• Stránka 1 z 1
Unban EnesJG
Gamesites Skyblock / MrHonza16 / EnesJG
Udajný FlyHack / permanent
V pvp aréne ma zabanoval admin MrHonza16 na základe toho ,že niekto kto bol so mnou v pvp napísal že mám FlyHack. Ten hráč mal zrejme nízke fps preto si myslel že mám FlyHack. (zrejme mu to dosť sekalo) Admin vtedy napísal "zbohem Enes mňej se krásne :* " a už len bol si zabanovany adminom MrHonza16 duvod: Údajný FlyHack! Dĺžka : pernamentne
To bolo pred 3 až 4 mesiacmi lebo za tú dobu som už podal 1 žiadosť ale nikto mi neodpísal !!!
Ďakujem za pochopenie
Udajný FlyHack / permanent
V pvp aréne ma zabanoval admin MrHonza16 na základe toho ,že niekto kto bol so mnou v pvp napísal že mám FlyHack. Ten hráč mal zrejme nízke fps preto si myslel že mám FlyHack. (zrejme mu to dosť sekalo) Admin vtedy napísal "zbohem Enes mňej se krásne :* " a už len bol si zabanovany adminom MrHonza16 duvod: Údajný FlyHack! Dĺžka : pernamentne
To bolo pred 3 až 4 mesiacmi lebo za tú dobu som už podal 1 žiadosť ale nikto mi neodpísal !!!
Ďakujem za pochopenie

- EnesJG
- Kolemjdoucí
Unban EnesJG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban EnesJG
Pošli sem link na žiadosť, na ktorú ti nikto neodpísal.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Ospravedlňujem sa ,ale nie je tu ,zrejme ste ju vymazali alebo som ju tu asi vôbec nevedel dať -_- Tak preto mi nikto neodpísal moja chyba :/
Ale podstatné je že už prešla dlhá doba a ja som zasa nainštaloval Minecraft chcel som íst na váš portál ,ale mám ban takže som tu žiadal o unban. ?imochodom pokial viem MrHonza16 už nieje admin zaujímalo by ma prečo ?! Ja som chcel aby mu už dávo vzali práva preto čo robil -_-.
Ale podstatné je že už prešla dlhá doba a ja som zasa nainštaloval Minecraft chcel som íst na váš portál ,ale mám ban takže som tu žiadal o unban. ?imochodom pokial viem MrHonza16 už nieje admin zaujímalo by ma prečo ?! Ja som chcel aby mu už dávo vzali práva preto čo robil -_-.
- EnesJG
- Kolemjdoucí
Kdyby sis zažádal do týdne, demo ti sem klidně dám.
Jsou to proboha 3 měsíce, myslíš, že si ten odpad skladuju v PC?
Nevím jak se to zrovna odehrávalo, ale jen tak ze srandy bych tě nebanoval.

Nevím jak se to zrovna odehrávalo, ale jen tak ze srandy bych tě nebanoval.

-
MrHonza16 - Amatér
Unban zamietam, admin je povinný mať dôkaz po dobu jedného týždňaa ty máš od banu rovnaký čas na to, aby si podal Unban žiadosť. Tvojou jedinou možnosťou je vymeniť VIP za unban, prr viac informácií napíš Kovimu PM.
Unban zamietam
Unban zamietam
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1