• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyriešené] Unban dust2 only1
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: killermacka
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Yevgeni Artyukhin
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:92936771
[=] Zabanovana IP: 89.190.91.232
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
VIP
[=] Dostal jsi trest od admina: killermacka
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Yevgeni Artyukhin
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:92936771
[=] Zabanovana IP: 89.190.91.232
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
VIP
-
Yevgeni - Drbna
[Vyriešené] Unban dust2 only1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban dust2 only1
A teď mi řekni, důkaz že je to WH? Takže, poprosím si další důkazy, z jednoho fleku poznat že je to WH?:// Tak to jsi dobrej.
-
Yevgeni - Drbna
Re: Unban dust2 only1
Počkáme na demo od admina na ktoré sa pozrieme v chh. Potom sem bude doplnený verdikt.
:)
-
DavidSc - Kazatelův učeň
Re: [V riešení] Unban dust2 only1
Já se obávám, že admin žádné demo nemá.
-
Yevgeni - Drbna
Počas dňa dodám demo 

-
killermacka - Mistr Yoda
Hmmm, vyčasuješ HLTV?:/ Připojil ses na server, a rovnou si mě zabanoval:/
-
Yevgeni - Drbna
I kdyby vyčasoval hltv, tak je ti po tom hovno. Mlčky budeš čekat, než projdou všechny tvé hltv záznamy a dají verdikt.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
http://leteckaposta.cz/335403416
06:07-nejako moc na istotku to pickuješ
06:13-jakože nenápadnejšie si sa tam pozerať nemohol,áno,často sa tam pozerá aj všetko,je to default,ale neverím ti to no.
07:10-07:23-jo no,ty vieš že ti úôjde ct a pickuješ to len tak,že bežíš ale keď už vieš,že týpek sa zastaví na ct,a pozerá do b situ cez dvere,tak to dieruješ a robíš somariny.
08:03-dosť podarená akcia,ten granát hádžeš na blízko,lebo podľa svetlušky vieš,že sú už pushnutý na mide tak podľa toho to aj pickuješ.
09:27-ako sry,ale takto pickovať keď tam nikto není to je srana no .... Následne v 09:32 rovno ideš po hráčovi čo je na ct akokeby.
http://leteckaposta.cz/493703368
demo rusko2: 03:45-pekný prefire
03:08-tu si to pekne rushuješ a predmieruješ cez tsenu,môžeš počuť,nemusíš ale k tomu čo chcem pvoedať sa ešte dostanem.
04:24-zase si to predmieruješ,zase môžeš o nich vedieť,nemusíš,k tomu čo chcem sa ešte dostanem.
05:07-a tu je ten bod,z tých 2 časov čo som chcel. Zrazu náš svetluškár vie,že na shorte není nikto,tak si to začne walkovať.
06:29-úplne iný pic,keď tam není hráč,čo na to povieš ?
06:26-ešte som zabudol,ideš si ako nič na ten short keď vieš že tam nikto není,svetlušky fungujú čo ?
Ak by to naším CHH nestačilo,tak mi napíšte PM alebo ma nejako kontaktujte,vyčasujem toho viac,ale toto je myslím si so svetluškou až až
06:07-nejako moc na istotku to pickuješ
06:13-jakože nenápadnejšie si sa tam pozerať nemohol,áno,často sa tam pozerá aj všetko,je to default,ale neverím ti to no.
07:10-07:23-jo no,ty vieš že ti úôjde ct a pickuješ to len tak,že bežíš ale keď už vieš,že týpek sa zastaví na ct,a pozerá do b situ cez dvere,tak to dieruješ a robíš somariny.
08:03-dosť podarená akcia,ten granát hádžeš na blízko,lebo podľa svetlušky vieš,že sú už pushnutý na mide tak podľa toho to aj pickuješ.
09:27-ako sry,ale takto pickovať keď tam nikto není to je srana no .... Následne v 09:32 rovno ideš po hráčovi čo je na ct akokeby.
http://leteckaposta.cz/493703368
demo rusko2: 03:45-pekný prefire
03:08-tu si to pekne rushuješ a predmieruješ cez tsenu,môžeš počuť,nemusíš ale k tomu čo chcem pvoedať sa ešte dostanem.
04:24-zase si to predmieruješ,zase môžeš o nich vedieť,nemusíš,k tomu čo chcem sa ešte dostanem.
05:07-a tu je ten bod,z tých 2 časov čo som chcel. Zrazu náš svetluškár vie,že na shorte není nikto,tak si to začne walkovať.
06:29-úplne iný pic,keď tam není hráč,čo na to povieš ?
06:26-ešte som zabudol,ideš si ako nič na ten short keď vieš že tam nikto není,svetlušky fungujú čo ?
Ak by to naším CHH nestačilo,tak mi napíšte PM alebo ma nejako kontaktujte,vyčasujem toho viac,ale toto je myslím si so svetluškou až až

-
killermacka - Mistr Yoda
Jsem mimo domov, takže se ti k tomu nedokážu vyjádřit. 

-
Yevgeni - Drbna
K tomu sa ani nedá vyjadriť. Proste wh
Keď ja niekomu dám ban za cheaty tak má cheaty. KAPACITA NA GS však ty vieš,sme si písali na steame 

-
killermacka - Mistr Yoda
Kapacita? To tvrdil Vamos ne?:// Hmmmm, WH jo?:/ To že někde děruju, a nedam kill je vážně na ban?:/ Nebo kdyz vidim dmg, a hodím HE?:/ Každopádně nebudem spamovat:/
-
Yevgeni - Drbna
Nie,ja som kapacita dlhšie ako Vamos,tomu ver
A neviem o akom dierovaní hovoríš,jeden čas o dierovaní som tam dal.Inač čisto wh hra,a k tomu dierovaniu,kým tam nebol hráč si preskakoval zo strany na stranu,akonáhle prišiel hráč na CT o ktorom si nemohol vedieť tak si dieroval a pickoval si na istotu. Takže ako píšeš,už to tu nespamujme,a počkajme si na verdikt CHH teamu. Ak ešte niečo máš,na steame ma máš alebo môžeš využiť PM. Pekný večer.

-
killermacka - Mistr Yoda
Hmmm, zvuk a radar jsou další věci ve hře.
stáhni HLTV, a všimni si mého stylu hraní. 

-
Yevgeni - Drbna
I ten nejhorší admin může někdy po haluzi mít pravdu. Takže vyčkáme vyjádření CHH, zda se mačka trefil.
Verdikt bude doplněn.
Verdikt bude doplněn.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 2 • 1, 2