• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]unban? Annes :*
Normálně se smějem Vamosovi, ten kluk má řádný komplex asi.. proč jen s ním je problém? proč mi nedá ban třeba Izmael, Sewe nebo Narco?
Poprosím Vamosa, at to zas vyčasuje, jsem zvědav co viděl(?)..
Jak jsem viděl, že zase spectuje.. raději i já jsem nahrával demo
http://leteckaposta.cz/852356382
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: the bEAST
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: annemeno by CPL:
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:47733851
[=] Zabanovana IP: 86.49.20.186
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Poprosím Vamosa, at to zas vyčasuje, jsem zvědav co viděl(?)..
Jak jsem viděl, že zase spectuje.. raději i já jsem nahrával demo

http://leteckaposta.cz/852356382
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: the bEAST
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: annemeno by CPL:
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:47733851
[=] Zabanovana IP: 86.49.20.186
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
-
relizee - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]unban? Annes :*
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban? Annes :*
relizee píše:Normálně se smějem Vamosovi, ten kluk má řádný komplex asi.. proč jen s ním je problém? proč mi nedá ban třeba Izmael, Sewe nebo Narco?
to asi preto, že nemaju take skusenosti ako ja, neboj sa demo ti dodam a vyčasujem, tvoje demo ma nezaujima.. (tam cheaty neuvidime

-
iamfamasmachin - Zkušený
Tak když nejsou tak dobří, jako ty.. tak proč mají práva? Časuj hochu, jsem zvědav
Točím si pro zábavu, nemám důvod mít nějaké wh
máš jen komplex od už od dob si neměl práva ach 

Točím si pro zábavu, nemám důvod mít nějaké wh

-
relizee - Kolemjdoucí
relizee píše:Tak když nejsou tak dobří, jako ty.. tak proč mají práva? Časuj hochu, jsem zvědav![]()
Točím si pro zábavu, nemám důvod mít nějaké whmáš jen komplex od už od dob si neměl práva ach
si jasne preukazatelny cheater z tohoto fora: annes-d2-only-1-t195222.html
preco pises ze nemas wh? pozrelo to dost ludi a ani jeden nepovedal clear

a uz tu dopredu pisem, že nech ziaden admin nedava docasny unban... nie je to prvy ban za cheating
musim ti vybavit ikonku alebo status ako sponzor portalu, kedze tie unbany nieco stoja

-
iamfamasmachin - Zkušený
Jasný, takže příště ti to budu točit na mobil ať vidíš ty "cheaty"
Máš jen komplex prostě.. vždy jen přijdeš, natočíš a ban.. počkáme si na další verdikt ty nejlepší admine na GS
Já ti jen řeknu, že až fakt budu mít perma, za něco co je proti pravidlům (cheaty, nadávky na rodinu), tak si unban nekoupím..
Máš jen komplex prostě.. vždy jen přijdeš, natočíš a ban.. počkáme si na další verdikt ty nejlepší admine na GS

Já ti jen řeknu, že až fakt budu mít perma, za něco co je proti pravidlům (cheaty, nadávky na rodinu), tak si unban nekoupím..

