• Stránka 1 z 1
Tvorba map
Zdravím. už delší dobou mi vrtá hlavou přístup ostatních adminů k téhle sekci. Tvořit mapy není jednoduché a nikdo si toho neváží. Každý mapper, který dodělá nějakou mapu, si zaslouží, aby jeho výtvor byl nahozený na servery. Možná je to jeden z důvodů, proč je tu tak málo mapperů. Kdo by chtěl tvořit mapy a očekávat, že to bude stejně asi k ničemu? Že se na to admin podívá a řekne - tohle nenahodím?
Můj názor na to je takový, že by měla probíhat užší spolupráce mezi Mappery a Adminy. To znamená, že by měl mapper vědět o tom, jak mapu udělat ,aby byla nahozená na server na 99%. Jinak si tu z vás budou dělat srandu, vy tu budete makat na mapách a oni vás pošlou akorát někam.
Můj názor na to je takový, že by měla probíhat užší spolupráce mezi Mappery a Adminy. To znamená, že by měl mapper vědět o tom, jak mapu udělat ,aby byla nahozená na server na 99%. Jinak si tu z vás budou dělat srandu, vy tu budete makat na mapách a oni vás pošlou akorát někam.
-
datnessX - Zkušený
Tvorba map
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tvorba map
Určitě souhlasím s tím, že některé mapy co byly tady prezentovány byly hodny k tomu být nahozeny na servery ale i tak nebyly - ohledně toho ale neházej vinu na adminy, pro nahození map se musí tlačit na Dwandyho a vedení, admini to nijak nevyřeší a hlavně ty mapy musí přijít dobré právě Dwandymu který to nahazuje, když se mu mapa prostě nelíbí tak ji tam nedá, admini s tím nemají nic společného, ti tu mapu tak maximálně můžou ohodnotit a poslat PMku vedení... To Mappeři by se měli zajímat trošku víc a více se snažit svoji mapu prezentovat a být víc akční když udělají na mapě takový kus práce tak aby pak nebyla zbytečná.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Je samozřejmě rozdíl mezi tím, když uděláš odbytou mapu, kterou nějak ukončíš protože se ti na ní už prostě nechce dělat dál a mapu, kterou doděláš a máš jistotu, že je dobrá, protože už tě nenapadá, jak ji dál vylepšit i když bys chtěl. Mapy příkladu 2 jsou většinou kvalitní a ani ty nejsou nahozené na servery i když by to třeba hráči chtěli a mapa se jim líbí. Promarněný čas je promarněný čas. A to, že se ani nedozvíš, proč tvoje mapa není nahozená, to už není k smíchu, ale k pláči.
-
datnessX - Zkušený
Ano ale ty píšeš že by admini a mappeři měli být v těsnějším (větším) kontaktu, pochop že admini nemůžou nahazovat mapy! Všecko to je na vedením zejména na Dwandym a na tom jak se on domluví s mapperama a jak oni hodně prezentují dané mapy, musí být aktivita z obou stran jinak to nikam nepovede.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
datnessX píše:Možná je to jeden z důvodů, proč je tu tak málo mapperů. Kdo by chtěl tvořit mapy a očekávat, že to bude stejně asi k ničemu? Že se na to admin podívá a řekne - tohle nenahodím?
je to 100% dôvod. Viac k tomu ani nekomentujem, len tolko, ze mas absolutnu pravdu. Velky suhlas.
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Tady píšete přesně o tom proč jsem s tvorbou map přestal.
Moje první mapa (jb_brainwash) se měla nahodit, ale obsahovala moc entit a Dwandy tvrdil, že na serveru nemůže fungovat. Tak jsem počet entit omezil na doporučený počet. To bylo před rokem a půl.
Od té doby jsem byl jako jediný aktivní mapper (plus tu byl Warning, ale ten mapy nedělal - spíše reagoval na fóru). Lukick řekl, že nám předá vedení nad touto sekcí a od té doby to začalo ohromně upadat.
Do seznamu map jsem vždy přidával jen ty alespoň trochu kvalitní (ne ty, které neměly světla nebo se nedaly hrát), ale udivuje mě, že za letošní rok tam žádné nejsou (a přitom je to na méně než hodinu).
V době kdy jsem tu byl mapper jsem udělal minimálně 8 map (podle seznamu map), ale nevím o tom, že by se alespoň jedna nahodila. Problém je i v tom, že se tu k mapám nevyjadřují admini z příslušných sekcí.
Pochybuju, že Dwandy se bude o tuto sekci zajímat pokud zde nebude zpětná vazba - ono procházet screenshoty všech map zabere poměrně dost času (nehledě na to, že někteří nepřidávají screenshoty vůbec nebo je nutí zobrazovat offline). O mapy od Luthera se Dwandy zajímal, protože věděl, že ty mapy mají jistou kvalitu a budou fungovat na serverech.
PS: Jsem zvědav, jakého ohlasu se dostane této mé TF2 mapě (je rozdělaná a nevím, zda ji má cenu dodělávat).
Moje první mapa (jb_brainwash) se měla nahodit, ale obsahovala moc entit a Dwandy tvrdil, že na serveru nemůže fungovat. Tak jsem počet entit omezil na doporučený počet. To bylo před rokem a půl.
Od té doby jsem byl jako jediný aktivní mapper (plus tu byl Warning, ale ten mapy nedělal - spíše reagoval na fóru). Lukick řekl, že nám předá vedení nad touto sekcí a od té doby to začalo ohromně upadat.
Do seznamu map jsem vždy přidával jen ty alespoň trochu kvalitní (ne ty, které neměly světla nebo se nedaly hrát), ale udivuje mě, že za letošní rok tam žádné nejsou (a přitom je to na méně než hodinu).
V době kdy jsem tu byl mapper jsem udělal minimálně 8 map (podle seznamu map), ale nevím o tom, že by se alespoň jedna nahodila. Problém je i v tom, že se tu k mapám nevyjadřují admini z příslušných sekcí.
Pochybuju, že Dwandy se bude o tuto sekci zajímat pokud zde nebude zpětná vazba - ono procházet screenshoty všech map zabere poměrně dost času (nehledě na to, že někteří nepřidávají screenshoty vůbec nebo je nutí zobrazovat offline). O mapy od Luthera se Dwandy zajímal, protože věděl, že ty mapy mají jistou kvalitu a budou fungovat na serverech.
PS: Jsem zvědav, jakého ohlasu se dostane této mé TF2 mapě (je rozdělaná a nevím, zda ji má cenu dodělávat).
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1