• Stránka 1 z 1
unban žádost
COD:MW #1 ADMIN GrooS MŮJ NICK *ELite* NEOMANDER 
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: GrooS
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty
[=] Zabanovany nickname: *ELite* NEOMANDER
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1846544932
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites
Ahoj je pravda že mám cfg na nr ale pokud se nepletu je spousta věcí co se nebanuje jako je třeba zrovna cfg na nr tak nevím proč bych zrovna měl mít ban za cfg a pokud se nr nebanuje a já ho použil tak jsem nijak neporušil pravidla hry tudíž žádám o unban a po případě že se to bude banovat tak to má být u každého admina stejné a ne že jeden dí ban a druhý ne a pokud si admin GrooS myslí že my dá ban a já mu dám evipko tak se plete právě on porušil svojí pravomoc jako hlsa admina a dal mi ban neprávem jsem evip hráč děkuji Neo

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: GrooS
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty
[=] Zabanovany nickname: *ELite* NEOMANDER

[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1846544932
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites
Ahoj je pravda že mám cfg na nr ale pokud se nepletu je spousta věcí co se nebanuje jako je třeba zrovna cfg na nr tak nevím proč bych zrovna měl mít ban za cfg a pokud se nr nebanuje a já ho použil tak jsem nijak neporušil pravidla hry tudíž žádám o unban a po případě že se to bude banovat tak to má být u každého admina stejné a ne že jeden dí ban a druhý ne a pokud si admin GrooS myslí že my dá ban a já mu dám evipko tak se plete právě on porušil svojí pravomoc jako hlsa admina a dal mi ban neprávem jsem evip hráč děkuji Neo
-
vasekhynek - Amatér
unban žádost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban žádost
Vyriesene zde --- vyreseno-zadost-o-unban-t166193.html
-
Hatalata - Drbna
to není vyřešené toto je žádost a chci aby jí řešil jinej admin a ní zaujatý člověk jako je GrooS každej dostal unban tak nevím proč já bych měl mít ban nr se nebanuje tak nevím proč bych měl být banován dík za pochopení
-
vasekhynek - Amatér
To je naprosto směšné, sám se doznáváš, že nehraješ čistě a ještě k tomu se tady hádáš, jako malé dítě? Co takhle najít koule, zkusit hrát čistě a předejít tím takovému hašteření? Ne, raději budu hrát jako nula s recoilem a ještě k tomu se budu dohadovat...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
pokud hra s nr není čistá proč mě nedali ban admini jako je Peto a spol a dostal jsem unban ? Jelikož nr je cfg které bylo vyjmuto z pravidel a tudíž hra s nr není nijak zakázaná a to že jsem noob a bez nr to neumím je druhá věc mám zraněnou ruku a recoil co je ve hře mi nedovoluje hrát tak abych mohl střílet přesněji proto mám nr jelikož mohu hrát servery jiné jak bb třeba jelikož tam recoil jde dokoupit takže abych to uzavřel pokud mám mít ban at je to v pravidlech za ban a ne že se to nebanuje jelikož tuto věc (cituaci ) jste způsobili vy jako admin team jelikož jste samy psali že nr není banovatelný
-
vasekhynek - Amatér
Seweee píše:Ahoj,
jedná se o no recoil, který bohužel nebanujeme, díky za snahu
toto jsem našel na jiné diskuzi takže nevím co si tu protiřečíš kámo
-
vasekhynek - Amatér
Čím si protiřečím? Napsal jsem tady snad něco ohledně banování recoilu? Pouze jsem se vyjádřil k Tvému dětinskému chování...a když už jsme u těch příspěvků, tak tu ruku máš nějak často zraněnou, vzhledem k počtu Tvých UB žádostí 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Diskuze nediskuze, platí to, co je psáno v pravidlech. Máš v nich jasně napsané, že scripty jsou zakázané.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
to ano ale nr se nebanuje už 3/4 roku takže nevím co se tu sakra řeší
-
vasekhynek - Amatér
nic neporiesis tym ze budes zakladat dalsie UB zadosti Groos ti jasne napisal UB jedine za VIP.
a to s tvojou zranenou rukou ti neverim...
a to s tvojou zranenou rukou ti neverim...
-
Hatalata - Drbna
GrooS me vůbec nezajímá ten řeší vše za výměnu vip snaží se jen tahat peníze z lidí až každej přečit s nr bude banovanej budem ticho
-
vasekhynek - Amatér
To slyším nějak často že jsem zaujatej 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:To slyším nějak často že jsem zaujatej
a není to pravda každej tu ma nr tak to nebanujete jelikož to pořádně nepoznáte já jsem jako jedinej řekl pravdu neoblboval jsem nikoho a mam mít ban se probudte hoši jako neřeknu kdyby to bylo zakázané tak ok zasloužím si ban ale pokud bude 1/2 gs hrát s no recoilem a nemají ban tak je to trochu nesmysl mít un ban za vip ne kdybych vám to nenapsal už mám dávno unban a neřeší se to tu

-
vasekhynek - Amatér
tak bude se něco dít nebo ne ?
-
vasekhynek - Amatér
vasekhynek píše:tak bude se něco dít nebo ne ?
Nebude, vše ti bylo řečeno, máš problém, řes to s vedením.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1