Vše ohledně kategorie serverů: CTF Servery

Re: Update 21.3.2017

Příspěvekod Dwandy » 23 bře 2017, 07:30 VIP

Gustik píše:Pokusím se přiložit ruku k dílu. Samozřejmě nemám nahráno spoustu hodin, jako někteří. Sice jsem CTF (i v UT) hrával dost, ale to už je nějaký ten pátek.

Tedy po dlouhé době, jako no VIP hráč a mám několik připomínek:

Nastavení
Nevím jestli jsem jediný, ale hudba mě neskutečně sere a vždy vypínám + dávám staré skiny. Kdyby aspoň ta hudba byla automaticky vypnutá. Mně přijde, že se k tomu vůbec nehodí. Naopak ženský hlas upozorňující na sebrání vlajky atd. je hodně cool. Nepamatuji si, jestli tam byl dříve, ale hlavně to dodává velkou atmosféru tomu všemu. ;)

Boti
Psal jsi, že nejsou úplně to pravé ořechové, ale na rozehru to stačí. No teď jsem se připojil na de_eldorado a oba boti stáli na T spawnu ve stodole a čučeli do zadní stěny + pobíhali ze strany na stranu. Takže na ně nikdo ani nenarazí.

ctf_Magma
Dal jsi dvě nové mapy, tu druhou si už smazal a tuto nechal. Ovšem moc nechápu, proč? Zrovna včera jsem se připojil na onu mapu a server bys mohl v tu chvíli přejmenovat na Defend The Flag. Skončilo to 1:0, sám si tam byl, no hrůza. Nedalo se dostat nikam a hra po pravdě nikoho ani nemůže bavit. Naopak třeba následný Dust2 byl fakt super. Je na serveru i de_dust4ever?

Peníze
Moc nechápu pointu peněz, každé kolo (jako no VIP hráč) jsem měl na jakoukoliv zbraň. Proč se tedy zbraň nevybírá na stejném principu jako na DM (mohu si uložit výběr)? Ne každé kolo mačkat 1 4 4/3, jako není to nic hrozného, ale je to otravné. Peníze by pak byly pouze na extra itemy, případně vesty atp. Ale tu zbraň bych měl hned a můžu vyběhnout bránit/sebrat vlajku. Navíc by se předešlo alespoň trochu spawn killu, protože bych dostal hned zbraň.

Adrenalin
Přidat volbu no recoil?

Teleportovací granáty + textura
Skvělý nápad, dá se to dobře využít. A to, že to lidi hážou do textur, moc nechápu. Jdu na server, abych pak někde kempil na textuře a vlastně si vůbec nezahrál. Pecka :idea:.

Vidis ja mam na ctf odehrano fakt hodne a tu hudbu zasadne nevypinam :) me k ty hre dokonale sedi, hlavne kdyz jsi vip hrac a mas bhop.. ale jasne kazdej ma jiny nazor, vypnout hudbu forever muzes v nastaveni cska / mp3

Boti jsou poradne otestovany na par mapach. Od zverejneni update se uz par uprav botu udelalo protoze jsem zjistil nedostatky a to co pises je dalsi vec ktera se jeste vychyta. Dementi sice budou vzdycky ale aspon musi behat.

Magma - dokonala mapa :)) na serveru se hraje docela dost. Problem je ze je pro spoustu hracu nova a tak nevi jak se tam chovat. Je to jako u vsech map, dokud team nezacne aspon trochu spolupracovat tak se to neuhraje. Kazdopadne jsem ji hral behem dne mockrat a score bylo dobry. Je dobry mit na serveru aspon opravdovou ctf mapu ktera neznevyhodnuje ani jeden team.

Penize - driv mel hrac po pripojeni 800$ a ted ma o 2700$ vic. Jinej rozdil tam neni.. Slo o to aby kazdej mel moznost mit jednu zbran jako je ak nebo m4 zdarma.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

od Rumcajz » 23 bře 2017, 07:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Dwandy » 23 bře 2017, 07:37 VIP

Kdyby ty textury mely byt problem (ale fakt mi prijde ze to neni tak horky) tak to vyresit jde a hrace by to v txt automaticky zabijelo. No zatim to nechame jak to bude vypadat.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Obetniovce » 23 bře 2017, 07:55

Gustik píše:Nastavení
Nevím jestli jsem jediný, ale hudba mě neskutečně sere a vždy vypínám + dávám staré skiny. Kdyby aspoň ta hudba byla automaticky vypnutá. Mně přijde, že se k tomu vůbec nehodí.

Já to taky vypínám oboje, ale zmáčknutí dvou tlačítek na začátku každé mapy aby nehrála hudba není zas tak moc

Gustik píše:ctf_Magma
Dal jsi dvě nové mapy, tu druhou si už smazal a tuto nechal. Ovšem moc nechápu, proč? Zrovna včera jsem se připojil na onu mapu a server bys mohl v tu chvíli přejmenovat na Defend The Flag. Skončilo to 1:0, sám si tam byl, no hrůza. Nedalo se dostat nikam a hra po pravdě nikoho ani nemůže bavit. Naopak třeba následný Dust2 byl fakt super. Je na serveru i de_dust4ever?

Také mě tato mapa přijde spíš AIM kde většina kempí a těch pár co se snaží nemá moc šancí. Já bych jí také zrušil jako tu druhou.

Gustik píše:Peníze
Moc nechápu pointu peněz, každé kolo (jako no VIP hráč) jsem měl na jakoukoliv zbraň. Proč se tedy zbraň nevybírá na stejném principu jako na DM (mohu si uložit výběr)? Ne každé kolo mačkat 1 4 4/3, jako není to nic hrozného, ale je to otravné. Peníze by pak byly pouze na extra itemy, případně vesty atp. Ale tu zbraň bych měl hned a můžu vyběhnout bránit/sebrat vlajku. Navíc by se předešlo alespoň trochu spawn killu, protože bych dostal hned zbraň.

Pokud jsi nezabil alespoň 6-8 emeny každé kolo jako noVIP jsi těžko mohl koupit pokaždé třeba M4. Toto je jiný mod a vydělání peněz a následné koupení zbraně je součástí. Stačí si nabindovat zbraně a máš je koupené hned jedním stiskem.

Gustik píše:Teleportovací granáty + textura
Skvělý nápad, dá se to dobře využít. A to, že to lidi hážou do textur, moc nechápu. Jdu na server, abych pak někde kempil na textuře a vlastně si vůbec nezahrál. Pecka :idea:.

To je mentalita některých dost mladých nebo zakomplexovaných a méně zkušených hráčů. Místo aby se učil hrát s lepšími a zlepšoval se sám, zakempí a myslí si jak je dobrej. Další skupina co kempí jsou ti co hrajou jen na fragy a sledují TOP15 a HLSTATS a machrují jak jsou dobří ve skóre, ale neplní mod a nejsou schopni donést aspoň jednu vlajku.
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod Obetniovce » 23 bře 2017, 07:59

Dwandy píše:Kdyby ty textury mely byt problem (ale fakt mi prijde ze to neni tak horky) tak to vyresit jde a hrace by to v txt automaticky zabijelo. No zatim to nechame jak to bude vypadat.

Až na to přijdou hlavní kempeři a další tak se připravte na BL plný banu TXT pač já to budu trestat bezmilosti.
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod McKotzur » 23 bře 2017, 08:57

Fajn update ale ten bhop pro no vip je na houby
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod odyseenko » 23 bře 2017, 09:58 VIP

Obetniovce píše:
Dwandy píše:Kdyby ty textury mely byt problem (ale fakt mi prijde ze to neni tak horky) tak to vyresit jde a hrace by to v txt automaticky zabijelo. No zatim to nechame jak to bude vypadat.

Až na to přijdou hlavní kempeři a další tak se připravte na BL plný banu TXT pač já to budu trestat bezmilosti.

Na JB máme ODBOJ, na CTF diktátor... Čo ešte príde? Mimozemšťania na ZM? :D :D :D
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Hr0b4r » 23 bře 2017, 14:29

Ak by sa teleportovací granát ponechal nastálo, pouvažujte nad tým, či by nebolo lepšie, aby sa podobne ako v prípade mín na mape italy nemohol používať na mape eldorado. Zo spawnu na spawn je to jedným hodom okamžite po narodení a strechy pre kemperov oveľa dostupnejšie.

Inak s tými textúrami súhlasím s Ovečkou a Fredom. Jednak je to proti pravidlám a jednak to hráči nevyužívajú na získanie vlajok, iba na kempenie a spawn kill.
Hr0b4r
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 23 bře 2017, 15:00 VIP

Dwandy píše:Magma - dokonala mapa :)) na serveru se hraje docela dost. Problem je ze je pro spoustu hracu nova a tak nevi jak se tam chovat. Je to jako u vsech map, dokud team nezacne aspon trochu spolupracovat tak se to neuhraje. Kazdopadne jsem ji hral behem dne mockrat a score bylo dobry. Je dobry mit na serveru aspon opravdovou ctf mapu ktera neznevyhodnuje ani jeden team.

Možná kdybychom tam nějak naběhli všichni, ale co jsem se tak díval, tak CT tým byl schopný leda tak vylézt na hradby. Když jsem se pokusil jít sebrat vlajku, při prvním vykuknutí tam na mě čekali z každé strany 3 T, kteří čuměli na ony východy. A to taky nejsem žádný nováček. Ale chápu, že je to o týmové spolupráci a možná kdyby tam bylo pár dalších schopných lidí, tak jim to sebereme.

Dwandy píše:Penize - driv mel hrac po pripojeni 800$ a ted ma o 2700$ vic. Jinej rozdil tam neni.. Slo o to aby kazdej mel moznost mit jednu zbran jako je ak nebo m4 zdarma.

Obetovnice píše:Pokud jsi nezabil alespoň 6-8 emeny každé kolo jako noVIP jsi těžko mohl koupit pokaždé třeba M4. Toto je jiný mod a vydělání peněz a následné koupení zbraně je součástí. Stačí si nabindovat zbraně a máš je koupené hned jedním stiskem.

Jak jsem napsal, každé kolo jako no VIP hráč jsem měl na zbraň (M4). Musím přiznat, že jednou jsem měl jen 2700 a musel jsem vzít AK, namísto M4. Proč to tedy každé kolo klikat, když by se tomu mohlo předejít tím, že si vyberu zbraň na začátku a hotovo? Nechci to neustále vybírat, prostě vezmu zbraň a utíkám pro nepřátelskou vlajku/bránit naši. Však na ostatní věci bych si musel vydělat - štít, bomba, scout, vesta atd. Bindovat si nákup zbraně a další věci je zbytečně složité a dá se to udělat jednodušeji. Kdybych měl mít všechno nabindované z různých serverů, asi by mi nestačila klávesnice...
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Dwandy » 23 bře 2017, 15:31 VIP

s těma penězma tam byla chyba (lidi dostávali za smrt víc než měli). Už jsem opravil
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod WOMANIZER » 23 bře 2017, 16:35

Ovečka je pekné ako sa tu ohanas že budeš banovat textúru len ako dlho? 2-3 dni? Si na tom serveri asi tak často ako prestupny rok.... A ďalší admini sú na tom podobne... A to ani nechcem vedieť koľko desiatok adminov je na ctf.... Rovno zrušiť ten trapny granát a bude kľud.... A hlavne zjednodušiť nakupovanie na štýl aký bol pred tým.... Takéto hlúpe nakupovanie som ešte nezažil....
AllEyezOnMe
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 23 bře 2017, 16:45 VIP

WOMANIZER píše:Ovečka je pekné ako sa tu ohanas že budeš banovat textúru len ako dlho? 2-3 dni? Si na tom serveri asi tak často ako prestupny rok.... A ďalší admini sú na tom podobne... A to ani nechcem vedieť koľko desiatok adminov je na ctf.... Rovno zrušiť ten trapny granát a bude kľud.... A hlavne zjednodušiť nakupovanie na štýl aký bol pred tým.... Takéto hlúpe nakupovanie som ešte nezažil....

a co s ním je ? vždyt se neměnilo, resp jsem to vracel

EDIT: zkus to tedka (po změně mapy)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Obetniovce » 23 bře 2017, 17:20

WOMANIZER píše:Ovečka je pekné ako sa tu ohanas že budeš banovat textúru len ako dlho? 2-3 dni? Si na tom serveri asi tak často ako prestupny rok....

Myslím, že mě na serveru znáte a víte že se s bany nepářu a jsem schopen rozdat i 10-12 banu za mapu když se neplní mod a porušují pravidla.

Ano nejsem tam několik hodin natož denně. Mám svůj život a práci(hypotéku, auto a další za mě nikdo nezaplatí). Hold mě není náct ani dvacet... abych u toho seděl. Ale když dojdu tak kolikrát bany padaj jeden za druhým.

Jinak jsem všemi 20ti pro zrušení elda. Malá mapa pro smoke. Nebo je jako miny na Italy zakázat.
Obrázek
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod Dwandy » 23 bře 2017, 19:14 VIP

zas nějaký úpravy viz první strana

post756281.html#p756281
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Obetniovce » 23 bře 2017, 19:27

To je ono DWANDY Zkus se zamyslet nad tím "smokem" a TXT a ještě zkus HONa a posunutí vlajek na některých mapách, před necelými 14 dny jsme to na CTF4 s ním testovali(Dust2, Italy, Eldorado)
Obrázek
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod SiGiii » 23 bře 2017, 21:20 VIP

Ten CampMeter je divně nastavený, skus to nastavit tak že by to začlo počítat tak po 15-20 sekundách, když píšu zprávu do chatu tak sotva se Zastavim a už to počíta, nešlo by to nastavit cca na těch 15-20sek?
SiGiii
Spamerův sluha
Spamerův sluha

PředchozíDalší

Zpět na CTF Servery