I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]*Underworld* .:Lamators Tim:. / CTF servery

Příspěvekod Ajusa » 27 říj 2018, 16:32

Meno: *Underworld* .:Lamators Tim:.
SID screenshot: http://leteckaposta.cz/237380889

1.POPIS SITUÁCIE v deme (Admin bol v tíme teroristov - pre upresnenie)
- čas 12:40 - spawnkill zo strechy nad spawnom CT - podotýkam, že CT ani nemali na mieste svoju vlajku
- čas 15:30 - spawnkill - ani vtedy CT nemali na mieste svoju vlajku
- čas 17:50 - spawnkill zo strechy nad spawnom CT - ani vtedy CT nemali na mieste svoju vlajku

2. DÔKAZ: http://leteckaposta.cz/696463150
(nahrávala by som aj dlhšie, ale admin potom odišiel)

Ďakujem.
Be the type of person you want to meet (:
Ajusa
Amatér
Amatér

[Vyřešeno]*Underworld* .:Lamators Tim:. / CTF servery

od Rumcajz » 27 říj 2018, 16:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: *Underworld* .:Lamators Tim:. / CTF servery

Příspěvekod timotheus07 » 28 říj 2018, 18:07

Ajusa píše:Meno: *Underworld* .:Lamators Tim:.
SID screenshot: http://leteckaposta.cz/237380889

1.POPIS SITUÁCIE v deme (Admin bol v tíme teroristov - pre upresnenie)
- čas 12:40 - spawnkill zo strechy nad spawnom CT - podotýkam, že CT ani nemali na mieste svoju vlajku
- čas 15:30 - spawnkill - ani vtedy CT nemali na mieste svoju vlajku
- čas 17:50 - spawnkill zo strechy nad spawnom CT - ani vtedy CT nemali na mieste svoju vlajku

2. DÔKAZ: http://leteckaposta.cz/696463150
(nahrávala by som aj dlhšie, ale admin potom odišiel)

Ďakujem.

Ahoj :)
Tak jsem si prohlidnul, co jsi tu poslala, no pěkné. Přemyšlím, čím jsem tě včera nazlobil, že jsis dala takovou práci :D . Zkouknul jsem všechny časy. Jako přiznám se klidně ke všemu, vše by se dalo uznat jako spawnkill, ale můj pohled na to je takový:

ten první: na te střeše jsem tam byl protože odněkud tam někdo střilel a když jsem nakouknul na CT respawn stal tam buffk nehybný a když jsem ho viděl v ne nesmrtelnem režimu, tak mi to nedalo, uznávám.

ten druhý: přiznávám, toto byl spawnkill

ten třetí: šel jsem na střechu, zabil prvniho, co po mě střílel, nakouknul jsem na respawn a nezabil nikoho, ikdyž tam byli, šel jsem dále a ti 2 už vyšli z respawnu a střileli na mého teroristu, ja využil toho že byl nadnima a zabil jsem je. pak jsem tam mohl zabít dalšiho co se narodil ale nešel jsem po něm protože byl v ochrane zoně a snažil jsem se utéct. Když hráč není v nesmrtelnem "modrem či červenem" režimu a střili na mě nebo mého spoluhráče, neberu to tak že se před 2 sekundama narodil že na něj nemužu ani zamířít

Takže za ten 2. přiklad se rád tady veřejně omlouvám :) nejsem admin dlouho a učim se stále odolávat těmto pokušením, když se někdo narodí, a já ho mám na mušce, je opravdu těžké si řict, nezabiju ho ;)

Spiše na demu jdou vidět nadávky jednoho hráče a tend Dwq Minimal tam udělal párkrát to stejné co já, ale nijak tě to nerozrušovalo. Spiše si myslím že jsem tě nečim nazlobil tak sis dala práci a našla prohřešek za mapu co jsem udělal.

Na druhou stranu dobře že jsi to tady dala, aspoň mě to vede ktomu to přiště fakt neudělat, kdyby jsi to tady nedala ani bych se nad tim nepozastavil.

Peace!
[*Underwold*.:Lamators Tim:.
timotheus07
Amatér
Amatér

Příspěvekod Ajusa » 28 říj 2018, 20:38

Ahoj
No tak ja toto povazujem za vyhovorky, myslim si ze ak si admin nemalo by ta nic pokusat, jedine tak ti, co porusuju pravidla. A mna si nenastval, proste nemam rada ak takto necestne niekto hra, a pohorsilo ma ze to robis ty ako admin. V ten den si ale este aj na de_dust2 spawnkilloval na ct spawne ako invis, takze preto som si dala tu namahu (hladala som zaznam, ale nebol tam). Prepac, ale za 7 minut si spawnkilloval 3x, naozaj si nemal dovod liezt na tu strechu a pride mi odveci aby takyto clovek niekomu mohol dat ban, ked sam si ho zasluzi. Uz tu nebudem spamovat, len som sa ti k tomu chcela vyjadrit.
Be the type of person you want to meet (:
Ajusa
Amatér
Amatér

Příspěvekod timotheus07 » 28 říj 2018, 23:35

Ajusa píše:Ahoj
No tak ja toto povazujem za vyhovorky, myslim si ze ak si admin nemalo by ta nic pokusat, jedine tak ti, co porusuju pravidla. A mna si nenastval, proste nemam rada ak takto necestne niekto hra, a pohorsilo ma ze to robis ty ako admin. V ten den si ale este aj na de_dust2 spawnkilloval na ct spawne ako invis, takze preto som si dala tu namahu (hladala som zaznam, ale nebol tam). Prepac, ale za 7 minut si spawnkilloval 3x, naozaj si nemal dovod liezt na tu strechu a pride mi odveci aby takyto clovek niekomu mohol dat ban, ked sam si ho zasluzi. Uz tu nebudem spamovat, len som sa ti k tomu chcela vyjadrit.

Já už se taky vyjádřil. Jsem admin ale nejsem stroj, mám jedny nervy s váma. a když hraješ 4-5 hodin denně někdy je pak lehke udělat blbe chyby.

Nevymlouvam se, omluvil jsem se a přiznal jsem že všechny 3 přiklady by šly trestat.

však už nespamujmee,jen podotykam že řict "nemaš duvod jit na střechu" na mapě eldorado kde se hraje 30% ze střech nebo na střechach je blbe :) Jasne že byt na střeše ma sve pravidla, ale nesouhlasim stím že nemam duvod lozit na střechu když ta mapa je tak udělaná. ale o to tady nejde. Chápu tě, ty chápej mě. Opakovat by se to už nemělo, vynasnažím se.
měj se
[*Underwold*.:Lamators Tim:.
timotheus07
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 29 říj 2018, 23:26

Do pár dní tu bude buď moje alebo Izmaelovo vyjadrenie. Prosím o trpezlivosť... :) Zatiaľ v riešení.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [v riešení]*Underworld* .:Lamators Tim:. / CTF servery

Příspěvekod Izmael » 31 říj 2018, 19:10 VIP

Zdravím,

admin nesmí porušovat pravidla hry, za které trestáme hráče. Děkujeme, že jsi daného admina nahlásila, podle vzoru. Admin si dá majzla do příště a už to nechci nikdy vidět. Admin se omluvil, nebudeme to určitě nějak víc hrotit.

Hezký den.
Stížnost oprávněná.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy