• Stránka 1 z 1
UNBAN ZM/CHRONIC 1
Dobrý deň
Dnes som prišiel na cs a čakala ma tam správa .. dostal som BAN na týždeň !!??? to akože bez upozornenia bez všetkého len tak ? Bol by som rád keby som vedel za čo som dostal ban na týždeň !!! to musí byť strašný dôvod to som zvedavý ...
Hráčom za nadávky na rodinu sa dáva ban na 1deň ako som bol mnoho krát svedkom .. preto ma naozaj zaujíma dôvod môjho banu .. nedá sa mi to skopírovať lebo padá server...
Je tam poznámka ako som si dobre všimol že za ignoráciu alebo čo .. to akože za to mám ban na týždeň ?
prosím o vysvetlenie
ďakujem 
PS: prosím tie dôkazy alebo čokoľvek kde som nadával alebo čo som vlastne robil ..
Nickname : GrunOs
Dnes som prišiel na cs a čakala ma tam správa .. dostal som BAN na týždeň !!??? to akože bez upozornenia bez všetkého len tak ? Bol by som rád keby som vedel za čo som dostal ban na týždeň !!! to musí byť strašný dôvod to som zvedavý ...
Hráčom za nadávky na rodinu sa dáva ban na 1deň ako som bol mnoho krát svedkom .. preto ma naozaj zaujíma dôvod môjho banu .. nedá sa mi to skopírovať lebo padá server...
Je tam poznámka ako som si dobre všimol že za ignoráciu alebo čo .. to akože za to mám ban na týždeň ?

PS: prosím tie dôkazy alebo čokoľvek kde som nadával alebo čo som vlastne robil ..

- Gungame
- Kolemjdoucí
UNBAN ZM/CHRONIC 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBAN ZM/CHRONIC 1
Podarilo sa mi to skopírovať
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 1
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Xter.
[AMXBans] Zbyva jeste 6 days , 13 hours , 3 minutes and 8 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : grunos
[AMXBans] Duvod : ' byl jsi varovan , priste opravdu mesic za tu tvoji aroganci '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1105349905 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =====================================
takže som dostal ban za aroganciu na týždeň ?
môžem vidieť tie ss alebo niečo ?
lebo o ničom takom neviem,nik ma na to neupozorňoval takže tak .. 
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 1
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Xter.
[AMXBans] Zbyva jeste 6 days , 13 hours , 3 minutes and 8 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : grunos
[AMXBans] Duvod : ' byl jsi varovan , priste opravdu mesic za tu tvoji aroganci '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1105349905 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =====================================
takže som dostal ban za aroganciu na týždeň ?

- Gungame
- Kolemjdoucí
Re: UNBAN ZM/CHRONIC 1
Myslím, že jsem Tě upozorňoval několikrát přímo na serveru. Asi 10 kicků, kdy jsi po každém přišel a nemohl sis odpustit nejapnou poznámku, jaké děcko jsem, které brečí a jestli si ulevuji. Poté jsi dostal výstražný ban za tvou ignoraci admina a aroganci vůči všemu, co jsem ti celou dobu tloukl do hlavy. To, že se nadále budeš chovat na serveru jako úďa já nadále trpět nebudu.
Pokud svůj postoj vůči nám, adminům, a pravidlům, která jsou jasně dána nezměníš, bude následovat slibovaný měsíční ban, který jsem ti sliboval.
Nejsi první, jistě, ani poslední, který je hero a myslí si, že se kolem něj svět na ZM točí. 'Věř, že ti předešlí přišli vždy nakonec jako beránci a dnes jsou z nich normální slušní hráči, protože to za to nestojí.
Týden si odseď. Zkus se zamyslet, jak se budeš chovat vůči adminům a bude vše ok. Pokud hodláš pokračovat ve svých nejapných poznámkách, jak bychom ti měli vykat, protože jsi strašný dospělák atd., tak budou tresty horší.
Unban nebude. A i když je to unban žádost na můj ban, lockuji bez dalších okolků. Znám tě dost dlouho na to, abych si byl jistý, že ty ten ban prostě potřebuješ. Nenechám si kvůli tobě hecovat adminy.
Pokud svůj postoj vůči nám, adminům, a pravidlům, která jsou jasně dána nezměníš, bude následovat slibovaný měsíční ban, který jsem ti sliboval.
Nejsi první, jistě, ani poslední, který je hero a myslí si, že se kolem něj svět na ZM točí. 'Věř, že ti předešlí přišli vždy nakonec jako beránci a dnes jsou z nich normální slušní hráči, protože to za to nestojí.
Týden si odseď. Zkus se zamyslet, jak se budeš chovat vůči adminům a bude vše ok. Pokud hodláš pokračovat ve svých nejapných poznámkách, jak bychom ti měli vykat, protože jsi strašný dospělák atd., tak budou tresty horší.
Unban nebude. A i když je to unban žádost na můj ban, lockuji bez dalších okolků. Znám tě dost dlouho na to, abych si byl jistý, že ty ten ban prostě potřebuješ. Nenechám si kvůli tobě hecovat adminy.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1