I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] UnyversaL CTF1

Příspěvekod Teplousek » 06 úno 2019, 14:10

čus.
Popis: Klasika upozorňování na moji osobu ohledně vlajky. No tak se pojďme kouknout na toho kdo upozorňuje a sám to nedělá.
17:40 Důvod proč sis dal invis a šel jsi pro CT flag, když tvým úkolem je ukrást enemy flag?? Mohl jsi jít krasně tím podchodem s invisem k T flag, vyčistit to tam a sebrat ji. Místo toho jsi šel pro tu CT vlajku. Za toto jsem já upozorňován-banován a tobě to prochází...
Dál..
17:00 Zabil jsi jednoho T. a v ten moment sebral tvůj spoluhráč T flag. TY JSI MĚL JÍT ZA NÍM A KRÝT HO! PODLE PRAVIDEL!!!
Místo toho jsi se šel léčit ke svoji flag. Toto je přesně můj styl hraní a já jsem za něj trestaný...
Pak kick.

DEMO
Obrázek

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Teplousek
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené] UnyversaL CTF1

od Rumcajz » 06 úno 2019, 14:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UnyversaL CTF1

Příspěvekod UnyversaL » 06 úno 2019, 15:40 VIP

Ta chvíle s invisem - Dostal jsem nahitováno od enemy VIP a běžel jsem si doplnit (od toho taky ten heal u vlajek je ;) ), mezitím enemy vzal naši vlajku, tak jsem si dal invis, abych ho mohl zabít. To, že tu vlajku sebrali byla čista náhoda (jde to vidět, protože běžím k vlajce dřív, než oni ji seberou)..
Ta další chvíle - opět jsem si šel doplnit, protože jsem měl málo HP.

Hezké, že se z tebe stává ochránce pravidel, hlavně od lidí, jako je ty.

btw. ten kick byl za tu tvou neustálou provokaci. :roll:
UnyversaL
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Teplousek » 06 úno 2019, 16:33

Tak já za to že si jdu doplnit životy dostávám ban a tobě to bude procházet jo ?
Halooo ?? :shock:
Dobře...
Tohle co si napsal si zapamatuju a budu to používat také. A věř mi že né v dobrém ;) ;)
UnyversaL píše: - opět jsem si šel doplnit, protože jsem měl málo HP.

- Dostal jsem nahitováno od enemy VIP a běžel jsem si doplnit
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnyversaL » 06 úno 2019, 16:38 VIP

Teplousek píše:Tak já za to že si jdu doplnit životy dostávám ban a tobě to bude procházet jo ?

Dodej nějaký příklad, nějak mi to nesedí.

Teplousek píše:Tohle co si napsal si zapamatuju a budu to používat také. A věř mi že né v dobrém ;) ;)

Samosebou, pokud nepůjde o čistou provokaci. Jak to u tebe bývá časté. :)
UnyversaL
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Teplousek » 06 úno 2019, 17:07

UnyversaL píše: Dodej nějaký příklad, nějak mi to nesedí.

Každá moje hra je tím příkladem jestli sis nevšiml..
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnderKACENKA » 06 úno 2019, 17:10 VIP

Bohužel demo se spouští až od 20 minuty,ale ty řešíš časy od 17/17:40 Byla jsem požádána abych se na demo podívala a od tohoto času co se demo spouští jsem neviděla nic proti pravidlům,tudíž by si zato nebyl banován ani ty. ;) Příště natoč lepší demo.
Ps. Ty jsi byl banován za neplněni cíle hry/nebral jsi flag,nedoprovázel jsi vlajkonoše.
Hezký den Kačka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnyversaL » 06 úno 2019, 17:16 VIP

Teplousek píše:Tak já za to že si jdu doplnit životy dostávám ban a tobě to bude procházet jo ?

Teplousek píše:Každá moje hra je tím příkladem jestli sis nevšiml..

