• Stránka 1 z 1
[V] Unban děkuju / Aim
Název topicu: Marcus Burnett / na všech serverech mně to vyhazuje... hraji více méně 1v1 arenu a public sem tam.
Vaše SID: STEAM_1:1:528675728
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Popište co se stalo: Dobrý den dnes se mě stala docela nepřijemnost.
Po 3dnech sem zapl counter strike abych se odragoval od práce.
a najednou mě console vyhodila a dala perma ban za obchazení banu přitom sem nikdy ban neměl.
Byl bych rád za každou pomoc tady a více informací děkuju S pozdravem MR.Wick
Vaše SID: STEAM_1:1:528675728
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Popište co se stalo: Dobrý den dnes se mě stala docela nepřijemnost.
Po 3dnech sem zapl counter strike abych se odragoval od práce.
a najednou mě console vyhodila a dala perma ban za obchazení banu přitom sem nikdy ban neměl.
Byl bych rád za každou pomoc tady a více informací děkuju S pozdravem MR.Wick
-
MrWick97cze - Kolemjdoucí
[V] Unban děkuju / Aim
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban děkuju / Aim
Ahoj, mohl by se k tomu už někdo nějak vyjádřit?
Jen že tady každej napíše žádost a hned dostane většinou odpověd.
A já tady čekám někde už od 18.3
Díky za váš čas. a sorry že píšu sem.
Jen že tady každej napíše žádost a hned dostane většinou odpověd.
A já tady čekám někde už od 18.3

-
Re: Unban děkuju / Aim
Ahoj,
väčšinou jeden čaká, že to spraví druhý a druhý čaká, že to spraví prvý.
A potom to zapadne.
Na Tvojej IP adrese niekto veselo cheatoval a opakovane obchádzal bany, preto server zabanoval aj Teba.
Máš unban. Môžeš ísť hrať. Ospravedlňujeme sa Ti za zdržanie a nepríjemnosť.
Vyriešené. Ak by si znovu dostal takýto ban, napíš odpoveďou do tohto topicu, prosím.
väčšinou jeden čaká, že to spraví druhý a druhý čaká, že to spraví prvý.

Na Tvojej IP adrese niekto veselo cheatoval a opakovane obchádzal bany, preto server zabanoval aj Teba.
Máš unban. Môžeš ísť hrať. Ospravedlňujeme sa Ti za zdržanie a nepríjemnosť.
Vyriešené. Ak by si znovu dostal takýto ban, napíš odpoveďou do tohto topicu, prosím.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Re: [V] Unban děkuju / Aim
Díky moc za vaší ochotu
ale ban stále zůstal. Vůbec nevím čím to je. protože bydlím sám a nikoho doma nemám aby hrál na stejné IP adrese csgo. Furt ten samý problém že obchazím ban..
((

-
Ahoj,
Nahodil som Ti zas unban, už by Ti to nemalo dávať bany za obchádzanie.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
Nahodil som Ti zas unban, už by Ti to nemalo dávať bany za obchádzanie.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
-
AltairGS - Profesionál
Díkyyy moc 

-
• Stránka 1 z 1