• Stránka 1 z 1
[V]unban
detaily banu
Trest od admina : kolle
Byl uddelen hraci : V1V
S hernim ID : Valve_0:0:917106685
Na serveru : Gamesites.cz Public Server 1
S duvodem : Nadavky
Delka banu : 6 hodin
Caute, dal mi ban neopravnene a este dodal k tomu ze sa mam stazovat komu chcem a ze ma ma dost a len tak na margo ked si pozriete vypis tak on nadaval mne a ja som na to len reagoval. Stalo sa to uz 2x a tak uz reagujem na to ! Taktiez by som poprosil o prehodnotenie ci ma tento jedinec mat vobec prava aneb len stale zneuziva tie prava a nic k veci ako admin neurobil za celu dobu co tie prava ma .
Dakujem za pozornost
V1V
Trest od admina : kolle
Byl uddelen hraci : V1V
S hernim ID : Valve_0:0:917106685
Na serveru : Gamesites.cz Public Server 1
S duvodem : Nadavky
Delka banu : 6 hodin
Caute, dal mi ban neopravnene a este dodal k tomu ze sa mam stazovat komu chcem a ze ma ma dost a len tak na margo ked si pozriete vypis tak on nadaval mne a ja som na to len reagoval. Stalo sa to uz 2x a tak uz reagujem na to ! Taktiez by som poprosil o prehodnotenie ci ma tento jedinec mat vobec prava aneb len stale zneuziva tie prava a nic k veci ako admin neurobil za celu dobu co tie prava ma .
Dakujem za pozornost
V1V
- Vendo
- Amatér
Re: unban
Furt otravuješ, píšeš blbosti, nadáváš denně do voice i když ti rikam jak mlčíš ze to otravuje ostatní a furt si nedáš říct a ano mám tě akorát tak dost.
Člověk si chce zahrát po práci a ne furt řešit tvoje hystericky záchvaty a číst tvoje blbosti stále dokola.
A to nemluvím o chození tvého defuzu buď pomalej ze tam tak tak dojdes aby tě zabila bomba nebo cekas na kill s awp furt dokola.
Tak si tu nehraj na chytráka přestaň být arogantní když na to nemáš a nic si nedokazuj.
Seweemu přenechám zbytek ale jestli se takhle budeš chovat dal banu bude přibývat protože víc adminu jsme se takhle shodli….
Člověk si chce zahrát po práci a ne furt řešit tvoje hystericky záchvaty a číst tvoje blbosti stále dokola.
A to nemluvím o chození tvého defuzu buď pomalej ze tam tak tak dojdes aby tě zabila bomba nebo cekas na kill s awp furt dokola.
Tak si tu nehraj na chytráka přestaň být arogantní když na to nemáš a nic si nedokazuj.
Seweemu přenechám zbytek ale jestli se takhle budeš chovat dal banu bude přibývat protože víc adminu jsme se takhle shodli….
CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
O tím egu bych pomlčel kdo ho má malý v osobní životě já jsem spokojený až až.
Horší ty bych řekl ze vypisuješ každé sukni.
Ale to by ses mě nad sebou bohužel ty zamyslet no třeba jednou dospěješ a nebo se budeš utapet dal ve svým životě a být on-line 24/7 bez ženské a mariance ale to je jedno neřeším
Horší ty bych řekl ze vypisuješ každé sukni.

Ale to by ses mě nad sebou bohužel ty zamyslet no třeba jednou dospěješ a nebo se budeš utapet dal ve svým životě a být on-line 24/7 bez ženské a mariance ale to je jedno neřeším
CS 1.6 ADMIN
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Na tom sa zhodneme ze je to moja vec s kym si pisem a s kym sa stretavam ale vratme sa k teme jediny kto napisal pri poticke urazku si bol ty a ja som az na to nasledne napisal to iste tebe a ty si mi potom dal ban
Touto spravou koncim aneb na takuto debatu s tebou nemam cas a pokial nedospejes mentalne nemal by si mat prava !
PS : najlepsie bude ked nebudeme na seba reagovat na pube

PS : najlepsie bude ked nebudeme na seba reagovat na pube

- Vendo
- Amatér
No, podívejme se na to takhle. Sám jsem xkrát zažil, že tam neskutečně spamujete voice. Ano voice ke hře patří, ale hlavně k nezbytné komunikaci ve hře. Pokud si chcete pokecat, máte jít na TS, od toho ten server není. Ano, dá se to mutnout, ale aby pokaždé admin vysvětloval, jak koho mutnout, to by často nedělal nic jiného. Každopádně...osobně bych případně volil ban na 10min., z druhé strany taky chápu, že i admin má limit, co se týče trpělivosti. Možná by nebylo na škodu si to TS zapnout, pokecat tam a věřím, že se takové problémy opakovat nebudou
Zkus se nad tím zamyslet, dáva to smysl, hm?:) Ban už Ti vypršel, tak doufám, že tohle nebudeme zase někdy řešit 
Vyřešeno.

Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1