Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

UnBAN na Survivalu

Příspěvekod itsMafityGG » 16 úno 2018, 20:39

Dobrý den, dnes jsem dostal BAN za jiný důvod.
1.Název serveru. Survival
2.Důvod a délka banu. Dostal jsem ban za jiny duvod, a délka banu : 50340 min
3. Co se stalo ? Murradin dostal ban za cheaty, potom mi Pixel řekl, že mněl stejnou IP jako já. Myslí si, že jsem "hackoval na jeho účtě". Což není pravda. Hackoval Murradin. Má cheaty, kde jsi můžete zmněnit IP, jak vím že hackuje ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=v0Zvud7u4Xk Nikdy jsme si nedávali heslo na účet. Mimochodem, Murradin si stěžuje na Sauruse který dostal ban před měsícem. Murradin říka, že mu někdo hacknul účet. :)

itsMafityGG
itsMafityGG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

UnBAN na Survivalu

od Rumcajz » 16 úno 2018, 20:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UnBAN na Survivalu

Příspěvekod DogeTennant » 16 úno 2018, 23:04 VIP

Zdravím,
hned ze začátku řeknu, že to co tu píšeš ani nedává smysl, nejdřív říkáš že hackoval Murradin, který si změnil IP aby vypadala jako tvoje (což nejde.. sice existujou programy které ti změní IP, ale ne takové programy které ti změní IP na takovou jakou chceš ty, a ještě zrovna na tvojí..). Dále pak píšeš že ti Murradin psal že si stěžoval na Sajruse, který mu hacknul účet, ale jak je tahle informace vůbec podstatná? Nejdřív píšeš že cheatoval Murradin a potom že ho hacknul Sajrus, takže kdo podle tebe cheatoval Murradin nebo Sajrus?

Taky všichni kdo tráví na serveru nějaký ten čas si všimli že s Murradinem se chvilku bavíte a další chvilku pomalu nesnášíte, několikrát si ho nahlašoval i když ti muselo být jasné že ban nedostane za cheating na jinym serveru, který ani nebyl zrovna prokazatelný.

Ok, teď přímo k tvému banu.. všimnul jsem si, že si se odpojil ze serveru a pak se připojil "Murradin" se stejnou IP jakou máš ty, a psal mi že chce jít na mě tpa, když jsem mu to přijmul začal předemnou cheatovat, a ještě na sebe upozorňoval, abych se na něj podíval, a s tím jak Murradin pořád povídá o tom jak se stane akademikem a že si věří v tom že toho dosáhne opravdu pochybuju že by něco takového udělal. Samozřejmě jsem kouknul na Murradinovu IP a nebyla stejná jako jeho běžná IP, ale dal jsem mu ban. Pak si se připojil ty a hned si se ptal kde je Murradin, kouknu na tvojí IP a je stejná..

Zde je důkaz, že měl Murradin "stejnou" IP jako Mafity později v době cheatingu: https://www.youtube.com/watch?v=kaJ6auVOMLY

Zde je Murradinova klasická IP a Mafitova.. https://imgur.com/a/MYURk

Vím že IP není úplně stejná, ale k tomu vám už víc info poví Pixel, který sem napíše (asi) zítra.

Edit: Tak jsem ještě vyhrabal tenhle screen, který plně dokazuje že měl Mafity ten den stejnou IP jako "Murradin" na videu. : https://imgur.com/a/5hlpx
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Příspěvekod itsMafityGG » 17 úno 2018, 09:07

Ahoj Doge, nevím to jistě, protože Murradin má hacky. Ale nevím jestli má hacky s výmněnou IP adresy. Murradin mi řekl, že podle jeho ho Saurus hackuje. Je to dost možné, protože Murradin mu "myslím" eště něco napsal. Tahle situace je vážně divná. No nic, tak zatím ahoj! :)
itsMafityGG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod itsMafityGG » 17 úno 2018, 09:12

Doge, tedka je to divný protože nikdo neví kdo to je. Murradin je na mně naštvaný a já taky. Tedka už se nechováme jako kamarádi, jsme proti sobě říkal že "Mám hacky" což není možné, klidně mi skontrolujte PC %appdata% cokoliv. Vím že hackuje na Skypu nám to ukazoval. On mi říká že ho asi hacknul saurus. Máš TS3? Pod na něj a řeknu ti toho víc. :)
itsMafityGG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DogeTennant » 17 úno 2018, 21:49 VIP

Kontrolovat ti teď %appdata% už nemá cenu, protože si měl dostatek času na to, aby sis z PC všechno vymazal, pořád píšeš jak Murradin říká a Murradin si myslí, ale od Murradina samotného nic nemáme (teď si sice založil unban žádost, ale tam nesdílí stejné názory jako ty, nebo se o nich minimálně nezmínil..)

Rád bych slyšel jak ho podle tebe Sajrus hacknul, kdyby mu heslo "cracknul" tak by to určitě nezvládl na první pokus, ty na druhou stranu ses s Murradinem bavil, a často jste byli na skypu a jeho heslo mu mohlo nějak uklouznout nevidomky a už si ho měl.. nebo ti ho nechtěně třeba ukázal to je jedno.. Jak už jsem psal existuje program na změnění IP, ale nemůžeš si prostě jen tak měnit IP takovou jakou chceš.. navíc jak by Sajrus vůbec mohl vědět že máš zrovna takovou IP, aby to mohl "hodit" na tebe.. Nedává to smysl a myslím že to víš taky..

Svoje důkazy jsem dodal, dle mého názoru dostačující, počkáme ještě na Pixela a pak už můžeme max. čekat na rozsudek.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Příspěvekod ErbiCZ » 17 úno 2018, 23:10 VIP

Docela by mě zajímalo, proč lžeš. Vlezl si na Murradina účet a tam si začal cheatovat. Dávám ti možnost sem napsat celou pravdu...
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod itsMafityGG » 18 úno 2018, 11:44

hmm..............................................
itsMafityGG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PixelxD » 18 úno 2018, 19:01

ok dost spamu, ub jedine za vip.
"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
PixelxD
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost