Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Unban žádost

Příspěvekod Kudlys » 25 bře 2021, 12:56

Dobrý den, dnes 25.3 skoro jako každý den jsem se chtěl připojit na jeden z vašich AWP serverů kde už nějaký ten pátek hraji a trénuji si tam svůj AIM. Při prvním pokusu o to se připojit na mě vyskočila hláška že server je plný tak cca 2 min jsem počkal a zkusil se připojit vyskočila na mě ta samá hláška že server je plný a zároven že jsem byl zabanován.
Chtěl bych tedy požádat o UNBAN..
žádné cheaty nepoužívám ani žádné programy třetích stran.
Předem moc děkuji
Kudlys
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Unban žádost

od Rumcajz » 25 bře 2021, 12:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban žádost

Příspěvekod ericek111 » 25 bře 2021, 13:08

Dostal si ban za obchádzanie banu za multihack.

Môžeš si kúpiť unban pre oba bany samostatne.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Re: [V] Unban žádost

Příspěvekod Kudlys » 25 bře 2021, 13:15

Můžu se jen zeptat co to je multihack? Pokud vím nic takového nepoužívám..
Kudlys
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 25 bře 2021, 13:35

Pardon, je to ban za wallhack. Takže hovoríš, že tento účet nie je Tvoj?
https://steamcommunity.com/profiles/76561199148905846
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Příspěvekod Kudlys » 25 bře 2021, 22:36

Toto není vůbec můj profil. Nikdy jsem tento profil ani neviděl.
můj profil je tento https://steamcommunity.com/id/Kudlajs/
Kudlys
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 26 bře 2021, 00:48

Niekoľko profilov, ktoré sa napojili na naše servery za posledný mesiac, zdieľa dve rovnaké IP, a to vrátane tvojho. Tiež mi príde ako príliš veľká náhoda, aby sa dvaja úplne nezávislí ľudia pripojili na server v priebehu 4 hodín a nickmi:

Kudlys <3 a Ahojjaksemas <3

Čím viac pátram, tým viac náhod nachádzam. Môžeš si kúpiť unban. Rovno k tomu môžeš pridaj tento účet, ktorému si tiež vyrobil ban. Nejakou náhodou zdieľa obe tvoje IP a aj keď sa na naše servery napojil naposledy 2. 2. 2020 na 20 minút, ako na potvoru prišiel na server zrovna dnes večer.

Zamietnuté.
ericek111

Příspěvekod Kudlys » 26 bře 2021, 01:07

S tímto účtem vážně nemám nic společného. Tento NICK NAME (Kudlys <3) jsem používal krátce z důvodu tématiky profilových obrázků.
Tady je historie nick nameu za poslední půl rok hraní CS:GO:
Kudlys :^)
Kudlys <3
Kudlys 0:
<3 Kudlys_yee
(. Kudlys_yee
(: Kudlys_yee
Kudlys_yee
☭︎ Kudlys_yee
Kudlys™
1.9TDI™
Na váš server už chodím pravidelně 2 měsíce cca nemám žádný důvod používat žádné programy třetích stran.
Občas jsem si i psal s jedním z vašich administrátorů JussiPussi a posílal mu reporty na cheatry kteří byly v mé přítomnosti také na serveru.
Prosím tedy znovu o žádost UNBANU.
Doložím vám klidně cokoliv co by mohlo prokázat mojí nevinu.
Kudlys
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost