• Stránka 1 z 1
[Z]unban sewee d2
Takže zase občůrávate pravidla,
Opět si tu děláte, co chcete?
Nadával jsem FORMICOVI, kterej neustále cheatuje s WH na dustech, vy jediný co umíte udělat je banovat ho což on koupí UNBAN, takže vlastně jste nic neudělali. Bereš to jako shazování adminů / portálu? Že nejste schopný něco tady dělat s těmi retardy? Tak si dej ban za poškozování portálu rovnou ne?
A dnes jsem nadával hráčovi NOPE, protože opět cheatuje s tím jeho sgskem jak retardovaná opice.
Nadával tam hráčovi a provokoval.
btw. až mi dáš radu, aby jsem ho nahlásil, tak víš kam s tím můžeš jít. Dokola a dokola se tu kupujou unbany, proč to nezrušite? Jo to by zase trvalo 10 měsíců tak jako servery na CS2, že ano?
Dodej důkazy z minulého banu z tohoto herního ID: Herni ID STEAM_0:1:862255324
Uběhl týden a ty máš mít důkazy jinak je ban neplatný.
Tento ban za obcházení si vezmu, tam ten určitě ne.
Poprosím někoho jiného o kontrolu.
Opět si tu děláte, co chcete?
Nadával jsem FORMICOVI, kterej neustále cheatuje s WH na dustech, vy jediný co umíte udělat je banovat ho což on koupí UNBAN, takže vlastně jste nic neudělali. Bereš to jako shazování adminů / portálu? Že nejste schopný něco tady dělat s těmi retardy? Tak si dej ban za poškozování portálu rovnou ne?
A dnes jsem nadával hráčovi NOPE, protože opět cheatuje s tím jeho sgskem jak retardovaná opice.
Nadával tam hráčovi a provokoval.
btw. až mi dáš radu, aby jsem ho nahlásil, tak víš kam s tím můžeš jít. Dokola a dokola se tu kupujou unbany, proč to nezrušite? Jo to by zase trvalo 10 měsíců tak jako servery na CS2, že ano?
Dodej důkazy z minulého banu z tohoto herního ID: Herni ID STEAM_0:1:862255324
Uběhl týden a ty máš mít důkazy jinak je ban neplatný.
Tento ban za obcházení si vezmu, tam ten určitě ne.
Poprosím někoho jiného o kontrolu.
- FallenKnight
- Pokročilý
[Z]unban sewee d2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban sewee d2
Zbytečně zakládáš další téma, unban nedostaneš. Se divím, že Ti ještě někdo nesmazal účet schizofreniku.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1