Čekal jsem spíše nějaký důkaz, no nevadí.. Každopádně, vyvaruj se spamu a počkej na vyjádření od vyšších.
UnyversaL
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Teplousek » 06 úno 2019, 18:44

UnderKACENKA píše:Bohužel demo se spouští až od 20 minuty,ale ty řešíš časy od 17/17:40 Byla jsem požádána abych se na demo podívala a od tohoto času co se demo spouští jsem neviděla nic proti pravidlům,tudíž by si zato nebyl banován ani ty. ;) Příště natoč lepší demo.
Ps. Ty jsi byl banován za neplněni cíle hry/nebral jsi flag,nedoprovázel jsi vlajkonoše.
Hezký den Kačka

To že neumíš spustit ani demo mě nepřekvapuje při tvé inteligenci. Pokud sis ještě nevšimla čas utíká směrem dolů. Začal jsem natáčet od 20minut do 17.40 v ten moment mi dal kick. Zajímavé že když jsem si to pouštěl já, abych vycasoval demo šlo mi to nádherně. Doporučuju reinstalace cska :)))
Dale by mě zajímalo kdo tě požádal aby jsi se na to koukla zrovna ty která není žádný HLSA Ani Šerif, aby jsi mohla posuzovat co a jak.
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnderKACENKA » 06 úno 2019, 19:24 VIP

Na demo se dívalo více adminů a všichni se se shodli že demo se spouští až od 20 minuty.Tudíž není chyba na mém příjmači.
Demo začíná na 20 minutě a pokračuje po minutách 21.22.23.24.atd. ;) A co se týče kdo mně o to požádal ti může být jedno.
Prostě to tak je a ty se s tím budeš muset smířit. Ale sám víš že konečný verdikt napíše někdo vyšší.
Ps. A radila bych ti aby si mojí inteligenci nechal na pokoji.Zbytečně nespamuj a počkej si na verdikt.
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 06 úno 2019, 19:51

Úkolem módu je krást vlajku a chránit vlajkonoše a naproti tomu získat ukradenou vlastní vlajku. Každé počínání, které nevede k získání vlajky (kradení / získání vlastní zpět) lze považovat za neplnění úkolu módu.

V prvom čase admin šiel po svoju vlajku. V druhom čase bol na ceste k vlajke, v polovici cesty prišiel o väčšinu hp, tak sa vrátil doplniť si. Mohol síce ísť chrániť vlajku, ktorú počas jeho zobral spoluhráč, ale ten šiel inou cestou a kým by k nej došiel s minimom hp tak by skôr zomrel ako niekoho ochránil :) Z tohto pohľadu mi cesta späť a doplnenie života príde ako logická voľba. Demo končí a nie je jasné, čo sa dialo potom...

Ty si pletieš pojmy s dojmami... Si trestaný za opakované porušovanie pravidiel a neplnenie módu. Na deme je vidno, že admin sa snažil ako kradnúť vlajky, tak brániť tu svoju. Ty pri svojom štýle hrania o to nejavíš záujem. Preto si trestaný :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené] UnyversaL CTF1

Příspěvekod Teplousek » 06 úno 2019, 21:55

Dobře, vše co jsi napsal jsi beru k srdci a budu hrát jako Universal, když je to podle tebe vypořádku :)

A k tobě Kačeno, nikdo tě o to nepožádal. Snažíš se být důležitá jako vždy. Už je to trapné když komentuješ každý můj příspěvek i když se tě netýká. A tvoji inteligenci si do huby brát budu. Napsat vYdet s tvrdým Y je absolutně nechutné a vymluvit se na to že každý dělá chyby ještě víc.

Adios :*
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnyversaL » 06 úno 2019, 22:31 VIP

Teplousek píše:Dobře, vše co jsi napsal jsi beru k srdci a budu hrát jako Universal, když je to podle tebe vypořádku :)

A k tobě Kačeno, nikdo tě o to nepožádal. Snažíš se být důležitá jako vždy. Už je to trapné když komentuješ každý můj příspěvek i když se tě netýká. A tvoji inteligenci si do huby brát budu. Napsat vYdet s tvrdým Y je absolutně nechutné a vymluvit se na to že každý dělá chyby ještě víc.

Adios :*

KACENKA byla pověřená vyšším adminem, aby zkontroloval demo. Vůbec nevíš, proč tu napsala a ani za jaké příčiny a hned takhle do ní jedeš? Na tvém místě bych se vzpamatoval, jak ty k nám, my k tobě. ;)
Jediné, co je tady nechutné, tak je tvoje chování vůči starším hráčům, to tě asi rodiče evidentně nenaučili, musíme tě to tedy naučit sami.
UnyversaL
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Izmael » 06 úno 2019, 23:26 VIP

Ahoj,

přesně jak to napsal Extremer.
Jen tě chci upozornit Teplousek, jestli budeš schválně kazit hru a neplnit cíle mapy a vymlouvat se, že si jdeš doplnit HP, tak i přesto tě budeme trestat.

Pokud někdo dá ban Teplouskovi, ať mne informuje, díky moc. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy