• Stránka 1 z 1
[V] Unban na JB
Ahoj, 1.8. asi ve 12 hodin, mi pan Awee dal ban za mé špatné jméno. Jmenoval jsem se ⌚⌚⌚, upozornil mě a já si jméno změnil na ⌚⌚⌚dddd, okamžitě jak jsem si jméno změnil, mi admin dal ban. Myslím si že to bylo zbytečné a stačilo napsat, co se mu na tom dalším jméně nelíbí. Děkuji.
- Chucki
- Kolemjdoucí
[V] Unban na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban na JB
Tvůj nickname obsahoval nepovolené znaky. Po upozornění se nic nezměnilo. Po kicku taktéž. Po dalším kicku stále nic. A poté tvůj nick stále obsahoval nepovolené znaky. Dostal si ban.
V případě že přijdeš na server ještě jednou s nepovoleným nickem, bude ti přístup na něj odepřen na delší dobu.
Ber tohle jako upozornění
V případě že přijdeš na server ještě jednou s nepovoleným nickem, bude ti přístup na něj odepřen na delší dobu.
Ber tohle jako upozornění

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Stačilo mi napsat, že se ti nelíbí ty znaky, nevěděl jsem že jsou nepovolené, protože když se podíváš na jiné jb servery, uvidíš že hráčů s podobnými symboly hraje mnoho. Ale i tak, děkuji za unban.
- Chucki
- Kolemjdoucí
Ahoj,
pro příště víš, že nesmíš používat žádné nepovelené znaky, díky kterým můžeš značně znepříjemňovat hru ostatním hráčům, ban ti již vypršel
Vyřešeno
pro příště víš, že nesmíš používat žádné nepovelené znaky, díky kterým můžeš značně znepříjemňovat hru ostatním hráčům, ban ti již vypršel
Vyřešeno
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1