• Stránka 1 z 1
UB
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eliska
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #9
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: Kotelník je moje práce
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:111122760
[=] Zabanovana IP: 194.213.231.5
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím.
Nechápu důvod banu. Od mala jsem neměl lehké dětství. Škola mi nešla, na Střední jsem se ani nedostal, základu jsem dokončil v 7 třídě. Vyzkoušel jsem hodně zaměstnání. Byl jsem prodavačem v Tesku, taxikářem, ale i řidičem hovnocuců. Nyní pracuji jako kotelník. Nechápu proč jsem dostal ban, když si dám do nicku svoji práci. Žádám proto o přehodnocení a potrestání Adminky. Na Serveru se chová arogantně, neustále fraguje za hlouposti, zřejmě má své dny (stává se i v lepších rodinách, nestyď se za to).
Děkuju za odpověď,
s pozdravem "náhodný kolemjdoucí" kotelník Albrecht.
[=] Dostal jsi trest od admina: eliska
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #9
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: Kotelník je moje práce
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:111122760
[=] Zabanovana IP: 194.213.231.5
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím.
Nechápu důvod banu. Od mala jsem neměl lehké dětství. Škola mi nešla, na Střední jsem se ani nedostal, základu jsem dokončil v 7 třídě. Vyzkoušel jsem hodně zaměstnání. Byl jsem prodavačem v Tesku, taxikářem, ale i řidičem hovnocuců. Nyní pracuji jako kotelník. Nechápu proč jsem dostal ban, když si dám do nicku svoji práci. Žádám proto o přehodnocení a potrestání Adminky. Na Serveru se chová arogantně, neustále fraguje za hlouposti, zřejmě má své dny (stává se i v lepších rodinách, nestyď se za to).
Děkuju za odpověď,
s pozdravem "náhodný kolemjdoucí" kotelník Albrecht.
- milujugs
- Kolemjdoucí
Re: UB
Ahoj, máš prostor pro omluvu. V případě že se za své hloupé chování neomluvíš, dostaneš permu. My tady chceme slušné hráče, ne tupce kteří budou kazit hru. To si dělej tam u vás.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Promiň, ale nechápu tvůj přístup. Už více než 6 měsíců pracuji jako kotelník (pro nechápavé je to práce, při které pověřený člověk udržuje teplo v domě, bytě či jiném obydlí).
To že si dám nick "Kotelník je moje práce" považuješ za provokaci?
Žádám po tobě rozumné vysvětlení, ne pouze tvoji usmolenou odpověď, kterou si mi napsal/a výše.
Edit: Nechápu za co se mám omluvit, kotelník je moje práce, nebudu se za ni omlouvat. Mám za ni peníze, tak ji budu aspoň nějak reprezentovat, mimo moji kotelnu.
To že si dám nick "Kotelník je moje práce" považuješ za provokaci?
Žádám po tobě rozumné vysvětlení, ne pouze tvoji usmolenou odpověď, kterou si mi napsal/a výše.
Edit: Nechápu za co se mám omluvit, kotelník je moje práce, nebudu se za ni omlouvat. Mám za ni peníze, tak ji budu aspoň nějak reprezentovat, mimo moji kotelnu.
- milujugs
- Kolemjdoucí
Děláme to tady pro hráče, kteří mají zájem v klidu hrát. Nemůžeme proto nechat tebe a tobě podobné aby nám tady věčně chodili dělat bordel. Necháme tě v klid napojit na server. Můžeš i v klidu hrát. Nemůžeš však kazit hru ani znevažovat portál.
Topic bude uzamčen z důvodu nepřizpůsobivosti zakladatele. Oprávněné osoby které by chtěly něco doplnit tak mohou učinit i přes lock
Topic bude uzamčen z důvodu nepřizpůsobivosti zakladatele. Oprávněné osoby které by chtěly něco doplnit tak mohou učinit i přes lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1