I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]twixo

Příspěvekod MKx » 18 srp 2020, 17:44

Název tématu [Server / Nick admina]: twixo jb

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/uzivankyy/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
38:26-43:20 - uplne zbytočne zdržovanie hry kvoli tomu že twixo nepočuval Ezza čo mu vysvetluje
a dival sa na svoj cross

43:40 2 sme stali na jeho vystreli, spamovali sme chat a chceli sme mik no on mal piči a dostali sme ignor a nadržoval

44:00 mali sme skočiť na blok a minimalne 2 sme dopadli čo twixo videl a nechal to tak čiže nadržoval

45:10-46:20 treba si to pozrieť cele, jednak tam nadržoval druhemu typkovi s HP, a ja ked som skočil tak som mal minus HP, zatial čo on zdržoval, aby neskapal som ja musel skakať a on potom doplnil HP simon aj ked povedal že nedoplni

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/290706277
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

[Z]twixo

od Rumcajz » 18 srp 2020, 17:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: twixo

Příspěvekod Twixo38 » 18 srp 2020, 18:22 VIP

U Ezza som sa domnieval, že si to rieši sám ako administrátor, tak som ho nehal. Neskôr som zisitl, že to mám riešiť ja, tak som začal a povedal dal som mu svoj názor. Áno, bolo to zbytočne rozoberané, ešte sám som to vravel a čo najskôr ukončil ako sa dalo.

To, že som prehliadol chat sa ti z celého srdiečka ospravedlňujem, ale chcel som už ukončiť tú situaciu s ezzom a dať konečne atrakciu a v tom ako som sa sústredil na vysvetľovanie, tak som prehliadol chat.

Čo sa týka atrakcie, tak ako môžeš vidieť, tak som sa pozeral i po atrakcii, keďže celkovo živých T bolo 4 a nie 3, takže som hľadal toho 4., či nie je v atrakcii.

Bohužiaľ, nie vždy sa podarí ukážkové kolo a občas sa človek môže zamotať, čož sa stalo v mojom prípade. Máš ešte nejaké dotazy alebo to môže hlavný uzavrieť?
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod MKx » 18 srp 2020, 18:39

nemam už nič ale proste 2x som ti spamoval chat jak jebo a ked si zapol mik tak som ti to tam začal vravieť a ty si ptm vypol mik a všetkych si pozabijal
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KhalDenny » 25 srp 2020, 21:16 VIP

Ahoj,
(38:26 -43:20)
Nevidím dôvod, prečo by sa Twixo nemohol spýtať eZza ešte raz na situáciu, predsa sa to ani Twixa moc netýkalo, ale chcel pomôcť eZzovi to nejak vyriešiť, v tejto situácii mal eZz pravdu a hráči začať nemuseli.
(43:40)
Tu nechápem čo presne myslíš, simon ti nie je povinný dať mikrofón + Twixo sa ani poriadne dole nepozeral, nemohol vidieť, že niekto stojí na výstrele a niekto nie.
(44:00)
Tuto admin pochybil, ale nebolo to nejaké úmyselné nadržiavanie (Môže sa stať, že zabudol na to, že povedal skočiť na blok) - tento krát mu to prepáčime.
45:10-46:20
Tu som nepochopil čo riešiš, hráč mal 13 HP, bolo jasné, že tu atrakciu bez plných HP nebude začínať, doplnil vám obom a mali ste 100HP, takže nevidím žiadne nadržiavanie v tomto prípade.

Až na tu menšiu situáciu v 44 minúte nevidím, že by admin nejak moc pochybil.
Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy