nějakých problémů, aby hráči měli příjemnou hru a hlavně hru, podle pravidel. Už jsem měl práva na Serverech GunGame, občas jsem zavítal na TTT, bohužel pak jsem byl zrušený za svojí demenci. (26.12.) Jinak hlášení nic moc nemám, snažím se spíš hráče upozornit na chybu aby nemuseli jí zbytečně pak opakovat, nebo-li už se o to postará Admin - někdy zavolám Timmyho.
Díky za přečtení, snad bude má žádost kladně vyřízená.
Nick v hre: whiter
Nick na fóre: whiter
Profil na fóre: whiter-u49980.html
Vek: 16 let
Steam nick: whiter
Steam ID: STEAM_0:1:501293872
Hlstats: Na TTT Serverech není.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal jsem blacklist na csgo gathery, udělal jsem velikou chybu a lituju toho, bohužel už to nenapravím. Jinak žádné jiné bany nemám.
Niečo o sebe: Jmenuju se Petr, je mi 16 let. V září nastupuji na gympl, budu se už muset začít učit, ale tak vše se zvládne.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak hlavní je, aby byl na Serveru klid bez nějakých problémů, aby hráči měli příjemnou hru a hlavně hru, podle pravidel. Už jsem měl práva na Serverech GunGame, občas jsem zavítal na TTT, bohužel pak jsem byl zrušený za svojí demenci. (26.12.) Jinak hlášení nic moc nemám, snažím se spíš hráče upozornit na chybu aby nemuseli jí zbytečně pak opakovat, nebo-li už se o to postará Admin - někdy zavolám Timmyho.
Díky za přečtení, snad bude má žádost kladně vyřízená.
9
-
whiter - Mistr Yoda
[Zamietnuté]TTT / whiter
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT / whiter
Za posledný mesiac len 2 nahlásenia do PP, inak všetko flame...
Zamietnuté
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1