-
relizee - Kolemjdoucí
podotykam ze je to tento hrac ktory bol opravnene zabanovany za cheating (wallhack) - annes-d2-only-1-t195222.html .. pisem to pretoze vela casov su podobnych (tí CHH, ktori kukali minule demo budu vidiet)..
anne.dem
https://www.sendspace.com/file/2w07yz
134:25 - ako vedel ze mu tam niekto presiel? ide po nom, ale ked uvidi dalsie enemy ktore ide long tak pozrite na cross
135:50 - presne pozeranie cez stenu a presne predmierenie na hraca
135:55 - caka ho tam hrac tak nejde, neskor tam uz nikto nie je (aj ked hrac bol na blizku), tak on si to rushne a predmieri a predstreli na hracov co vchzadaju do kat
137:30 - caka si hracov na shorte, ale ked uvidi ze ide hrac dole na mid tak sa nevie rozhodnut kde mierit a zmatkuje podla toho ako sa hraci pohybuju
138:10 - ked je pod natlakom tak robi toto.. presne predmierenie na kazdeho hraca
139:40 - predmierenie na short je este v norme, ale ked videl cez wh ako mu hrac skocil dole na ct a ide ich obiehat odzadu tak rychlo skocil na plant, preco by to robil ked mu hrozilo nebezpecenstvo o ktorom vedel hlavne zo short
140:45 - tu si pozrite cas aky je reflexor, potom tento cas pouzijem ako priklad k inemu casu
143:30 - striela sa na shorte a ide na plant a zrazu chce skocit dole pod plant aby ho nezabili zo shortu ale cez stenu vidi enemy na dlhej tak sa pozrite co spravi
(podobny cas ako to bolo pri minulom bane za cheating, ten sa asi nepouci)
144:30 - reflexor zasa (priklad k inemu casu)
144:45 - ide jeden schody, ale pockaj odzoomujem si vsak mi vybehuje stred haha
144:52 - hrac zo stredu odide, on nema ziaden strach zeby sa mal vratit, ale hned uz vie ze moze ist po tych na schodoch
145:05 - 145:15 - enemy je na blizku tak len zoomuje a caka si ho a potom ked odide prec tak on to uz chce ist rushovat, len skoda ze sa nenaucil flashe hadzat
145:34 - tento cas si porovnajte s casom 136:05 (resp 135:55).. teraz ked tam enemy niesu tak len zbytocne sa snazi o nieco ako predmierenie aby to zakryl ale v tom case ked tam enemy bolo tak to vyzeralo uplne inak
146:35 - vsetko cez smoke a hlavne ze pisal seewemu ze predtym ho nemal ale teraz uz ho ma
147:25 - tu vidno jasne 100 % wh.. ako som pisal tie casy kde si dame priklad ... mam najmensie rozlisenie 640x... a vidim ho napravo.. on sa robi ze ho nevidi, pretoze za podobny cas ked ho vidno nebolo dostal minule ban viz. forum, ktore je hore..
149:15 - zase ich vidi ale nestriela.. preco? nie je si isty ci ich vidi cez wh alebo normal.. preto tie "prikladne casy, kedy ich zabijal ako guardian, kedze boli na viditelnejsom mieste"
149:20 - takyto skiller a btw preco mieri do spodnych kat? pocuje enemy nad sebou na schodoch a on mieri do spodnych kat, kde je jeho hrac ..haha
149:35 - jeden hrac mu prejde a druheho ani nevidi a ide po nom... dajte si to aj spomalene a zaroven aj rychlo.. nemozne
149:45 - hrac co pada dole na ct spawn je vidno na jednu milisekundu aj to len kusok.. tento hrac si ponom ide akokeby neviem co... a pozrieme sa na tie casy ked nevidel hraca na mide na t spawne, kde bol urcite lepsie vidiet
149:50 - zase tento reflexor co cez steny reflexuje, dajte si spomalene.. hraca ani nevidel a hned predmieril nanho ked dopadol dole.. smiesne
149:55 - tato akcia pokracuje, najsmiesnejsia... to preco tam tak rychlo zazoomoval? haha vtipalek.. nebol vidno ...
radsej si kup unban, skoda casu pre chhs
ajtak si ho kupis
anne.dem
https://www.sendspace.com/file/2w07yz
134:25 - ako vedel ze mu tam niekto presiel? ide po nom, ale ked uvidi dalsie enemy ktore ide long tak pozrite na cross
135:50 - presne pozeranie cez stenu a presne predmierenie na hraca
135:55 - caka ho tam hrac tak nejde, neskor tam uz nikto nie je (aj ked hrac bol na blizku), tak on si to rushne a predmieri a predstreli na hracov co vchzadaju do kat
137:30 - caka si hracov na shorte, ale ked uvidi ze ide hrac dole na mid tak sa nevie rozhodnut kde mierit a zmatkuje podla toho ako sa hraci pohybuju
138:10 - ked je pod natlakom tak robi toto.. presne predmierenie na kazdeho hraca
139:40 - predmierenie na short je este v norme, ale ked videl cez wh ako mu hrac skocil dole na ct a ide ich obiehat odzadu tak rychlo skocil na plant, preco by to robil ked mu hrozilo nebezpecenstvo o ktorom vedel hlavne zo short
140:45 - tu si pozrite cas aky je reflexor, potom tento cas pouzijem ako priklad k inemu casu
143:30 - striela sa na shorte a ide na plant a zrazu chce skocit dole pod plant aby ho nezabili zo shortu ale cez stenu vidi enemy na dlhej tak sa pozrite co spravi

144:30 - reflexor zasa (priklad k inemu casu)
144:45 - ide jeden schody, ale pockaj odzoomujem si vsak mi vybehuje stred haha
144:52 - hrac zo stredu odide, on nema ziaden strach zeby sa mal vratit, ale hned uz vie ze moze ist po tych na schodoch
145:05 - 145:15 - enemy je na blizku tak len zoomuje a caka si ho a potom ked odide prec tak on to uz chce ist rushovat, len skoda ze sa nenaucil flashe hadzat
145:34 - tento cas si porovnajte s casom 136:05 (resp 135:55).. teraz ked tam enemy niesu tak len zbytocne sa snazi o nieco ako predmierenie aby to zakryl ale v tom case ked tam enemy bolo tak to vyzeralo uplne inak

146:35 - vsetko cez smoke a hlavne ze pisal seewemu ze predtym ho nemal ale teraz uz ho ma

