• Stránka 1 z 1
UNBANN/pOpEe
pOpEe/Mikos
Vaše Unique ID na TS: 176.9.54.250:11002 neviem co ta Unique ID je tak som tam dal toto z TS ked tak to este dodam ked mi niekto napise ako to zistim
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <21:49:20> You are banned temporarily. Reason: "Nadavky"
Try again in 00:47:34
Popis situace: boli sme v roomke nejakeho drzdena mali sme ist Gather bolo nas asi 9 v roomke a zacal nas po jednom kickovat mna kickol asi 15x po sebe a potom mi dal bann!
Vaše Unique ID na TS: 176.9.54.250:11002 neviem co ta Unique ID je tak som tam dal toto z TS ked tak to este dodam ked mi niekto napise ako to zistim

Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <21:49:20> You are banned temporarily. Reason: "Nadavky"
Try again in 00:47:34
Popis situace: boli sme v roomke nejakeho drzdena mali sme ist Gather bolo nas asi 9 v roomke a zacal nas po jednom kickovat mna kickol asi 15x po sebe a potom mi dal bann!
-
Ruller - Amatér
UNBANN/pOpEe
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBANN/pOpEe
Zdravím, takže ti to vysvetlím. Boli sme v VIP miestnosti ktorá patrila adminovi "chrome". Mal sa ísť gather, ale chrome si neprial aby to bolo v jeho roomke. Tak vás začal kickovať/nekickoval som váš ja ale on (majiteľ roomky) mohol si to zistiť podľa logov na TS3. Jediný ty si sa tam začal napájať 15x on ťa kickoval ty stále si sa pripájal až ku nejakému 15x pripojeniu si začal na mňa nadávať a následne si sa pustil do mojej rodiny (mamky a oca). To je odo-mňa všetko. Ak by som mal možnosť dal by som ti ho na dlhšie za nadávky do rodiny.
MikosS
MikosS
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Re: UNBANN/pOpEe
Takže asi takto,roomka je moje a nevidím žádný pádný důvod proč by se najednou GATHER o kterém ani nic nevím se měl konat v mé room.To je jako kdybych přišel Lulce do room a řekl jí at' vypadne že tam jdu hrát Minecraft O.o .Taky to nedáva logiku ne? Kickoval sem vás já a ne Mikos.Řekl jsem už na začátku,GATHER nejdu vypadněte z room.Dělali ste že neslyšíte tak sem KICKOVAL a můžete bejt rádi že já nemám prava na TS protože za takovouto DEMENCI že si přijdete ke mě do room neohlašení a sejdete se tam na GATHER když tu máte nato jine room jako jsou ADMIN GATHER/DOMLUVA a pod.
Tot' vše .
Tot' vše .

drzdeN
Admin all furien
CS 1.6 porušení pravidel | Přistup do banlistu
Steam: lmblue_cz
Admin all furien
CS 1.6 porušení pravidel | Přistup do banlistu
Steam: lmblue_cz
-
bOER - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1