• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] umpalumpa / JB1 / FK
umpalumpa
STEAM_0:0:234058672 ; Screen
10.4 9:50
Dostal jsem oslepení napsal jsem do hry že mám flash.. pustil jsem nějak klavesnici abych se vyvaroval toho že bych neplnil přikaz simona.. hned jak mi flash mizel jsem chtěl dal splnit přikaz simona bohužel dostal jsem kill
Demo
4:50 - Flash hned na to jsem psal že mám FLASH "že jsem oslepeny"
4:52 - FK
STEAM_0:0:234058672 ; Screen
10.4 9:50
Dostal jsem oslepení napsal jsem do hry že mám flash.. pustil jsem nějak klavesnici abych se vyvaroval toho že bych neplnil přikaz simona.. hned jak mi flash mizel jsem chtěl dal splnit přikaz simona bohužel dostal jsem kill
Demo
4:50 - Flash hned na to jsem psal že mám FLASH "že jsem oslepeny"
4:52 - FK
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

-
Paulie105 - Mistr
[Vyřešené] umpalumpa / JB1 / FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: umpalumpa / JB1 / FK
LMAO. Nevšimol som si, že by si písal do chatu, že máš flash. Po tom čo si si vypýtal mikrofón som povedal, že si nepamätám kedy som ťa zabil. Simon povedal Slovo proti Slovu. A ty si sa odpojil s tým, že ma ideš dat na fórko. Ako si sa odpojil som písal adminovy, že si to vážne nepamätám ale že ak som ťa vážne zabil s tým, že si mal flash tak sa ospravedlňujem.
Každopádne vidím, že chceš byť úspešný administrátor a huntíš body takže to chápem xdd. No ak ten ban dostanem tak mi to srdce netrhá. \_(^_^)_/
Musel som sa vyjadrit sorrka.
Každopádne vidím, že chceš byť úspešný administrátor a huntíš body takže to chápem xdd. No ak ten ban dostanem tak mi to srdce netrhá. \_(^_^)_/
Musel som sa vyjadrit sorrka.
Smrdíš bráško
-
Creepy2735 - Kolemjdoucí
Re: umpalumpa / JB1 / FK
Ahoj,
pokud jsi jako vězeň oslepen flashem, CT nemá v podstatě šanci zjistit, zda je to pravda nebo jestli "blafuješ". Proto i když napíšeš do chatu "flash" nebo něco v tom smyslu, je na Simonovi / CTčku, zda ti dá šanci a počká, nebo tě zabije - popřípadě se musíš snažit splnit příkaz "poslepu". Nemůžeš se však v tomto případě odvolávat na FK, což ti měl v tu chvíli přítomný admin na serveru říct / vysvětlit.
I tak díky za snahu
pokud jsi jako vězeň oslepen flashem, CT nemá v podstatě šanci zjistit, zda je to pravda nebo jestli "blafuješ". Proto i když napíšeš do chatu "flash" nebo něco v tom smyslu, je na Simonovi / CTčku, zda ti dá šanci a počká, nebo tě zabije - popřípadě se musíš snažit splnit příkaz "poslepu". Nemůžeš se však v tomto případě odvolávat na FK, což ti měl v tu chvíli přítomný admin na serveru říct / vysvětlit.

I tak díky za snahu

Hrdý, věrný a aktivní fanoušek hokejového týmu Oceláři Třinec
a fotbalového Baníku Ostrava 

-
BDSMSilesia - Zkušený
• Stránka 1 z 1