• Stránka 1 z 1
Unban na chat DieBitch_ffs
Zdarec no jako co je moc toje dost, ale to že dostanu ban 720minut, kdyz na chatu napisu ze je admin neschopnej toje trosku silna kava ne. Kor ked je tam jeste nakej cheater a hrac co pouziva nonsmoke a ja mam byt trestanej za takovou prkotinu....
Jestli jsem nekoho urazil tak je mi to lito, ale nebylo to nejak umyslny, nybrz opravneny....
Dik za kladny vyrizeni
nick: DieBitch_ffs
server:Dust2only n.1
Jestli jsem nekoho urazil tak je mi to lito, ale nebylo to nejak umyslny, nybrz opravneny....
Dik za kladny vyrizeni
nick: DieBitch_ffs
server:Dust2only n.1
- Diebitch
- Kolemjdoucí
Unban na chat DieBitch_ffs
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban na chat DieBitch_ffs
Ahoj, místo toho, abys byl rád, že jsem toho Tvého cheatera šel točit do spectu, tak mi začneš nadávat, že jsem odpad? Tak potom nevím, co chceš...
2018-05-15 20:21:47 jeste ze je tu takovej odpad admin. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2, https://ctrlv.cz/tKql
Co tady hraju, tak jediné, co u Tebe vidím jsou provokace a urážky adminů...
2018-05-15 20:21:47 jeste ze je tu takovej odpad admin. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2, https://ctrlv.cz/tKql
Co tady hraju, tak jediné, co u Tebe vidím jsou provokace a urážky adminů...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: Unban na chat DieBitch_ffs
Zdravím,
koukl jsem chat a stačilo nejdříve na 10 minut, posléze delší ban, admin si dá na to pozor. Omlouváme se za delší ban, ale příště už bude více než oprávněný, bude-li se to opakovat.
Stížnost oprávněná.
koukl jsem chat a stačilo nejdříve na 10 minut, posléze delší ban, admin si dá na to pozor. Omlouváme se za delší ban, ale příště už bude více než oprávněný, bude-li se to opakovat.
Stížnost oprávněná.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1