Vše ohledně kategorie serverů: Deathmatch Servery

Re: UPDATE DEATHMATCH

Příspěvekod Dwandy » 11 zář 2014, 15:40 VIP

DOPLNKY K UPDATE 11.9.2014
- spawn protekce automaticky zmizí při prvním výstřelu
- hlášky jako killingspree a další se zobrazují pro každou osobu jen 1x. Tzn pokud v jedné mapě dosáhnu killingspree, další zobrazení bude až vyšší level hlášky.
- HE granát dostává VIP automaticky na začátku každé hry
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

od Rumcajz » 11 zář 2014, 15:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Diesko » 11 zář 2014, 15:42

Dwandy píše:
Diesko píše:Celkem mě zarazilo to, že když sem měl AWP a mezitím co jsem byl mrtvý, si ho vzal někdo jiný tak jsem si ho už vzít nemohl. Jinak, "na 3" jsem to neměl, vždy jsem jen mačkal dvojku po zrození. Čekal jsem, že když sem si to awp vybral předtím, tak ho snad budu mít dokud si to nezměním :D a ne že mi to vyfoukne někdo, když jsem mrtvý ..

vyfouknout ti ho může no, protože ho v tu chvíli prostě nemáš (jak by jsi mohl, jsi mrtvý :lol: )

a když si to v tom gun menu nastavím na trojku, abych to dostával bez nějakého klikání, to asi nepůjde co? :D
To abych si tam kupoval VIP :cry: :D

e by Spettro: jako admin si VIP můžeš zasloužit jako odměnu za svoji práci, nebo se stát adminem DM sekce :lol:
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Dwandy » 11 zář 2014, 15:43 VIP

Diesko píše:
Dwandy píše:
Diesko píše:Celkem mě zarazilo to, že když sem měl AWP a mezitím co jsem byl mrtvý, si ho vzal někdo jiný tak jsem si ho už vzít nemohl. Jinak, "na 3" jsem to neměl, vždy jsem jen mačkal dvojku po zrození. Čekal jsem, že když sem si to awp vybral předtím, tak ho snad budu mít dokud si to nezměním :D a ne že mi to vyfoukne někdo, když jsem mrtvý ..

vyfouknout ti ho může no, protože ho v tu chvíli prostě nemáš (jak by jsi mohl, jsi mrtvý :lol: )

a když si to v tom gun menu nastavím na trojku, abych to dostával bez nějakého klikání, to asi nepůjde co? :D
To abych si tam kupoval VIP :cry: :D

nastavit si to tam můžeš, ale pokud na serveru bude limit AWP a ty zrovna zase umřeš a v tu chvíli si AWP vezme někdo jiný, tak ti ho to nedá no - vyskočí ti menu s výběrem jiné zbraně.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod TPK » 11 zář 2014, 16:37

Takže přeji hezký den dámy a pánové.

Můj nick ve hře je "TePlaKy" nebo právě teď hraju jako "Teplaky I´m bach bitches" (Steam: TPK).

Předem se chci omluvit za nepřehlednost a možné chyby, ale tohle píšu v opravdu nevrlém rozpoložení!! ( To nastalo po zapnutí DM :D)

Jelikož na Vašem DM hraju s přestávkama minimálně 3 roky, dovolím si zde pár připomínek :)

Je fakt, že změny na DM za tu dobu byly minimální. A proč taky? Všechno fungovalo troufnu si říct "dost dobře"! Co já pamatuju, tak kdysi byly slyšet respawny a byla zde absence kemp metru. ted už to bylo dlouhou dobu upravené. Tyhle úpravy byly jednoznačně pro dobro věci .) Admini tam fungují, myslím si "Velmi dobře", a celkově to prostě šlapalo a za to, že tam je 90 % lidi bez aimu (Hlavně VIP).

Ale to, co jste tam teď vymyslely je jednoznačně krok zpět!!! A promiňte mi, ale přijde mi to, jako kdyby to dělalo nějáké 13ti leté ďítě, co se nudí. Tak přeplácaný servery nemají ani .RU :D A ti VIP...no to je prasárna, co jste tam udělali. Jako co to je za výmluvy typu "že to bude spravedlivější, když po respavnu bude mít kažný 2 sec. jakejsi vyprcanej štít? (VIP 4 sec. - IDDQD si tam dejte vy hovada, At jste nesmrtelní úplně, a dáte aspoň jeden ubohy frag :D) Jako myslim, že to že mají 110,120HP a za každý kill jim naskakuje, je až až.
Tohle už prostě přestává být hra o skillu, ale o penězích. Chápu, že pro fungování serveru je VIP důležité jako zdroj příjmů, ale tohle už začíná být prasárna a velká rejža!!!

Tímto bych Vás chtěl požádat o to, aby jste DM vrátili do původního stavu a udělali si nějáký pokusný DM server (nebo to dejte na DM Max). Po vychytávkách (klidně to vychytávejte třeba 10 let :D .)), to hoďte na velký DM.

BTW: MUsí mít VIP steam, nebo to VIP dáte každému kdo je Valve Id lan? Nejhorší kombinace Non-steam VIP :DDDD

Děkuji za pozornost.

TePlaKy
TPK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TPK » 11 zář 2014, 16:39

Ještě jedna věc..po přidání všech těch opičáckejch pluginu to je ještě víc zalagovaný než před tím:D

Děkuji za pozornost
TPK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 11 zář 2014, 16:46 VIP

TPK píše:Takže přeji hezký den dámy a pánové.

Můj nick ve hře je "TePlaKy" nebo právě teď hraju jako "Teplaky I´m bach bitches" (Steam: TPK).

Předem se chci omluvit za nepřehlednost a možné chyby, ale tohle píšu v opravdu nevrlém rozpoložení!! ( To nastalo po zapnutí DM :D)

Jelikož na Vašem DM hraju s přestávkama minimálně 3 roky, dovolím si zde pár připomínek :)

Je fakt, že změny na DM za tu dobu byly minimální. A proč taky? Všechno fungovalo troufnu si říct "dost dobře"! Co já pamatuju, tak kdysi byly slyšet respawny a byla zde absence kemp metru. ted už to bylo dlouhou dobu upravené. Tyhle úpravy byly jednoznačně pro dobro věci .) Admini tam fungují, myslím si "Velmi dobře", a celkově to prostě šlapalo a za to, že tam je 90 % lidi bez aimu (Hlavně VIP).

Ale to, co jste tam teď vymyslely je jednoznačně krok zpět!!! A promiňte mi, ale přijde mi to, jako kdyby to dělalo nějáké 13ti leté ďítě, co se nudí. Tak přeplácaný servery nemají ani .RU :D A ti VIP...no to je prasárna, co jste tam udělali. Jako co to je za výmluvy typu "že to bude spravedlivější, když po respavnu bude mít kažný 2 sec. jakejsi vyprcanej štít? (VIP 4 sec. - IDDQD si tam dejte vy hovada, At jste nesmrtelní úplně, a dáte aspoň jeden ubohy frag :D) Jako myslim, že to že mají 110,120HP a za každý kill jim naskakuje, je až až.
Tohle už prostě přestává být hra o skillu, ale o penězích. Chápu, že pro fungování serveru je VIP důležité jako zdroj příjmů, ale tohle už začíná být prasárna a velká rejža!!!

Tímto bych Vás chtěl požádat o to, aby jste DM vrátili do původního stavu a udělali si nějáký pokusný DM server (nebo to dejte na DM Max). Po vychytávkách (klidně to vychytávejte třeba 10 let :D .)), to hoďte na velký DM.

BTW: MUsí mít VIP steam, nebo to VIP dáte každému kdo je Valve Id lan? Nejhorší kombinace Non-steam VIP :DDDD

Děkuji za pozornost.

TePlaKy

- Všechny věci, který ty můžeš vnímat jako přeplácanost, si můžeš v pohodě vypnout. Od toho tam ta možnost je ...
- To, že je hráč nesmrtelný ihned po narození je celkem běžná věc, která na DM chyběla. Máme to na všech modech a nejen my, je to prostě normální věc, která chrání hráče do doby, než si stihne nakoupit, vzpamatovat se atp.

A že to je ted o penezích? Věděl jsi, že než vyšel tento update, mohli si VIP kdykoli a v podstatě neomezeně kupovat HP? Stačilo si někam zalézt a najednou bylo třeba z 5ti HP 50. To samé armor. Tahle možnost je pryč, což VIP vzalo vlastně největší výhodu, která na DM byla. Jinak VIP nemělo do té doby téměř žádné výhody. Vím, že ty jsi typ člověka, kterýho nějaký VIP absulutně nezajímá, ale my jsme a budeme komerčně zaměření do doby, než nám někdo jen tak bude posílat peníze na provoz.

Každopádně jeden DM classic na lepším stroji (k vůli menším lagům + většímu FPS) a bez pluginů asi udělám.

Ke zbytku se nemá cenu vyjadřovat - podle tebe to fungovalo dobře, podle mě to dobře nefungovalo.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod AntraxD » 11 zář 2014, 18:17

Dobře, připojím se na server a řikám si ale néééééééééééé já jsem po nich chtěl vip skin a oni mě nepochopili ??!! Jasně jsem o tom psal topik. Strašně, ale strašně jsem naštvaný kvůli těm skinům zbraní............. :( :cry: . No Dobře!!! ale aby se neřeklo tak to jinak jde (něco nebudu jmenovat !!)......................... ALE KVŮLI TĚM SKINŮM JSEM STRAŠNĚ NEĚŤASTNÝ..........
AntraxD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 11 zář 2014, 18:32 VIP

AntraxD píše:Dobře, připojím se na server a řikám si ale néééééééééééé já jsem po nich chtěl vip skin a oni mě nepochopili ??!! Jasně jsem o tom psal topik. Strašně, ale strašně jsem naštvaný kvůli těm skinům zbraní............. :( :cry: . No Dobře!!! ale aby se neřeklo tak to jinak jde (něco nebudu jmenovat !!)......................... ALE KVŮLI TĚM SKINŮM JSEM STRAŠNĚ NEĚŤASTNÝ..........

a co se ti na nich nelíbí? :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod AntraxD » 11 zář 2014, 20:41

Aha vy už jste je opravili mooooooc vám děkuji. :)
AntraxD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TatapuH » 11 zář 2014, 23:28

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/340 ... 971C6A0CC/

Zkuste překonat tohle score s 100 % přesností :P
TatapuH
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 12 zář 2014, 03:36 VIP

UPDATE 12.9.2014
- update byl nahrán na DeathMAtch Max i DeathMatch HS
- Byl vytvořený nový server DeathMatch 2, který je umístěný na výkonnějším stroji než DM 1, díky čemuž mohou být lepší hitboxy(pingy) detail serveru zde->
- Byl vytvořený nový server DeathMatch FFA, kde neexistuje žádná teamová hra a všichni střílí proti všem. detail serveru zde->
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Fatman » 12 zář 2014, 11:13

tak to já se na přesnost střelby také nedostal nad 30% a měl jsem score třeba 160:50 jo .. ale to je normální, protože hráč co ho dáš fulloutem, tak ti tu přesnost sundá hodně hodně moc, takže to bude mít každý, pokud nedává samé hs na AB. Update se mi líbí a těším se na ten další nový server, kde by mohly být lepší HB, protože DM classic fungoval tak nějak normálně i když jsem ani nevěděl, že je nějakej SHop :-D ... ale ty HB byly na všech DM takové nic moc :-/ .. třeba mi přijde jedny z nej HB na serveru Public 4, kde jsem teď poslední chvíli hrál, takže se těším na ten nový co jsi udělal, zda tam budou ty HB lepší. Skiny zbraní jsem nikdy moc nemusel, takže ty si většinou vypínám stejně jako skin panáčka. Ty speciální Itemy jsou slušné jen by mě zajímalo, když si hráč dá to více HP + má to doplňování za kill, kolik max může mít ? .. já jsem včera střilel do jiného VIP admina a dal jsem mu 150 dmg a on neumřel :-D .. tak jen tak pro zajímavost no. Takže z mé stránky je Update povedený po dlouhé době, co se na DM nic nedělo a to, že VIP mají vestu helmu a ostatní ne .. to je prostě VIP výhoda, která už stojí za zmíňku a líbí se mi.
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Dwandy » 12 zář 2014, 11:55 VIP

Vip hrac muze mit maximalne 120 hp. Bud zacina se 100 a na tech 120 se dostane zabijenim coz mu hp doplnuje a nebo vezme item s kterym ma 120 hned pri kazdym narozeni - ale v tu chvili kdyz nekoho zabije, nic mu to nedoplni.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Maxipes » 12 zář 2014, 12:57

Jak to vidim ja:

- Spawn ochrana (jako je treba na gungame) tam zoufale chybela. Narodit se v zornem uhlu enemy byla prakticky jista smrt, takze tohle je jednoznacne pozitivni zmena. Ty 4s u VIP mi neprijdou az tak silene, protoze malokdy se stane, ze aktivni hrac vydrzi 4s bez toho, aniz by vubec vystrelil.

- Chybi mi (jakozto neVIP hraci) Hecko. U DM podle me klasika, jeho vraceni bych zvazil, i kdyz chapu, ze z pohledu vedeni je to motivace pro hrace, aby vip koupili.

- Efekty mi prijdou povedene, moznost jejich vypnuti pak zavira pusu i chronickym rejpalum.

- Timto vyzyvam Tatpuha, at predlozi demo z te sve hry, protoze dostat se nad 40% se mi povedlo jedinou mapu, a to jsem radeji skoro nestrilel :-)

- Ocenuji pridani mapy aztec, jeste navrhuji pridat klasickou mapu cbble, ktera na DM driv byla a inner ji tehdy sundal proto, ze se z ni podle nej stavala only AWP DM, coz je nahozenim pluginu na omezeni poctu AWP v tymu vyreseno.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dwandy » 12 zář 2014, 13:08 VIP

Maxipes píše:
- Timto vyzyvam Tatpuha, at predlozi demo z te sve hry, protoze dostat se nad 40% se mi povedlo jedinou mapu, a to jsem radeji skoro nestrilel :-)

- Ocenuji pridani mapy aztec, jeste navrhuji pridat klasickou mapu cbble, ktera na DM driv byla a inner ji tehdy sundal proto, ze se z ni podle nej stavala only AWP DM, coz je nahozenim pluginu na omezeni poctu AWP v tymu vyreseno.

já teda toho tatapuha nabonzuju :) Trik v jeho screenshotu je v tom, že hrál only AWP a tam je možné (i když lehký to rozhodně není!!!) si těch 100% udržet. Pokud by se našel někdo, kdo by měl aspoň 70%+ u 50 fragů běžnou zbraní, budu mu říkat pane :)

Mapa cbble je taky přidána, asi jsi jí přehlídl :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

PředchozíDalší

Zpět na Deathmatch Servery