147:25 - tu vidno jasne 100 % wh.. ako som pisal tie casy kde si dame priklad ... mam najmensie rozlisenie 640x... a vidim ho napravo.. on sa robi ze ho nevidi, pretoze za podobny cas ked ho vidno nebolo dostal minule ban viz. forum, ktore je hore..
149:15 - zase ich vidi ale nestriela.. preco? nie je si isty ci ich vidi cez wh alebo normal.. preto tie "prikladne casy, kedy ich zabijal ako guardian, kedze boli na viditelnejsom mieste"
149:20 - takyto skiller a btw preco mieri do spodnych kat? pocuje enemy nad sebou na schodoch a on mieri do spodnych kat, kde je jeho hrac ..haha
149:35 - jeden hrac mu prejde a druheho ani nevidi a ide po nom... dajte si to aj spomalene a zaroven aj rychlo.. nemozne

149:45 - hrac co pada dole na ct spawn je vidno na jednu milisekundu aj to len kusok.. tento hrac si ponom ide akokeby neviem co... a pozrieme sa na tie casy ked nevidel hraca na mide na t spawne, kde bol urcite lepsie vidiet

149:50 - zase tento reflexor co cez steny reflexuje, dajte si spomalene.. hraca ani nevidel a hned predmieril nanho ked dopadol dole.. smiesne
149:55 - tato akcia pokracuje, najsmiesnejsia... to preco tam tak rychlo zazoomoval? haha vtipalek.. nebol vidno ...
radsej si kup unban, skoda casu pre chhs

-
iamfamasmachin - Zkušený
134:25 – Nevím co u toho času myslíš..
135:50 - normální díry, které toto místo díruje snad každý…
135:55 – ten hrač to tam rushl, ten co byl předemnou tam šel a stříleli po sobě.. tak jsem tam hodil begrip a dal ho?
137:30 – hodili tam flashe a smoke, normální dívání nahoru dolu? Jaké zmatkování prosím?
potom jsem se stahl..
138:10 – Si slepý a hluchý? Však mě díroval..
139:40 – další vymoženost evip.. po hečku se mi zobrazilo zas dmg.. ten týpek běžel jak slon na plant..tak jsem se stahl na plant .. druhy tam střílel, takže jsem o něm věděl samozřejmě.. a třetí tam BĚŽEL, šlo ho slyšet ach
140:45 – ježiš, znáš příkaz cl_lw 0? zkus ho použít..
143:30 - reflexor? Však tam běhal, jen sem střílel a nedal jsem ho.. nechápu tenhle čas..
144:30 – běžel tam stebel, kterého jsem ani nedal, lepší vystřelit a zmizet než jen odzoomovat..
144:45 – hodil flash, stahl jsem se schovat, pak dostal hlavu.. poté na midu u dveří enemy běžel, jdou slyšet kroky?
144:52 – ano odešel, ale potom v katach jde slyšet jak běží na B.. takže jsem se zamířil na schody, jestli někdo pujde než se stahnu na B, když utekli do kat z midu
145:05 – 144:15 – zas krásná pomoc od He, ubralo to hp.. poté tam někdo střelil.. tak jsem čekal.. po chvilce někdo doběhl, zastavil se a pak se zase hnul.. a dal jsem ho
145:34 – co to má společné s tím? Pokud by si mě nekukal jak si jdeš lečit komplex, tak vidíš že tam skáču a střílim pořád, jelikož skoro vždy tam někdo klečí a čeká..
146:35 – co to mluvíš
však v tom smogu jsem stal a šli vidět? Objednám tě k očnímu jestli chceš pane
147:25 – kdybych měl 100% wh tak ho dám nebo na něho zamířím snad? No já hraji na 1280x800 když jsme u toho
a nejsi si jistý furt, že tu cpeš zase to minule co bylo? Tenhle čas prostě je na nic..
149:15 – jako promin, ale na tom mojim rozlišené jsem je fakt neviděl.. ale budiž
kdybych je viděl určitě střílím to se neboj, aby sis pak mohl napsat že to je 100% wh 
149:20 – noa? Kukal jsem radar, byli tam cT.. jak jsem viděl zemřeli tak jsem se stáhl..
149:35 – ano prošel, vystřelil jsem a nedal jsem ho, tak jsem miřil dále a druhy tam přiskočil a dal jsem ho.. cl_lw 0 plus prostě s awp hraju víc jak s normalním gunem, nemůžeš překousnout že je někdo lepší s tou zbraní?
149:45 – tady nevím co myslíš?
149:50 - celou dobu jsem poskakoval, poté co skočil tak on stal a neprojevil žadnou snahu se schovat, tedy lehký cíl
149:55 – zkus u té hry přemýšlet, hodil tam z plantu flash, bylo jasné že tam skočí po tom co muj cT čupel na spawnu.. a u Ačka u plantu však tam střílel z AK.. bylo to slyšet tak jsem jen čekal než vyjde ale nevyšel, pak jsem zaslechl jak ze sch dopadl T, když mě slyšel s awp jak střílím na A tak si to asi oběhl..
A ještě něco, nebuď tolik upjatý na program ESP a zkroť své ego, že si nejlepší a nejzkušenější..
135:50 - normální díry, které toto místo díruje snad každý…
135:55 – ten hrač to tam rushl, ten co byl předemnou tam šel a stříleli po sobě.. tak jsem tam hodil begrip a dal ho?
137:30 – hodili tam flashe a smoke, normální dívání nahoru dolu? Jaké zmatkování prosím?

