Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Unban JB 2

Příspěvekod Restored2000 » 25 led 2016, 20:46

hráč: Restored2000
Server: JB 2
Délka: 2 hodiny
Důvod: Kažení hry a neznalost pravidel
Admin: EndyMan

Za dobrých 5 let jsem neviděl hloupějšího admina, než je zde zmíněný... Při normální JB hře jsem si koupil VD a normálně se procházel... Na zemi ležela zbraň, tak jsem ji vzal bez povšimnutí jakéhokoliv CT... Tak jsem se chtěl projít k celám bez toho, aniž by někdo věděl že ji mám... Když tu najednou, když procházím průchodem, vrazilo do mě CT jménem Elite-Pro a automaticky mi dalo hlavu jenom kvůli toho, že se leknul (bylo mu tak 11+)... Tak jsem zažádal o mikrofon kde jsem vše vysvětlil bez jakýchkoliv vulgarit a více jak polovina serveru souhlasila s VD... No a potom tady byl on, on který s verdiktem nesouhlasil... Pamatuju si, že v tomhle případě jsem VŽDY dostal VD (jak od hráčů, tak od admina) ! Když jsem se začal bránit, opět slušně psaním do chatu že to VD mám mít oprávněně, tak po několika kolech nám chtěl Endy ukázat všechnu svou moc a dal mi BAN... Doufám že to někdo přečte, i když budu unbannutý ;)
Restored2000
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Unban JB 2

od Rumcajz » 25 led 2016, 20:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban JB 2

Příspěvekod Rezident » 25 led 2016, 21:22

Ahoj, objasním ti situaci. Když si vezmeš zbraň žádný Ct tě nevidělo, ale omylem tě zabije a vypadne z tebe nějaká zbraň, na volný den nemáš nárok. Ano FreeKill to byl jestli se dotyčný hráč neomluvil že ti dal FreeKill měl dostat ban nebo přehoz. Ale jelikož z tebe vypadla zbraň Volný den jsi dostat NEMĚL.
Rezident
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 led 2016, 21:25

Začnu tím, že ti vysvětlím něco z pravidel.

Pokud CT dá hráči FK, hráč má nárok na VD.
Pokud T vezme gun a potom dostane FK, ztrácí nárok na VD.

Nevědomost neomlouvá. VD si dostat neměl a mám pocit, že ti to Endy říkal. Na serveru jsem byl taky.

Teď je ta pravá chvíle, kdy by ses mu měl tady omluvit za to co tu o něm píšeš. Když už je někdo hloupý, tak jsi to ty. Hádáš se s adminem a ještě si stěžuješ, když ti bylo řečeno že nejsi v právu.
Teď se omluv, řekni že si to budeš pamatovat a dám ti unban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Restored2000 » 25 led 2016, 22:00

Podívej Ejví, omlouvat se nebudu jen z jednoho důvodu, skoro každý admin si většinou tvoří vlastní pravidla, a když jsem to několikrát provedl tak jak ty cituješ z pravidel, dostal jsem ban nebo přesunutí k T.... Nijak jsem mu nenadával a k tomu tam se mnou souhlasili lidé jak z CT, tak z T, protože tuto situaci zažívá více hráčů... Takže si raději počkám na urban než abych se musel omlouvat....

Servus, a díky za odpověď :)

E. Jajo: Tak všichni pište pomluvy na AT, říkejte co jaký admin všude dělá za voloviny a vymýšlí si pravidla. Ale aby o tom někdo dodal důkaz to ne..
Restored2000
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 led 2016, 22:15

Jak myslíš.
Bylo ti vše řádně vysvětleno. Přesto si začal na admina útočit a urážet jej. Znova jsem ti vše vysvětlil a dal šanci k unbanu. Na to začneš vymýšlet pohádky o špatných adminech co neznají pravidla. Nemáš zájem, nevadí.
Ban prodloužen.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost