• Stránka 1 z 1
[Steam] ukradnuty steam
mam problem zo steamom niekto mi ho ukradol a neviem sa k nemu dostat spet vie mi niekto poradit ako na to ?
-
Fedik - Pokročilý
[Steam] ukradnuty steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ukradnuty steam
Ahoj, pokud umíš anglicky, tak tohle by ti mělo pomoct: https://support.steampowered.com/kb_art ... -qdfn-4366
-
Najsr - Profesionál
Jedinou moznostou je napisat na steam support potreba vediet anglictinu na support napisat najviac veci co vies mne osobne uz ukradli steam a vratili mi ho napsal som im login heslo ake bolo 1 gmail adresu to potrebujes na ktorej bol ucet zalozeny- dalej ak mas cd kluce na niake hry ktore mas aktivovane steame tak vytlac odfot a posli im cim viac tym lepsie a potom uz len text budu pisat aj otazky ale necakaj odpoved do tyzdna niekedy to trva den niekedy tyzden niekedy mesiac a niekedy az 3mesiace ja som cakal 2mesiace treba byt trpezlivy pote ak budes mat vac bany bude ti nieco chybat. Na vacbany ktore boli udelene pocas komunikacii s steamom ti odbanuju ked im napises a oukradnutych itemoch a toch musis dodat dokaz o kupe predmetoch potom vratia
-
Zigicticonsole - Kazatelův učeň
Ak máš správny Login, email alebo mobil -> heslo si vieš obnoviť/zmeniť aj na ukradnutom účte.
Mno a pamätáš si správny email, login alebo mobil (ak si ho nastavil pre účet)? Ak nie potom môže byť problém tam!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
steam.exe -> I can't sign in ... -> My Steam Account was stolen and I need help recovering it -> Change my password (zadáš mail alebo tel alebo Login)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inak ti ostáva len steam suppurt s tým, že potrebuješ doklady od obsahu účtu.
Viac ti každopádne nepomôžeme nie sme steam support.
LOCK
Mno a pamätáš si správny email, login alebo mobil (ak si ho nastavil pre účet)? Ak nie potom môže byť problém tam!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
steam.exe -> I can't sign in ... -> My Steam Account was stolen and I need help recovering it -> Change my password (zadáš mail alebo tel alebo Login)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inak ti ostáva len steam suppurt s tým, že potrebuješ doklady od obsahu účtu.
Viac ti každopádne nepomôžeme nie sme steam support.
LOCK
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1