138:10 – Si slepý a hluchý? Však mě díroval..
139:40 – další vymoženost evip.. po hečku se mi zobrazilo zas dmg.. ten týpek běžel jak slon na plant..tak jsem se stahl na plant .. druhy tam střílel, takže jsem o něm věděl samozřejmě.. a třetí tam BĚŽEL, šlo ho slyšet ach
140:45 – ježiš, znáš příkaz cl_lw 0? zkus ho použít..
143:30 - reflexor? Však tam běhal, jen sem střílel a nedal jsem ho.. nechápu tenhle čas..
144:30 – běžel tam stebel, kterého jsem ani nedal, lepší vystřelit a zmizet než jen odzoomovat..
144:45 – hodil flash, stahl jsem se schovat, pak dostal hlavu.. poté na midu u dveří enemy běžel, jdou slyšet kroky?
144:52 – ano odešel, ale potom v katach jde slyšet jak běží na B.. takže jsem se zamířil na schody, jestli někdo pujde než se stahnu na B, když utekli do kat z midu

145:05 – 144:15 – zas krásná pomoc od He, ubralo to hp.. poté tam někdo střelil.. tak jsem čekal.. po chvilce někdo doběhl, zastavil se a pak se zase hnul.. a dal jsem ho

145:34 – co to má společné s tím? Pokud by si mě nekukal jak si jdeš lečit komplex, tak vidíš že tam skáču a střílim pořád, jelikož skoro vždy tam někdo klečí a čeká..
146:35 – co to mluvíš

147:25 – kdybych měl 100% wh tak ho dám nebo na něho zamířím snad? No já hraji na 1280x800 když jsme u toho

149:15 – jako promin, ale na tom mojim rozlišené jsem je fakt neviděl.. ale budiž

149:20 – noa? Kukal jsem radar, byli tam cT.. jak jsem viděl zemřeli tak jsem se stáhl..
149:35 – ano prošel, vystřelil jsem a nedal jsem ho, tak jsem miřil dále a druhy tam přiskočil a dal jsem ho.. cl_lw 0 plus prostě s awp hraju víc jak s normalním gunem, nemůžeš překousnout že je někdo lepší s tou zbraní?

149:45 – tady nevím co myslíš?
149:50 - celou dobu jsem poskakoval, poté co skočil tak on stal a neprojevil žadnou snahu se schovat, tedy lehký cíl

149:55 – zkus u té hry přemýšlet, hodil tam z plantu flash, bylo jasné že tam skočí po tom co muj cT čupel na spawnu.. a u Ačka u plantu však tam střílel z AK.. bylo to slyšet tak jsem jen čekal než vyjde ale nevyšel, pak jsem zaslechl jak ze sch dopadl T, když mě slyšel s awp jak střílím na A tak si to asi oběhl..
A ještě něco, nebuď tolik upjatý na program ESP a zkroť své ego, že si nejlepší a nejzkušenější..
-
relizee - Kolemjdoucí
Jinak nemohl bych požádat o dočasný unban, než se tahle věc vyřeší? Je víkend a fakt nemám co dělat v tomhle počasí, tak bych si aspoň zahrál, kdyby byla možnost
Děkuji

Děkuji
-
relizee - Kolemjdoucí
Demo bude prešetrené CHH teamom. Po 24h dostaneš dočasný UB a následné bude doplnený verdikt.

-
KosSo - Spamer
Demo už je CHH sekcii a čaká na preskúmanie. Máš dočasný unban, kým napadne konečný verdikt.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [V riešení]unban? Annes :*
si zaplej už si tady nezahraješ zdar
- parek2006CZ
- Kolemjdoucí
Re: [V riešení]unban? Annes :*
Omlouváme se za čekání, ban oprávněný. Tvoje možnosti: chces-unban-ihned-t61717.html, chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: [Vyřešeno]unban? Annes :*
Opakovaně se chovám jako hulvát a porušuji pravidla fóra.
- Walton
- Amatér
• Stránka 1 z 1