• Stránka 1 z 1
unban
1. Název topicu -> hidenseek block autobhop. Admin-Huston. Můj nick B4N4N1K(vladce.bananu)
2. Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Houston
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky[Provokacia admina]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:60223634'
[AMXBans] Tva IP: '88.103.238.34'
3. dnes jsem od téhož admina dostal ban za dívný důvod kvůli slovu "LAMA" nevím jak to admin bere, ale já osobně si myslím, že je to název zvířete. Počkal jsem než mi ban skončí. ban mi skončil šel jsem na server zeptat se admina co to je za nadávku nedokázal mi odůvodnit slovo "lama" poté jsem se ho ptal na pár dalších věcí. následně jsem dostal ban za nadávky netuším co sprostzého jsem napsal rád bych viděl screen děkuji a Huston vše co jsem ti říkal mi potvrdí hodně lidí. a napíšu to i sem na gamesites.ćz vůbec to nechápu, protože když mě někdo napíše "lamo" žádný admin nezareaguje kickem nebo zabanovaním daného hráče, ale jak se takové slovo "lama" napíše adminovi hned je z komára velbloud tak od této chvíle doufám když dodám screen jak mou osobu někdo nazval "lamou" budu očekávat trest "ban na 30 minut" tak jak jsem byl potrestán já.
4. Ne
doufám, že mi admin doloží screen kde je určitá nadávka za, kterou jsem dostal ban. A za druhé na co je tedy admin, když se ho hráč nemůže na něco zeptat tudíž jsou admini jen od toho aby buzerovali lidi a povyšovali se nad ostatní lidi. A myslím si, že na HNS block autobhop je toto naprosto normální nevím jak na ostatních serverech nikde jinde na gs nehraji.
2. Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Houston
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky[Provokacia admina]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:60223634'
[AMXBans] Tva IP: '88.103.238.34'
3. dnes jsem od téhož admina dostal ban za dívný důvod kvůli slovu "LAMA" nevím jak to admin bere, ale já osobně si myslím, že je to název zvířete. Počkal jsem než mi ban skončí. ban mi skončil šel jsem na server zeptat se admina co to je za nadávku nedokázal mi odůvodnit slovo "lama" poté jsem se ho ptal na pár dalších věcí. následně jsem dostal ban za nadávky netuším co sprostzého jsem napsal rád bych viděl screen děkuji a Huston vše co jsem ti říkal mi potvrdí hodně lidí. a napíšu to i sem na gamesites.ćz vůbec to nechápu, protože když mě někdo napíše "lamo" žádný admin nezareaguje kickem nebo zabanovaním daného hráče, ale jak se takové slovo "lama" napíše adminovi hned je z komára velbloud tak od této chvíle doufám když dodám screen jak mou osobu někdo nazval "lamou" budu očekávat trest "ban na 30 minut" tak jak jsem byl potrestán já.
4. Ne
doufám, že mi admin doloží screen kde je určitá nadávka za, kterou jsem dostal ban. A za druhé na co je tedy admin, když se ho hráč nemůže na něco zeptat tudíž jsou admini jen od toho aby buzerovali lidi a povyšovali se nad ostatní lidi. A myslím si, že na HNS block autobhop je toto naprosto normální nevím jak na ostatních serverech nikde jinde na gs nehraji.
-
B4N4N - Kolemjdoucí
Re: unban
Podle hlstats si opakovaně hejtoval admina. Na serveru si ze sebe dělal blbečka, tak si nes následky.
Ban prodloužen na den za opakované provokace admina.
lock
Ban prodloužen na den za opakované provokace admina.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1