• Stránka 1 z 1
UNBAN
Takže hraju JB a simon mi dá FK píšu do chatu o VD prostě nikdo nereaguje tak to tam píšu furt pak dostanu uplně ten samej FK píšu znova a pak dostanu BAN že dělám bordel..
to FK se týká toho že simon zakazal skákat boxovat čupet. a řekl poslední reakce na skoko a já neskočil vubec a dostal jsem 2x kill i když jsem poslední neskočil,protože jsem neskočil vubec ..

- PEPST4R
- Kolemjdoucí
Re: UNBAN
Chodim na server dennodenně a vysvětluju to snad na každém serveru 100x, Zabili tě prrávěm při poslední reakci na skok má umřít ten co skočil poslední a ten kdo nesplnil příkaz simona. Skočit si měl pokud si neskočil dostal si oprávněný kill , a spam bezdůvodný . Tudíž se nediv že pak dostaneš ban i za spam.
Servery JailBreak hraji již 10 let.
Nick in game: obr
-
obrkiller - Kazatelův učeň
obrkiller píše:Chodim na server dennodenně a vysvětluju to snad na každém serveru 100x, Zabili tě prrávěm při poslední reakci na skok má umřít ten co skočil poslední a ten kdo nesplnil příkaz simona. Skočit si měl pokud si neskočil dostal si oprávněný kill , a spam bezdůvodný . Tudíž se nediv že pak dostaneš ban i za spam.
a pro příště : vzor-pre-unban-t77993.html
PS: omlouvám se že do toho zasahuji ale toto je bezvýznamná Ub. (dokonce se i přiznal že spamoval)
Servery JailBreak hraji již 10 let.
-
obrkiller - Kazatelův učeň
Především nechápu co řešíme tady, když žádný ban od obra za posledních 24 hodin nepadl.
Pokud hodláš řešit FK spamováním, dočkáš se jediného a to je ban anebo v lepším případě kick.
Pokud hodláš řešit FK spamováním, dočkáš se jediného a to je ban anebo v lepším případě kick.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1