• Stránka 1 z 1
UPDATE HNS
Zdravím!
Zopár nových informácií o HNS:
- boli podrobne rozpísané pravidlá HNS sekcie pre lepšie pochopenie niektorých pravidiel hlavne pre nových hráčov ale priučiť sa môže aj zabehnutý hráč
- pred pár dňami bolo odstránených 5 máp a pridaných týchto 6: c21_blue, c21_gurka, c21_limed, fj_lemonade, hns_gtgcity, hns_minecraft
- možno už niektorí viete, že Karmik už nie je HLSA. V blízkej dobe bude zvolené nové HLSA pre jump sekciu. Nevedno kto to bude ale isto sa vám sem potom predstaví
- sprísnilo sa banovanie nadávok. Trestať sa budú aj cenzúrované nadávky ako napr: kkt, p*ča, bzrnt,... Takže sa na servéroch chovať slušne
To bude na teraz všetko. Prípadné otázky a pripomienky môžte písať sem alebo mne na web/steam.
Ctibi
Zopár nových informácií o HNS:
- boli podrobne rozpísané pravidlá HNS sekcie pre lepšie pochopenie niektorých pravidiel hlavne pre nových hráčov ale priučiť sa môže aj zabehnutý hráč

- pred pár dňami bolo odstránených 5 máp a pridaných týchto 6: c21_blue, c21_gurka, c21_limed, fj_lemonade, hns_gtgcity, hns_minecraft
- možno už niektorí viete, že Karmik už nie je HLSA. V blízkej dobe bude zvolené nové HLSA pre jump sekciu. Nevedno kto to bude ale isto sa vám sem potom predstaví
- sprísnilo sa banovanie nadávok. Trestať sa budú aj cenzúrované nadávky ako napr: kkt, p*ča, bzrnt,... Takže sa na servéroch chovať slušne
To bude na teraz všetko. Prípadné otázky a pripomienky môžte písať sem alebo mne na web/steam.
Ctibi
-
Ctibik - Sponzor
UPDATE HNS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UPDATE HNS
Šeeef
Vaše zpráva obsahuje 5 znaků, nastavené minimum je ale 10.
e.Ctibi: Dačo konštruktívne?
Vaše zpráva obsahuje 5 znaků, nastavené minimum je ale 10.
e.Ctibi: Dačo konštruktívne?

-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
Re: UPDATE HNS
Zdravím,
Byly přidány veškeré mapy, které se momentálně nachází na HNS a DR serverech.
+ byly vyznačeny textury na uvedených screenech.
V případě jakýchkoliv nejasností nebo otázek mě kontaktujte buď zde na WEBU nebo na STEAMU
Byly přidány veškeré mapy, které se momentálně nachází na HNS a DR serverech.
+ byly vyznačeny textury na uvedených screenech.
V případě jakýchkoliv nejasností nebo otázek mě kontaktujte buď zde na WEBU nebo na STEAMU
Život je jako hra – ne vždy vyhráváš, ale každý tah tě učí něco nového.
-
Yoiy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1