Vše ohledně kategorie serverů: Call of Duty

UPDATE SERVERU

Příspěvekod Dwandy » 27 led 2015, 02:40 VIP

Na Call of Duty jsme konečně dokončili update a protože nastalo opravdu mnoho změn, rozhodli jsme se pro trochu netradiční nahození. Byl zrušený server COD DM který neměl kdo ví jaký úspěch a místo tohoto serveru vznikl server s novým updatem. Na původních Call of Duty serverech tedy update prozatím není a jestli se nahodí i tam zatím úplně nevíme. Server se jmenuje COD:MW #1 a můžete ho nalézt na původní IP adrese právě zrušeného DM serveru, tedy: 81.0.217.178:27909

DETAIL SERVERU >>

POZOR!
Protože nastala opravdu spousta změn, nikdo z nás neví, jaká bude hratelnost za jednotlivé postavy. Není v našich silách nastavit to správně hned na začátku, takže hodnoty jako HP a další budeme upravovat postupně (pokud bude potřeba)

CO SE ZMĚNILO?
Změnilo se toho opravdu hodně (vlastně úplně vše), v podstatě se jedná o úplně jiný mod, a proto také vznikl odlišný server. Samozřejmě update obsahuje nové classy, itemy, vzhled a další ... Pro podrobnější informace o změnách je třeba server navštívit a hrát, protože se mi to nechce vypisovat ... :roll:

A jak už to bývá zvykem, každou chybu, nebo dotaz můžete psát do tohoto topicu a my to nějak vyřešíme :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

UPDATE SERVERU

od Rumcajz » 27 led 2015, 02:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UPDATE SERVERU

Příspěvekod Dwandy » 28 led 2015, 03:34 VIP

MENŠÍ ÚPRAVY 28.1.2015
- Class Sniper omezena na maximálně 3 v jednom teamu + snížena vlastnost +20% damage na +10%
- Class Ghost přišel o AWP a místo něj má Scout (byla to příliš silná postava)
- Class Sharpshooter má o něco menší speed a -10HP (takže nyní má 130HP)
- Class Engineer nyní získává Expy, pokud jeho věž zabije enemy
- Class Fire Support má trochu slabší rakety
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MrFruty » 28 led 2015, 11:32

Ač mám na steamu i ve hře použité commandy na lepší optimalizaci hry (fps a další blbosti) tak i přesto mám FPS dropy na 1GB grafice(a nejen to)...no samozřejmě to nechci svádět na server,ale nenapadá mě čím jiným by to mohlo být při zapnutém steamu a CSka.
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod MrFruty » 28 led 2015, 20:48

Právě jsem si dál pár kol,a už se to neseká...Nicméně mám návrh/nápad,nevím co je v rámci tvých možností Dwandy,ale pokud si někteří dobře pamatují tak už tu jednou MWčka byli,tehdy šlo nejvíce o ty killstreaky,za které si lidi mohli pořídit UAV atd...Tak mě napadlo zda by to nešlo zmixovat a vytvořit zcela nový mod?Ale nevidím to zas tak reálně.
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod Z3pHyR » 29 led 2015, 14:47

Videl som novy server, Moja Kritka:
1. Skiny s cod nemaju nic spolocne, tie co su na COD 1-3 su naj
2. Classy vyrovnat riadne, nie ze to vyrovnaval taky co nevie ani co je COD, ved sniper 90 HP, potom 1/2 na ranu s knife, NECHAJTE TAK AKO BOL, prosim, je to dobra classa, ale s 90 hp blba classa, nikto s tou classou na servery nehral co som pozeral -_-*
SS: ved ta classa je rozdrvujuca -_-* ved da cely tim ako nic, ma sancu na 2x dmg a ma 140 hp, potom 100 speed, vravel som dajte na 100 speed a HP nechajte, ved to sa neda proti nemu hrat
Soap ma celkom s Ghostom potesili,
medica nechajte, a dajte ze napr ked drzi E a nemieri na hraca, tak raz za kolo na 5 sek alebo kolko sa moze HEALnut, ved to je medic, nie? :D a pomocou int sa dokaze rychlejsie HEALnut, tak radsej by som dal na 5 sek, lebo ked bude mat napr na 50 tak sa HEALne ako nic :D chcem aby healoval 5 bod na 1 sek., za kazde vylepsenie int by som dal +0.5 hp, ale znizil by som hp na 130, ved ma este otravene sipky a krieg(ten je sam o sebe riadne silny ked viete s nim :D)
Proteca nechajte,
Zatial vsetko, este pojdem na server a pozriem
Z3pHyR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DraG » 29 led 2015, 19:51

