• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Unban : Enix
steam : https://steamcommunity.com/id/ezkatkaboi/
čas : 23.08.2019 21:53
Prosím o unban, protože si myslím že mi byl udělen neprávem.Policie mě chtěla zatknout za krádež vozidla, ale já jim rozbil telefon a neviděli kameru. Bohužel mě i tak chtěli zatknout. Byl jsem na mostu směrem k Dark ruby a skočil jsem dolu pod most. Typek psal, že water evading přitom jsem byl zalezlej pod mostem.Napsal jsem to policistovi do localchatu, že neplavu pryč že jsem pod mostem.Samozřejmě tam hned skočil takže za mě metagaming. Water Evading znamená když plavu co nejdál na konec mapy. Ve věznici mi vzali vysílačku, ale zarpil jsem to takhle /me bere vysílačku z trenek kterou policista nenašel.To se opět adminovi nelíbilo.Ban jsem dostal za Water Evading Mixing a tu vysílačku.Btw mixing byl takový že jsem napsal do /ooc : Proč Tequila není aktivní?
Děkuji za pochopení a přeji hezký večer. EniX
čas : 23.08.2019 21:53
Prosím o unban, protože si myslím že mi byl udělen neprávem.Policie mě chtěla zatknout za krádež vozidla, ale já jim rozbil telefon a neviděli kameru. Bohužel mě i tak chtěli zatknout. Byl jsem na mostu směrem k Dark ruby a skočil jsem dolu pod most. Typek psal, že water evading přitom jsem byl zalezlej pod mostem.Napsal jsem to policistovi do localchatu, že neplavu pryč že jsem pod mostem.Samozřejmě tam hned skočil takže za mě metagaming. Water Evading znamená když plavu co nejdál na konec mapy. Ve věznici mi vzali vysílačku, ale zarpil jsem to takhle /me bere vysílačku z trenek kterou policista nenašel.To se opět adminovi nelíbilo.Ban jsem dostal za Water Evading Mixing a tu vysílačku.Btw mixing byl takový že jsem napsal do /ooc : Proč Tequila není aktivní?
Děkuji za pochopení a přeji hezký večer. EniX
- Enix
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Unban : Enix
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban : Enix
1. Water Evading se považuje například, z mojí logiky, i to, když skočíš do vody před tím, než tě má policie zatknout. Což, dle toho, co jsme si psali na serveru, probíhalo.
2. Polda ti zabaví vysílačku a ty dáš takovou blbost do /me? Hrabe ti?
3. Mixing - psal jsi něco předtím, byl jsi na to i několikrát upozorněn.
Nejen, že si nezasloužíš unban, ale ani si nezasloužíš jít na whitelist.
PS. "tak mi dejte ban"
2. Polda ti zabaví vysílačku a ty dáš takovou blbost do /me? Hrabe ti?
3. Mixing - psal jsi něco předtím, byl jsi na to i několikrát upozorněn.
Nejen, že si nezasloužíš unban, ale ani si nezasloužíš jít na whitelist.
PS. "tak mi dejte ban"
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Re: Unban : Enix
K tomu water evadingu - moc jsem nepochopil o co šlo, pokud jsi se před někým snažil uplavat pryč, pak jsi porušil pravidla. Pokud ne, pak je vše v pořádku.
To s tou vysílačkou je samozřejmě nesmysl. Pokud tě policista prohledá a zabaví ti vysílačku, nemůžeš RPit, že sis vytáhl z trenek další
.
Pokud jsi na ten mixing byl upozorněn, pak v pořádku.
Pokud jsi navíc napsal, že ten ban chceš, tak si ho prostě dostal...
Snížil jsem ti délku banu ze dvou dnů na jeden, příště už se však vyvaruj dělání věcí, na které tě admin upozorní.
Vyřešeno
To s tou vysílačkou je samozřejmě nesmysl. Pokud tě policista prohledá a zabaví ti vysílačku, nemůžeš RPit, že sis vytáhl z trenek další

Pokud jsi na ten mixing byl upozorněn, pak v pořádku.
Pokud jsi navíc napsal, že ten ban chceš, tak si ho prostě dostal...
Snížil jsem ti délku banu ze dvou dnů na jeden, příště už se však vyvaruj dělání věcí, na které tě admin upozorní.
Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1