• Stránka 1 z 1
Ukradený steam
Zdravím
Mám celkem vážný problém. Je to už delší dobu (9.7.2015) mi byl ukraden steam. Na steamu se změnilo heslo a email. Puvodně steam je kupovan přes nějakou stránku se kterou gamesites spolupracovalo kdysi dáávno. Ihned jsem vypsal ticket na steam support. Dodal jsem jim CD key, symboly karty, jména a podobně. Někde na internetu je psáno že by měly odepsat do 7 dnu. Jen je problém že oni prostě neodepsali ještě do ted. Mám celkem obavu že o steam přijdu.
Prosím nějakou rádu jak to vyřešit?
Mám celkem vážný problém. Je to už delší dobu (9.7.2015) mi byl ukraden steam. Na steamu se změnilo heslo a email. Puvodně steam je kupovan přes nějakou stránku se kterou gamesites spolupracovalo kdysi dáávno. Ihned jsem vypsal ticket na steam support. Dodal jsem jim CD key, symboly karty, jména a podobně. Někde na internetu je psáno že by měly odepsat do 7 dnu. Jen je problém že oni prostě neodepsali ještě do ted. Mám celkem obavu že o steam přijdu.
Prosím nějakou rádu jak to vyřešit?
Kdysi dáávnoooo
Adminek: All Jb's, Public's, Furien's, Ctf's
Adminek: All Jb's, Public's, Furien's, Ctf's
-
Trekx3s - Amatér
Ukradený steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ukradený steam
Haha to na internetu píší takové blbosti? BOT ti odepíše hned. Člověk ti odepíše možná do měsíce.
Jinak kdy jsi na ten support psal? Jestli jsi napsal 9. 7. 2015, tak to už je docela dlouhá doba a odepsal ti aspoň BOT?
Jinak kdy jsi na ten support psal? Jestli jsi napsal 9. 7. 2015, tak to už je docela dlouhá doba a odepsal ti aspoň BOT?

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
Re: Ukradený steam
Toto my nevyřešíme. Nejsme zaměstanci Valve
. Zkus jim napsat znovu, popřípadě se snimi spojit jinak.
Zamykám ! 

PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1