I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Tweety / GunGame #1

Příspěvekod LooDO » 07 zář 2020, 20:08

Zdravím,

1) tweety si vymýšľa pravidlá, konkrétne pravidlo o tom, že je nepripustné používať funkciu speed+knife, pričom toto pravidlo som nenašiel nikde spomenuté a sám ho porušuje. Mne dal, za používanie tejto výhody niekoľko kickov, čím sa mi snažil kaziť hru.

2) po upozornení, že toto pravidlo nie je nikde spomenuté začal byť v chate nepríjemný. Konkrétne sa ma snažil uraziť otázkou či som natvrdlý. Samozrejme po oplácaní mi dal BAN na chat.

Nuž neviem, či bol chlapec len frustrovaný z hry, alebo išlo z jeho strany o nejaký pokus o šikanu, každopádne sa mi jeho správanie, ako platiacemu VIP členovy nepáči a myslím, že zneužíva svoje postavenie admina.

vItamIn
LooDO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]Tweety / GunGame #1

od Rumcajz » 07 zář 2020, 20:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tweety / GunGame #1

Příspěvekod eXtr3mer » 07 zář 2020, 20:15

Ahoj, o zneužívanie postu admina nejde, Tweetymu som o tom hovoril ja... Problém s knifom a speedom je už veľmi dlho, nemalo by to fungovať a v podstate ide o bugovanie, bohužiaľ nikdy sa to nejakým spôsobom neriešilo.

Tento problém už mal byť dlhšiu dobu opravenú, no bohužiaľ to stále funguje... Dopíšem to k pravidlám, aby nevznikali podobné sťažnosti.

Admin mohol na teba reagovať lepšie, avšak to čo si mu písal nebolo tiež nijak príjemné :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod LooDO » 07 zář 2020, 20:55

eXtr3mer píše:Ahoj, o zneužívanie postu admina nejde, Tweetymu som o tom hovoril ja... Problém s knifom a speedom je už veľmi dlho, nemalo by to fungovať a v podstate ide o bugovanie, bohužiaľ nikdy sa to nejakým spôsobom neriešilo.

Tento problém už mal byť dlhšiu dobu opravenú, no bohužiaľ to stále funguje... Dopíšem to k pravidlám, aby nevznikali podobné sťažnosti.

Admin mohol na teba reagovať lepšie, avšak to čo si mu písal nebolo tiež nijak príjemné :)

Dopíšte, opravte, robte, čo chcete. Nemám vedomosť o tom, že by to v pravidlách bolo, keď som si kupoval VIP., alebo že by to tam bolo uvedené práve teraz. Okrem toho to VIP členovia používajú stále a nekickuje ich nik. Ak to on sám používa a používajù to ostatní VIP v hre bez trestu a mne dá za to niekoľko krát kick tak, čo to prosím ťa je, keď nie zneužívanie postavenia admina?
Samozrejme, že som bol nepríjemný. Nech sa opýta doma fotra alebo mamky, či je natvrdlý a potom ak to rozchodí, sa to može pýtať mňa.
LooDO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 07 zář 2020, 22:06

Podľa tvojej reakcie súdim, že to nechceš riešiť slušne, ale už len nadávkami...

Všetko potrebné som napísal v príspevku vyššie :)
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy