• Stránka 1 z 1
[V] Unban žiadosť
Názov topiku: ?? Halo hacky?
Váš nick v hre: TheNotoriousMMA
číslo banu: 9852
Napíšte, čo sa stalo: Takže včera som si v pohode hral, odpojil som sa a zrazu dnes ban, je dosť pravdepodobné že sa mi niekto dostal na acc, lebo nemal som ban iba na gamesites za používanie hackov. Nemám žiadny dôvod hackovať na svojom origo účte. Zmenil som si už heslo od Minecraft acc a už by sa to nemalo stať, žiadam o unban, ďakujem za odpoveď.
Váš nick v hre: TheNotoriousMMA
číslo banu: 9852
Napíšte, čo sa stalo: Takže včera som si v pohode hral, odpojil som sa a zrazu dnes ban, je dosť pravdepodobné že sa mi niekto dostal na acc, lebo nemal som ban iba na gamesites za používanie hackov. Nemám žiadny dôvod hackovať na svojom origo účte. Zmenil som si už heslo od Minecraft acc a už by sa to nemalo stať, žiadam o unban, ďakujem za odpoveď.

- TheNotoriousMMA
- Kolemjdoucí
[V] Unban žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban žiadosť
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
Ako neviem zrovna či máš oči bro, ale napísal som že sa mi tam niekto dostal, napísal som že asi hackoval keďže mám ban aj na originálnych serveroch,tvoje video neni dôkaz o tom že som to urobil ja.. žiadne fakty, takže neberiem to za uzavrenú žiadosť..
Neviem či to robíš naschvál aby som vám prispel kúpou VIP ale skús to nejako podložiť, Ďakujem
Neviem či to robíš naschvál aby som vám prispel kúpou VIP ale skús to nejako podložiť, Ďakujem
- TheNotoriousMMA
- Kolemjdoucí
povedz mi nejaký fakt alebo podlož normálny dôkaz a ak nebudem mať argument tak ti to dám za pravdu
dík že sa chápeme

- TheNotoriousMMA
- Kolemjdoucí
Pozrel som si tvoju IP tu na webe a IP z ktorej si sa pripojoval na náš server a je naprosto zhodná, takže ten "hacker" má pristup k tvojej wifi a teda aj prístup k tvojmu hernému účtu na našom servery (spýtal by som sa tvôjho psa, či sa nehral na tvojom PC
).
Na videu je jasne preukázateľný xray, takže unban jedine za VIP.

Na videu je jasne preukázateľný xray, takže unban jedine za VIP.
-
Surprice - Minecraft admin
No tak k hernému účtu asi áno, keďže som hovoril už vyššie že mi tam niekto hackoval, ale o tej wifi ti nedokážem povedať lebo to neviem. VIP mám v piči resp. nebudem si kupovať VIP za niečo čo som ja neurobil/nevykonal, max. v prípade kedy by som si bol toho vedomý. Sellout už aj na tomto servery. Prajem pekný deň.
- TheNotoriousMMA
- Kolemjdoucí
Takže nič?
- TheNotoriousMMA
- Kolemjdoucí
Jak ti už psal surprice, tvoje IP byla celou dobu stejná, takže se ti nikdo z "venku" na účet nedostal aby šel cheatovat na server. Takže si to byl buď ty a nebo nějaký jiný člen tvojí rodiny (Což je tvoje chyba, pokud si nechal třeba bratra hrát na pc).
Tvoje možnosti znáš, takže pokud si nechceš koupit VIP a vyměnit ho za unban, vyhni se dalšímu spamu
Vyřešeno.
Tvoje možnosti znáš, takže pokud si nechceš koupit VIP a vyměnit ho za unban, vyhni se dalšímu spamu
Vyřešeno.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
• Stránka 1 z 1