• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V]Unban žiadosť
=] Dostal jsi trest od admina: Nsoo
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [opakovane kazenie hry]
[=] Zabanovany nickname: HappyBee
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:197075410
Dostal jsem ban od admina nsoo a vůbec netuším proč. Celý den jsem byl na serveru a najednou někdo napsal na fórum, že mě mají zabanovat. Možná to byl hráč "Sen sa mi splnil" ve hře CTF 1, který mě neustále urážel, a nejen on, ale i dalších asi 10 hráčů. Včera psal, že chce nějaký kontakt na admina, protože má videa na telefonu. Přemýšlej, kdo by natáčel na telefon, a najednou přišel nsoo a během 10 sekund mi dal ban. Chci, aby mi poskytli důkaz z dnešního dne o opakovaném kazení hry, když tam admin skoro celý den nebyl. Možná jsem občas něco udělal špatně, ale chci důkaz, když už jsem dostal ten ban.
Dostal jsem ban od admina nsoo a vůbec netuším proč. Celý den jsem byl na serveru a najednou někdo napsal na fórum, že mě mají zabanovat. Možná to byl hráč "Sen sa mi splnil" ve hře CTF 1, který mě neustále urážel, a nejen on, ale i dalších asi 10 hráčů. Včera psal, že chce nějaký kontakt na admina, protože má videa na telefonu. Přemýšlej, kdo by natáčel na telefon, a najednou přišel nsoo a během 10 sekund mi dal ban. Chci, aby mi poskytli důkaz z dnešního dne o opakovaném kazení hry, když tam admin skoro celý den nebyl. Možná jsem občas něco udělal špatně, ale chci důkaz, když už jsem dostal ten ban.
- huyuny
- Pokročilý
[V]Unban žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban žiadosť
"Alebo tu chci, aby všichni hráči viděli i ostatní adminy ban, který jsem dostal na 24 hodin, aby byl nějaký podklad. Máš neplnění modu 30 min, máš demo, kde hráč opakovaně nebere vlajku, dobře, ale máš něco, co by dosvědčovalo, že ban, který jsem dostal, je spravedlivý?"
- huyuny
- Pokročilý
"Děkuji za předem vyřešený unban, bratr se už nemůže dočkat, až si zase bude moct zahrát na vašem úžasném portálu."
- huyuny
- Pokročilý
ty fakt netušíš čo si spravil?
Akonáhľe vidíš, že admin nie je na hre, kempíš na spawne enemy a zabíjaš hráčov hneď ako ich spawne. Sám si z toho robíš srandu, minule si sa aj priznal mne, že kvôli ranku (resp.keď sme sa bavili, za akú "cenu" máš svoj rank). Tvoja história banlistu hovorí za všetko. Toto si ale prehnal, nie si žiadnym nováčikom na CTF čo nevie čo má robiť. Dĺžku banu som zvolil podľa histórie, je to niekoľkí ban za to isté či už odomňa alebo iných adminov.
Demo: https://easyupload.io/nqzs6r
PS: to, že nevidíš priamo mňa na hre, neznamená, že nemôže vzniknúť demo, na základe ktorého budeš zabanovaný. Preto si dávaj pozor a plň mód aj keď admina nevidíš
Akonáhľe vidíš, že admin nie je na hre, kempíš na spawne enemy a zabíjaš hráčov hneď ako ich spawne. Sám si z toho robíš srandu, minule si sa aj priznal mne, že kvôli ranku (resp.keď sme sa bavili, za akú "cenu" máš svoj rank). Tvoja história banlistu hovorí za všetko. Toto si ale prehnal, nie si žiadnym nováčikom na CTF čo nevie čo má robiť. Dĺžku banu som zvolil podľa histórie, je to niekoľkí ban za to isté či už odomňa alebo iných adminov.
Demo: https://easyupload.io/nqzs6r
PS: to, že nevidíš priamo mňa na hre, neznamená, že nemôže vzniknúť demo, na základe ktorého budeš zabanovaný. Preto si dávaj pozor a plň mód aj keď admina nevidíš

Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
Chystám se k tomu vyjádřit, ještě nemáš žádný důkaz ohledně toho, co píšeš o tom ranku, a já jsem ti jen napsal nsoo, už jsem na pozici 5, nic víc k tomu. Když máš důkaz, klidně ho dodaj, ať se pobavíme. Moje historie banu? Naposledy jsem dostal ban 17. prosince, pokud vím, byl jsem i nahlášen na stránce s demem a od té doby jsem dostal pár banů na půl hodiny za neplnění modu, ale žádné extra dlouhé bany. To demo, co jsi tu poslal, máš z jaké mapy? Jak jsem psal výše, dnes to hraju dlouho a hrál jsem více map, nevím, odkud jsi to teď vytáhl?
- huyuny
- Pokročilý
Rád bych požádal někoho vyššího admina, který tu je už dlouho a ví, jak se to má banovat a jak to tu funguje na té stránce, který je zkušenější a vyjádřil by se mi k tomu a případně zrušil ten ban nebo ho zkrátil, protože jedno demo, na kterém jsem si uletěl, si myslím, že neznamená, že to je ban na 24 hodin, nebo ještě k tomu, že opakované kazení hry? A další věc, já jsem se ptal, kde máš důkaz, který svědčí, že ban na 24 hodin a opakované kazení hry, důkaz?
- huyuny
- Pokročilý
evidentne sa všetky bany míňajú účinkom ak sú kratšie a povieš si, že toto robiť kvoli 30min banom sa mi oplatí. Ban si dostal z mapy, na ktorej si bol aj zabanovaný a demo pochádza asi 5 min pred banom. Čiže úplne čerstvé.
Zdrž sa spamu a vyčkaj na verdikt.
Zdrž sa spamu a vyčkaj na verdikt.
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
Vyjádření k tomu, co jsi teď napsal, mám takové, že máš nějaký důkaz, na kterém je toto tvoje tvrzení pravdivé?
- huyuny
- Pokročilý
Takže píšeš, že demo je z mapy, na které jsem byl i zabanovaný? Dobře, uletěl jsem si na té mapě trochu, ale stále nemáš důkaz o opakovaném kazení hry, a z toho důvodu vzniklo 24 hodin, ale stále nemáš důkaz.
- huyuny
- Pokročilý
Moje historie banu? Naposledy jsem dostal ban 17. prosince, pokud vím, byl jsem i nahlášen na stránce s demem a od té doby jsem dostal pár banů na půl hodiny za neplnění modu, ale žádné extra dlouhé bany.
Na to je len odpoveď, že za posledné 2 mesiace (od posledného resetu, predtým ich bolo tiež veľa) 13 banov od rôznych adminov na neplnenie módu a kazenie hry, toto je 14ty:
https://ctrlv.sk/5imO
Nečakaj, že vždy dostaneš 30 minút. Môžu tie bany byť aj dlhšie, ak sa vyšší admin rozhodne aj viac ako 24h.
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
huyuny píše:=] Dostal jsi trest od admina: Nsoo
já se divím že ty chceš žádat o UB.. zrovna ty který nonstop neplní mod hry,Sedí na spawnu,Kempíš za bednama..Pravidelně dostáváš bany za neplnění modu/kemp
- Reveen
- CS 1.6 Admin
Reveen Máš nějaký důkaz, který by tato tvá tvrzení potvrdil?
- huyuny
- Pokročilý
Nsoo, ale máš ty nějaký důkaz? Kvůli čemu jsem dostal ty bany? Tady to vidí hodně lidí, tak ať vidí všechno, za co mám ty bany, když tak píšeš.
- huyuny
- Pokročilý
Tak bych nyní požádal o vyřešení tohoto problému, abychom to společně všichni rozumně a spravedlivě vyřešili a uzavřeli toto téma. Děkuji za pochopení. S pozdravem, HappyBee.
- huyuny
- Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2