• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Jailbreak Update
Ještě jsem našel takový menší bug. Nevím ani jestli stojí za to to opravovat 
Ale tak alespoň abyste o tom věděli..
Když je hráč mrtvý a napíše do chatu příkaz !stop, tak mu to napíše "[JailBreak] Hudba vypnuta." 2x
Je to spíš taková vada na kráse než bug..

Ale tak alespoň abyste o tom věděli..
Když je hráč mrtvý a napíše do chatu příkaz !stop, tak mu to napíše "[JailBreak] Hudba vypnuta." 2x
Je to spíš taková vada na kráse než bug..

-
eNcoo - CS:GO Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Zjednodušení reportování
Zjednodušení reportování
Poslední dobou je na JailBreaku více dětí než normálně. Vzrůstá tak potřeba reportovat.
Napadlo mě, že by bylo fajn, kdyby existoval příkaz, který do chatu vypíše, jak dlouho už se daná mapa hraje.
Velice by to usnadnilo časování dema z GOTV (aktuálně ten jediný možný způsob).
Co si o tom myslíte?
Poslední dobou je na JailBreaku více dětí než normálně. Vzrůstá tak potřeba reportovat.

Napadlo mě, že by bylo fajn, kdyby existoval příkaz, který do chatu vypíše, jak dlouho už se daná mapa hraje.
Co si o tom myslíte?

-
Re: Zjednodušení reportování
eNcoo píše:Zjednodušení reportování
Poslední dobou je na JailBreaku více dětí než normálně. Vzrůstá tak potřeba reportovat.![]()
Co si o tom myslíte?
Vždy si zapíš kola kde porušuju pravidla a máš

-
KhalDenny - Spamer
Re: Zjednodušení reportování
KhalDenny píše:eNcoo píše:Zjednodušení reportování
Poslední dobou je na JailBreaku více dětí než normálně. Vzrůstá tak potřeba reportovat.![]()
Co si o tom myslíte?
Vždy si zapíš kola kde porušuju pravidla a máš[Npr 4:3 CT/T]
Jasný takhle se to dělá do teď. Já myslel že bys napsal do chatu např !maptime a napsalo by ti to třeba 13:17 a ty bys hned věděl jaký čas máš dát na fórum a nemusel bys v tom demu už nic hledat.

-
Kromě magnificentních složitostí byste mohly opravit to že to lidi pořád spawnuje bez nože, nedá se to hrát když 9/10 kol nemáte nůž.
- Hekoheha
- Kolemjdoucí
Hekoheha píše:Kromě magnificentních složitostí byste mohly opravit to že to lidi pořád spawnuje bez nože, nedá se to hrát když 9/10 kol nemáte nůž.
Nedalo ti nožík dnes?
-
Deluxe391 - Profesionál
Dnes jakožto než sem šel spat asi ve 3 ráno. Ano nedalo.
- Hekoheha
- Kolemjdoucí
No vidíš, tak možno za tú dobu sa to opravilo 

-
Deluxe391 - Profesionál
Ak sa mapa nepredložila má 45minut napíšeš timeleft vypíše 40minut tak tam napíšeš cca 4ta minúta ne?
..
Tvl vy chcete aby iný robili niečo ale vy nieste schopný normálne vycasovat
..

-
OrIoN7531 - Drbna
OrIoN7531 píše:Ak sa mapa nepredložila má 45minut napíšeš timeleft vypíše 40minut tak tam napíšeš cca 4ta minúta ne?
..
Jasně mně šlo o to udělat to jednodušší. Denny mi do PM napsal že i do nahlášení stačí napsat skóre hry, takže se nemusí noc časovat.

-
Dúfajme, že som trafil sekciu x)
Už dávnejšie v admin sekcii som dával jeden návrh, kt. sa z nejakého dôvodu, na kt. si neviem spomenúť, zamietol. Od vtedy ubehla dostatočná doba na zmenu názoru. Napadlo mi, že by sa mohol pridať sountrack z Prison Break-u počas hromadného volného dňa, po vzoru 1.6 sekcie. Docela to pridáva atmosféru danému módu a keďže to je počas global VD, tak to nebude rušiť žiadného simona. Samozrejme by bola možnosť vypnutia daného soundtracku.
soundtrack (4:18)
kratšia verzia (1:28)
Už dávnejšie v admin sekcii som dával jeden návrh, kt. sa z nejakého dôvodu, na kt. si neviem spomenúť, zamietol. Od vtedy ubehla dostatočná doba na zmenu názoru. Napadlo mi, že by sa mohol pridať sountrack z Prison Break-u počas hromadného volného dňa, po vzoru 1.6 sekcie. Docela to pridáva atmosféru danému módu a keďže to je počas global VD, tak to nebude rušiť žiadného simona. Samozrejme by bola možnosť vypnutia daného soundtracku.
soundtrack (4:18)
kratšia verzia (1:28)

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Mám takový menší bug. Protože jsem fanoušek karaoke tak si o něj prosím často. Ale stává se mi tohle:
Vždy si nastavím text na malý, ale vždy se to nezmění. Ukazuje to, že je to vybrané ale nic.. V dalším kole se to přenastaví zpátky na velké. Pro mě je to celkem potřebné protože paměť nemám extra dobrou a texty písniček nejsou extra lehké(hlavně ty slovenské). Jsem si jistý že to je bug ale jestli není tak prosím poradit
Vždy si nastavím text na malý, ale vždy se to nezmění. Ukazuje to, že je to vybrané ale nic.. V dalším kole se to přenastaví zpátky na velké. Pro mě je to celkem potřebné protože paměť nemám extra dobrou a texty písniček nejsou extra lehké(hlavně ty slovenské). Jsem si jistý že to je bug ale jestli není tak prosím poradit
Let's make a deal, bitch be for real
Is you off a pill? Okay
Let’s make a deal, Rumpelstiltskin (Hm)
She wanna see my purple pickle up in the wind (Okay!)

Mallys je low haha
Is you off a pill? Okay
Let’s make a deal, Rumpelstiltskin (Hm)
She wanna see my purple pickle up in the wind (Okay!)

Mallys je low haha
-
Manisxd - Zkušený
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
-
ChatCoolGame - CS:GO Server Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2