• Stránka 1 z 1
[Z] UFOTcz/ Survival/ Event Master
1) Nick na serveru: UFOTcz
2) Věk: 14 a půl
3) Originální MC: ne
4) Denní aktivita: 4-6h
5) Přestupky na Gamesites: Kick za zabití jednoho hráče na veřejném warpu
Je mi líto, že jsem něco takového provedl.
6) Přestupky mimo Gamesites: Neuvědomile jsem udělal reklamu na teamspeak server.
7) Něco o sobě: Jmenuji se Daniel, je mi 14 a půl let a jsem Čech. Jsem rád, když lidé okolo mě se baví a jsou šťastní. Ve svém volném čase hraji a učím se hru Minecraft. Také se se zálibou starám o svou kočičku Kity. Minecraft hraji už od svých 6 let od verze 1.4.2 s přestávkou mezi verzemi 1.9 a 1.12.
8) Proč právě ty: Myslím si, že na serveru jsou jen 3 pořádně aktivní EM a ostatní Event Masteři eventy dávat nechtějí. I přes to, že mi je 14 a půl let a už jsem to jednou tady zkoušel, tak jsem se rozhodl to zkusit podruhé
Také eventy velice rád obdivuji (stavby) a často chci učinit ostatní hráče radostnými, rád bych eventy spouštěl, stavěl a sledoval jejich průběh při spuštění.
9) Event ze singlu: Je to bludiště postavené ze stejnobarevné mapky: Start, Pohled zevnitř bludiště, Pohled shora, Cílová rovinka, Cíl
2) Věk: 14 a půl
3) Originální MC: ne
4) Denní aktivita: 4-6h
5) Přestupky na Gamesites: Kick za zabití jednoho hráče na veřejném warpu

6) Přestupky mimo Gamesites: Neuvědomile jsem udělal reklamu na teamspeak server.
7) Něco o sobě: Jmenuji se Daniel, je mi 14 a půl let a jsem Čech. Jsem rád, když lidé okolo mě se baví a jsou šťastní. Ve svém volném čase hraji a učím se hru Minecraft. Také se se zálibou starám o svou kočičku Kity. Minecraft hraji už od svých 6 let od verze 1.4.2 s přestávkou mezi verzemi 1.9 a 1.12.
8) Proč právě ty: Myslím si, že na serveru jsou jen 3 pořádně aktivní EM a ostatní Event Masteři eventy dávat nechtějí. I přes to, že mi je 14 a půl let a už jsem to jednou tady zkoušel, tak jsem se rozhodl to zkusit podruhé

9) Event ze singlu: Je to bludiště postavené ze stejnobarevné mapky: Start, Pohled zevnitř bludiště, Pohled shora, Cílová rovinka, Cíl
disabled
-
UFOTcz - Kolemjdoucí
[Z] UFOTcz/ Survival/ Event Master
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UFOTcz/ Survival/ Event Master
Tvůj nápad na event se mi líbí (takové "neviditelné" bludiště), sám sem to měl v plánu asi pul rok zpátky, ale bohužel to není na serveru proveditelné. Co se týče toho, že je to blusiště, tak mi přijde, že to umí postavit skoro každý.
A v poslední řadě se mi ani moc nelíbí co píšeš do chatu v poslední době, kromě malého spamu je to také psaní vět ve smyslu urážení portálu. Pokud se to tobě tak nejevilo, tak spoustu lidem z ateamu ano.
Musím tě zklamat -->
ZAMÍTNUTO
A v poslední řadě se mi ani moc nelíbí co píšeš do chatu v poslední době, kromě malého spamu je to také psaní vět ve smyslu urážení portálu. Pokud se to tobě tak nejevilo, tak spoustu lidem z ateamu ano.
Musím tě zklamat -->
ZAMÍTNUTO

-
FletcherCZ - Minecraft Server admin
• Stránka 1 z 1