• Stránka 1 z 1
[V] udajny fk
Ahoj chci se zeptat jen Admina jmenem Kozel ktery mi dal Ban k CT na 4 hodiny za FK o kterem vubec nevim , dostal jsem ho z webu ale zadne nahlaseni na foru na mě není a ted jsem hral celou dobu a byl na serveru admin , sem nedostal zadne upozornění jinak bych nahlasil vd samozrejme. tak bych rad videl ten fk prosim. jmeno ve hre KareLko
KAREL
- madtae1
- Kolemjdoucí
[V] udajny fk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: udajny fk
http://hltv.fakaheda.eu/20312-220711190 ... wn.dem.zip
51:25
Nahlášení na tebe nebylo, byla pouze stížnost na admina, ve kterém tento čas byl zmíněn.
Pokud Simon vysvětlí atrakci všem např. "Po vyvolání vašeho nicku přeskáčete tohle", tak je pak už problém hráče, že neposlouchal. Pokud to ale Simon (v tomto případě stavitel) vysvětlí jednotlivci (Matěji, tvým úkolem je tohle přeskočit) a pak u jiného člověka řekne platí pro tebe to samé, může Tčko požádat o znovu vysvětlení a pokud ho nedostane, jedná se o FK.
Zníš rozumně, věřím tomu, že FK nebyl úmyslný, a že se pouze jednalo o neznalost tohoto pravidla. Pokud se omluvíš, tak ti ban zruším.
51:25
Nahlášení na tebe nebylo, byla pouze stížnost na admina, ve kterém tento čas byl zmíněn.
Pokud Simon vysvětlí atrakci všem např. "Po vyvolání vašeho nicku přeskáčete tohle", tak je pak už problém hráče, že neposlouchal. Pokud to ale Simon (v tomto případě stavitel) vysvětlí jednotlivci (Matěji, tvým úkolem je tohle přeskočit) a pak u jiného člověka řekne platí pro tebe to samé, může Tčko požádat o znovu vysvětlení a pokud ho nedostane, jedná se o FK.
Zníš rozumně, věřím tomu, že FK nebyl úmyslný, a že se pouze jednalo o neznalost tohoto pravidla. Pokud se omluvíš, tak ti ban zruším.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Re: udajny fk
Aha to jsem něvěděl , To se tedy omlouvám nebylo to umyslně,a díky chtěl sem vědet za co jsem ho dostal abych to pak nědelal znova.
KAREL
- madtae1
- Kolemjdoucí
Re: [V řešení] udajny fk
V řešení….
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Re: [V řešení] udajny fk
Obecně celá situace byla nešťastná a byť FK jako takový padl, tak ban nahozený přes web mi přijde v této situaci až zbytečně přísný, a to zejména kvůli přítomnosti admina na serveru, který taktéž pochybil.
Kozlákovi jsem již situaci vysvětlil a byl na ni upozorněn, příště bude k bezproblémovým hráčům tolerantnější.
Vyřešeno.
Kozlákovi jsem již situaci vysvětlil a byl na ni upozorněn, příště bude k bezproblémovým hráčům tolerantnější.
Vyřešeno.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1