• Stránka 1 z 1
Ukito Narata/Jailbreak 5
Takže čupěl jsem boxoval jsem na místě a admin mě zabil ano? napsal jsem do chatu adminovi "jsi kretén?" protože mě to vytočilo a on mi dal ban za kazení hry? byl jsem (T) kazení hry opakovaně že napíšu "jsi kretén?" trochu kontrolujte ty adminy už dal 2x FK ... http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=2485
-
Fistikcz - Kolemjdoucí
Ukito Narata/Jailbreak 5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ukito Narata/Jailbreak 5
Ahoj, admina jsem kontaktoval, zatím v klidu vyčkej a vyhni se zbytečnému spamu.
Jinač jenom doplním, že to nemáš podle vzoru, důkaz o pochybení admina nikde.
Jinač jenom doplním, že to nemáš podle vzoru, důkaz o pochybení admina nikde.
-
byLife - CS:GO Admin
Opakovaně ses dopouštěl porušování pravidel. Když si to udělal už asi počtvrté a počtvrté si dostal neoprávněně VD, šel jsem s tebou abych tomu učinil přítrž. Opět ses provinil pokusem o napadení CT, dostal kill a opět sis žádal VD a nadával na FK. Několikrát ti bylo vysvětleno že na VD nárok nemáš, taky jsem ti doporučoval jít se doučit pravidla, jedno VD jsem ti ještě stihl zrušit, hold přes to všechno ses nepoučil a dělal pořád to samé.
Rázně ti doporučuji naučit se hrát JB, aby si dále na serveru nezatěžoval slušné hráče svými výmysly.
Ban za urážky admina ti prodlužovat nebudu, věřím že se to naučíš a bude od tebe klid.
Rázně ti doporučuji naučit se hrát JB, aby si dále na serveru nezatěžoval slušné hráče svými výmysly.
Ban za urážky admina ti prodlužovat nebudu, věřím že se to naučíš a bude od tebe klid.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Sťažnosť zamietnuta.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1