• Stránka 1 z 1
Unban JB2/PuNko(admin)/[G]ucci
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem PuNko.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 36 minutes and 43 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : [G]ucci
[AMXBans] Duvod : ' FK
Především chci pozdravit celý GS team.
Popis situace: Očividně jak čtu, sem ''daroval'' jeden FK zhruba ve 20:20 a bohužel musím tomuto neinteligentnímu hráči MaherIS sdělit, ať se první naučí pravidla a pak teprv udává lidi na fórum GS... Ale abych se dostal k tomu hlavnímu. Zákaz stát přeci znamená, že všeci mají dřepět a když následně dám příkaz, že mají zakázáno stát a povoleno dřepět, tak by měli stále dřepět... Bohužel se vždy najde někdo, kdo neposlouchá a začne si detinsky stěžovat a udávat za blbosti...
Opravdu nechápu, za co mě admin banoval, když k tomu neměl ani patřičný důvod, jen něaké ječící dítě
Myslel sem si že výběr býva zpravidla z kvalitních lidí (bez urážky)
Ps: jsem vip
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 36 minutes and 43 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : [G]ucci
[AMXBans] Duvod : ' FK
Především chci pozdravit celý GS team.
Popis situace: Očividně jak čtu, sem ''daroval'' jeden FK zhruba ve 20:20 a bohužel musím tomuto neinteligentnímu hráči MaherIS sdělit, ať se první naučí pravidla a pak teprv udává lidi na fórum GS... Ale abych se dostal k tomu hlavnímu. Zákaz stát přeci znamená, že všeci mají dřepět a když následně dám příkaz, že mají zakázáno stát a povoleno dřepět, tak by měli stále dřepět... Bohužel se vždy najde někdo, kdo neposlouchá a začne si detinsky stěžovat a udávat za blbosti...
Opravdu nechápu, za co mě admin banoval, když k tomu neměl ani patřičný důvod, jen něaké ječící dítě

Myslel sem si že výběr býva zpravidla z kvalitních lidí (bez urážky)
Ps: jsem vip
Tonight, Gehrman joins the hunt!

-
tennejvetsi - Zkušený
Unban JB2/PuNko(admin)/[G]ucci
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban JB2/PuNko(admin)/[G]ucci
ucci-fk-jb2-t65834.html bol si zabanovaný za niečo úplne iné to o čom tu ty kecáš neviem vôbec, zabil si hráča ktorý pri reakcií s výhodou begripol a navyše si hádzal zbrane pred T,, pozri si to demo
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
tennejvetsi píše:Zákaz stát přeci znamená, že všeci mají dřepět a když následně dám příkaz, že mají zakázáno stát a povoleno dřepět, tak by měli stále dřepět..
Pardon že sa vyjadrujem ale nenechá ma to nechať ťa žiť v omyle

Keď dáš len zákaz stáť tak väzni môžu čupieť, begripovať, alebo skákať. Berie sa to ako keby nestali...
Neukameňujte ma za to

-
WARNING - Mistr
Zamítnuto
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1