Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]Un-Mute SU

Příspěvekod TheRebel24 » 21 lis 2016, 19:58

1. Survivial,Nejpravděpodobněji Khertys mi dal Mute.
2. Co se stalo, netuším, nevím. Nejpravděpodobněji mute. Délka: Netuším, po 2 hodinách jsem se připojil a stále mute.
3. Hráč jménem Nefertis1111 mi začal nadávat z důvodu toho, že neudělal residenci u vodního monumentu, a že se mi sekla myš a trochu ho to bouchlo. Pak se rozjely nadávky a PVP. Pak se připojil do hádky hráč Miri. Potom jsme si daly boj. Nefertis1111
se naštval, a ptal se Admina (konkrétně WEYNN) a začal básnit o tom že mám hacky. Což absolutně není pravda, Admin WEYNN mu potvrdil, že hacky nemám... Poté se naštval ještě více a začal mi do MSG nadávat,no, slova, které bych tu asi neměl říkat.. Zeptal jsem se ho poté, jestli je warez, a on řekl Khertysovi, aby mě uklidnil. A tak to začalo.
Děkuji Adminovi WEYNN který mě před nimi chránil. Hezký zbytek dne.
"To insure the adoration of a theorem for any length of time, faith is not enough, a police force is needed as well." - Anonymous R5 3600, GTX 1070, 16GB RAM, AiO, X370 Gaming Carbon PRO, 512GB SSD, 4TB HDD, 620W Seasonic
TheRebel24
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené]Un-Mute SU

od Rumcajz » 21 lis 2016, 19:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Un-Mute SU

Příspěvekod noblemar » 22 lis 2016, 19:01

Nejaky dukaz?
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: Un-Mute SU

Příspěvekod Khertys » 22 lis 2016, 19:23 VIP

Mute jsem ti daval na hodinu, nebylo to za nadavky, spis za provokaci a navazeni se nejen do jednoho hrace. Nefertitisovi jsem potrebne veci napsal, omluvil se ze pochybil a jinak jsem si zadnych nadavek z jeho strany nevsiml. Pokud potrebne dukazy o jeho provineni mas, sup sem s nimi. Pokud nahodou mute pretrvava, tak mi na serveru napis pres /admin.

e.Kh: Na serveru jsme si potrebne rekli, lockuji.
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Zpět na Unban Žádost