• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]unban
jsem si včera večer koupil sms na unban už jsem dál hrat nešel.. jenom jsem zkusil zda mi to zrušilo ban a zrušilo.. a dnes ráno příjdu a mám další ban přitom jsem ani nehrál .. tak nechápu jako mohu dostat ban když jsem od zrušení banu ještě ani nehrál.. vy zmrdi dementní 

- Xantypa
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban
Prostě jsem dostal včera večer ban nevím kolem 10té hodiny.. tak jsem si poslal smskou zrušení banu
.. v pohodě ban zrušen ..jdu se připojit na server jen abych se ujistil a v pohodě byl jsem na serveru normálně capture the flag 1.. jméno GameOver* .. dnes dopoledne cca 11:00 zapnu server a mám ban .. ale za co? když jsem ani nehrál potom co jsem si zrušil ban smskou
tak jak jsem mohl dostat další ban? koukam na stránky a ban jsem dostal v čase 10:45 dneska.. jenže v tu dobu jsem ani nehrál .. nehrál jsem vůbec od doby co jsem poslal tu smsku takže jestli jsem dostal ban podle nějakýho dema tak by se mělo ale kontrolovat to že už jsem byl zabanován a jen jsem si to díky smsce odbanoval což je povoleno.. takže není možné abych dostal znova ban když jsem vlastně ani nehrál ještě 

- Xantypa
- Kolemjdoucí
Ahoj omlouvam se jsem na mobilu nejde mi kopirovat.Je to jednoduchý první báň si dostal za Wh ten jsem ti dala ja ,ale před tím te nějaký slušný hráč nahlásil do sekce porušování pravidel.Ty SIS koupil UB ale mezi tím se v PP někdo podíval na demo a usoudil ze jsi mel zapnuté Wh tudis si dostal opět báň pres weba ne na serveru primo od admina.Mám pocit ze to bylo na jiné mapě než jsem ti dala báň já.Dobra rada nezapinej cheaty.To je vše kacenka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
Jasný
ale je to kvůli vám že jsem dostal takhle dva bany a né kvůli mě .. můžete za to vy já si to normálně zaplatil
já tady z toho nebrečím jen mě to příjde vtipné
od tebe ban nemám vždy jsem měl ban od někoho s jiným jménem 

- Xantypa
- Kolemjdoucí
Asi netusis ze jsem si dala jiném nick mám pocit ze to byla jen tečka to je jeden zmnoha nicku co si dávám a proto se sem i vyjadřují.Nechali když je ti to tak k smíchu ze si davas UB zadost ale je to tvá věc.GS nemůže zato ze používás cheaty,ale jen ty sam ze prostě nemáš skill:D
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
-
UnderKACENKA - Zkušený
ZDE máš odpověď a příště to zkus podle vzoru a bez nadávek.
PS ban od Kačenky jsi dostal už 12. koupil UB, včera jsi dostal od Sigiho a zase jsi koupil UB a dopoledne tě v pp zabanoval Nikoletta a opět jsi koupil UB vše za WH a proto bych to považoval za přiznání viny a tím pádem za vyřešené.
e. by Nikoletta: No, Xantypa, všetko tu máš už vysvetlené
PS ban od Kačenky jsi dostal už 12. koupil UB, včera jsi dostal od Sigiho a zase jsi koupil UB a dopoledne tě v pp zabanoval Nikoletta a opět jsi koupil UB vše za WH a proto bych to považoval za přiznání viny a tím pádem za vyřešené.
e. by Nikoletta: No, Xantypa, všetko tu máš už vysvetlené

ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.

-
Obetniovce - Spamer
UnderKACENKA píše:Asi netusis ze jsem si dala jiném nick mám pocit ze to byla jen tečka to je jeden zmnoha nicku co si dávám a proto se sem i vyjadřují.Nechali když je ti to tak k smíchu ze si davas UB zadost ale je to tvá věc.GS nemůže zato ze používás cheaty,ale jen ty sam ze prostě nemáš skill:D
jsem velmi hloupý člověk.
e. Obetniovce: řekl bych že ani nevíš jak moc blízko jsi pravdě
-
Faster212 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1