• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Unban k CT / Omluva
Názov topicu: JB/Genus
Vaše SID: STEAM_1:0:116268897
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://ctrlv.cz/ObK3
Popíšte čo sa stalo: Dobrý den, dnes jsem hrál JB, a byl jsem na mapě jb_summer_jail_v1 za roli CT Simona. Řekl
jsem: Po otevření cel půjdete na plošinu. Všichni šli do náhody (asi 3 lidi) tak jsem je zabil. Pak psali že to byl MFK, zeptal jsem se jestli se ty schody už neberou i jako plošina. Dostal jsem odpověd že ne, tak jsem se omluvil za to že jsem dal MFK a že to byla moje chyba. Podle mě bych ban dostat nemusel, když jsem si vědom své chyby a omluvil jsem se. Ale i tak děkuji za odpověď a nashle.
Vaše SID: STEAM_1:0:116268897
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://ctrlv.cz/ObK3
Popíšte čo sa stalo: Dobrý den, dnes jsem hrál JB, a byl jsem na mapě jb_summer_jail_v1 za roli CT Simona. Řekl
jsem: Po otevření cel půjdete na plošinu. Všichni šli do náhody (asi 3 lidi) tak jsem je zabil. Pak psali že to byl MFK, zeptal jsem se jestli se ty schody už neberou i jako plošina. Dostal jsem odpověd že ne, tak jsem se omluvil za to že jsem dal MFK a že to byla moje chyba. Podle mě bych ban dostat nemusel, když jsem si vědom své chyby a omluvil jsem se. Ale i tak děkuji za odpověď a nashle.
-
Genus - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Unban k CT / Omluva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban k CT / Omluva
Ahoj, banoval jsem tě já na základě nahlášení. A to co tu píšeš vůbec není pravda. Na demo jsem koukal tak 3x, a je tam přesně zřejmé jak si se zachoval. Ano řekl jsi jděte na plošinu (ta je v náhodě), ti co tam šli jsi zabil. Když ti v chatu spamovali hráči že si dal MFK a je to plošina, hádal si se s nimi že plošina jsou schody před celami, a tvrdil jsi jim ať se zeptají admina a že právě oni to neumí.
Žádná omluva od tebe tam není a celou dobu si tam tvrdíš svoje.
CK.
Žádná omluva od tebe tam není a celou dobu si tam tvrdíš svoje.
CK.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Ano, ale pak příští kolo jsem dostal odpověď že to tak už není, tak jsem se pak omluvil všem že to je moje chyba a něvěděl jsem o tom.
-
Genus - Kolemjdoucí
A Calvine, ty jako admin si nezasáhl a hráči nevysvětlil že nemá pravdu, když se hádal s hráči? Od toho máš přece právo mluvit kdykoliv. Nebo si tak udělal a i přesto hráč nesouhlasil a hádal se že to MFK nebyl?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Calvin tam vůbec nebyl.
-
Genus - Kolemjdoucí
Takto to ale vůbec nebylo. To, že si dal MFK a proč ti hráči řekli/psali hned a ty si stále tvrdil opak. Kdybys sis odpustil to lhaní, dal bych ti unban.Genus píše:Pak psali že to byl MFK, zeptal jsem se jestli se ty schody už neberou i jako plošina. Dostal jsem odpověd že ne, tak jsem se omluvil za to že jsem dal MFK a že to byla moje chyba.
Jelikož si se tady omluvil a uznal chybu, ban jsem ti zkrátil na 1 den.
Pamatuj, že schody a plošina je rozdíl!
Pokud bys měl nějaké otázky ohledně pravidel, směřuj mi je do PM.
Vyřešeno.
PS: Omluvte Ejvoše, pravděpodobně si jen zapomněl dát brýle na čtení.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1