• Stránka 1 z 1
Unban
Názov topicu: Server/Nick: JailBreak #6/♕GargY^^♕ #Svičková
Skopírujte výpis z konzole: Connecting to public(217.11.249.79:27817) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 217.11.249.79:27817
Popíšte čo sa stalo: No byl na serveru Milhaus nevím jak se ted přesně píše jeho jméno to je jedno no já sem hrál a simon si musel odskočit dal mi slovo řekl dávám slovo Gargymu tak já ok všechno platí poslední reakce na. a za to že jsem zabil ty lidi co skočily tak jsem dotal ban MFK za poslední reakce na. Používá to spusta lidí a ja za to dostanu ban tak to semi nezdá a zakazy byly stát, skákat a boxovat.
Skopírujte výpis z konzole: Connecting to public(217.11.249.79:27817) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 217.11.249.79:27817
Popíšte čo sa stalo: No byl na serveru Milhaus nevím jak se ted přesně píše jeho jméno to je jedno no já sem hrál a simon si musel odskočit dal mi slovo řekl dávám slovo Gargymu tak já ok všechno platí poslední reakce na. a za to že jsem zabil ty lidi co skočily tak jsem dotal ban MFK za poslední reakce na. Používá to spusta lidí a ja za to dostanu ban tak to semi nezdá a zakazy byly stát, skákat a boxovat.
-
gargymonds2 - Kolemjdoucí
Re: Unban
Zdravím,potom co ti bylo předáno slovo jsi neřekl že vše platí pouze si Teroristy poslal na stěnu,žádné zákazy neměli.Poté jsi dal příkaz"poslední reakce na" a zabil jsi všechny co skočili i přesto,že zákaz skákat,čupět či boxovat neměli.
Hádanka: Je to zelený, žere to kamení a žije to v podzemí co je to?
in game: MILH4USS
in game: MILH4USS
-
Milhas - Pokročilý
Re: Unban
Po předání slova simona se nemusí říct vše platí, tudíž vše bylo v pořádku a ban nebyl na místě, odbanován.
PS: Nebyl jsem si tím až tak jist ani já, takže toto s adminy jen proberu a nic z toho vyvozovat nebudu.
PS: Nebyl jsem si tím až tak jist ani já, takže toto s adminy jen proberu a nic z toho vyvozovat nebudu.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1