Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Twixo38 // Jailbreak

Příspěvekod Twixo38 » 08 lis 2019, 15:02 VIP

Nick na serveru: Twixo38 (posledné dva dni 'lachyho (ne)fanúšik')
SID:
- STEAM_0:1:123715216 (s nahratými hodinami)
- STEAM_0:1:213738133 (chcem/mal práva)
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 17
Mé HlStats:
- s nahratými hodinami
- kde som mal i chcem práva
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně:
Keďže ma tu všetci poznáte, tak nič extra nové o sebe by som nepovedal.
Proč právě já: Myslím, že po približne roku moje adminovacie schopnosti nepomizli a pevne verím, že budem môcť byť znova prínos do admin teamu. Určite za tu dobu prišli úpravy/vyjasnenia niektorých situacii/pravidiel a verím, že som väčšinu pochytil.
Zkušenosti s CS:GO: Od 2016 hrám CS:GO kvôli komunitným serverom.
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

[Přijat] Twixo38 // Jailbreak

od Rumcajz » 08 lis 2019, 15:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Twixo38 // Jailbreak

Příspěvekod ericek111 » 08 lis 2019, 18:16

Vitaj späť!
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů