• Stránka 1 z 1
[V] Unban/survival
Dobrý den . nevím proč .. ale z neznámého důvodu jsem dostal ban za cheating na lobby .... A to jsem na lobby ani nebil !
prosím pošli temi preenscreen na email [email protected] , jako důkaz ale já jsem na lobby nic nedelal jen se
přihlašoval . a cheaty uš přes rok ani nemám !, jo a, mám u vás zakoupený EVIP a nebil jsem na serveru cili nevím jestli
se to baglo měl jsem ping hodne obri cos dneska mam furt . vůbec ani nmevím jak jsem vipadal ! ... a ani se nedozvím z vaseho bannu kdy budu mýt unban ! číslo bannu : 11522 , NICK : tomkralupy
prosím pošli temi preenscreen na email [email protected] , jako důkaz ale já jsem na lobby nic nedelal jen se
přihlašoval . a cheaty uš přes rok ani nemám !, jo a, mám u vás zakoupený EVIP a nebil jsem na serveru cili nevím jestli
se to baglo měl jsem ping hodne obri cos dneska mam furt . vůbec ani nmevím jak jsem vipadal ! ... a ani se nedozvím z vaseho bannu kdy budu mýt unban ! číslo bannu : 11522 , NICK : tomkralupy
- tomkralupy
- Amatér
[V] Unban/survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban/survival
Ahoj, zastihl jsem tě používat sneak a zde dodávám důkaz: https://www.youtube.com/watch?v=hl2Bt96-6CA.
Video začíná na 20s.
Video začíná na 20s.
-
fandasliz - Minecraft HLSA
tak ok , klidně mi prohledej počítač kdyš mi jen trochu pomůžeš .. já ti klidně dám maximální důkazy že cheaty nemam a ani nevim co je sneak
- tomkralupy
- Amatér
Prosíím dejte mi unban ,,,,, a vyřešíme to klidně mě prohledej celeeej kopm ... ale fakt nemam zadný cheat
- tomkralupy
- Amatér
Bug se shiftem sice doopravdy existuje, nicméně se stane pouze pod určitými podmínkami, které na videu neproběhli, zároveň na videu žádné lagy nemáš a i s nimi by to vypadalo úplně jinak.
Ban oprávněný, tvoje možnosti: vymena-zakupenie-vip-za-unban-t78088.html
Ban oprávněný, tvoje možnosti: vymena-zakupenie-vip-za-unban-t78088.html
-
DogeTennant - Minecraft HLSA
Re: [V] Unban/survival
Po přehodnocení a domluvě byl ban zkrácen na týden, tudíž ti už vypršel a můžeš jít hrát.
-
DogeTennant - Minecraft HLSA
Re: [V] Unban/survival
Dluzite mi 200kč...
e. Doge: getrekt
e. Doge: getrekt
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
obtezovani v res
Nebudu psát nesmysly, tam kam nemám. Fuficek
-
fufak - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1