Z3pHyR píše:Videl som novy server, Moja Kritka:
2. Classy vyrovnat riadne, nie ze to vyrovnaval taky co nevie ani co je COD, ved sniper 90 HP, potom 1/2 na ranu s knife, NECHAJTE TAK AKO BOL, prosim, je to dobra classa, ale s 90 hp blba classa, nikto s tou classou na servery nehral co som pozeral -_-*
SS: ved ta classa je rozdrvujuca -_-* ved da cely tim ako nic, ma sancu na 2x dmg a ma 140 hp, potom 100 speed, vravel som dajte na 100 speed a HP nechajte, ved to sa neda proti nemu hrat
medica nechajte, a dajte ze napr ked drzi E a nemieri na hraca, tak raz za kolo na 5 sek alebo kolko sa moze HEALnut, ved to je medic, nie? :D a pomocou int sa dokaze rychlejsie HEALnut, tak radsej by som dal na 5 sek, lebo ked bude mat napr na 50 tak sa HEALne ako nic :D chcem aby healoval 5 bod na 1 sek., za kazde vylepsenie int by som dal +0.5 hp, ale znizil by som hp na 130, ved ma este otravene sipky a krieg(ten je sam o sebe riadne silny ked viete s nim :D)
Proteca nechajte,

1) Skiny jsou naprosto idealní. Podívej se ale, jaká je na COD 1 - 3 plynulost a hratelnost hry.
2) Snažíme se, aby všechny classy byly maximálně vyrovnané, a troufnu si říct, že teď už je to skoro optimální. 100% vyrovnané to ale nikdy nebude :)
HLSA - AIM & CODs
DraG
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Z3pHyR » 30 led 2015, 13:05

Povedz mi kde tie skiny, na ktorom COD najdes, a uverim ze su idealne, ved vy z toho robite ako prilbly iny mod, maju tam byt veci o COD a nie z CS:GO, podobne zbrane ako CS:GO. A chcem sa spytat kolko ma sentry hp?
A ked uz hovorite ze sa nedaju classy uplne vyrovnta, co tak skusit co povedali druhy a nie podla seba, SS 140 hp, 100 speed, to je take tazke spravit mu len 110 hp? A kriticky zasah musim uznat je fajn, videl som to aj na inych serveroch. ;)
Z3pHyR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod RadeGast » 30 led 2015, 13:15

Z3pHyR píše:Videl som novy server, Moja Kritka:
Proteca nechajte,

Chýba ti celá pointa. Vieš prečo? Pretože nerozmýšľaš dopredu a už vôbec nie čo je dobré v prospech všetkých hráčov. Zruším ti každú jednú pripomienku rozumným argumentom (to si mohol urobiť aj ty s tými pripomienkami a urobiť ich "rozumné").

1. Skiny nie sú úplne z COD prostredia, ale sú skvelou náhradou. Prečo nie sú z COD? Pretože na internete nenájdeš funkčné skiny z COD, ktoré nemajú nejakú chybu a neznižujú plynulosť hry (fps). Tieto tu sú úplne super a mnohí si pochvaľujú.
2. Snipera sme upravali na 90hp, pretože nato sú tam tie XP, aby si vylepšil HP. Takisto ako aj damage...má 15% viac damage ako obyčajne. Fire Supportovi sme snížili damage rakiet na 60 + každé 3 sekundy ich môže vystreliť (tak ako na obyč. serveri).
Sharshooter je taká istá classa ako na COD serveri. Len ti poviem čo robí ten rozdiel - nie je strenght, tým pádom nie je bug DMG a tým pádom dáva Ak47 normálne rany ako na publicu.
Načo ti je medic? Keď máš autoheal na serveri?
Admin od 10.07.2010
RadeGast
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Z3pHyR » 30 led 2015, 23:27

Tak dobre, skiny nechajte ako chcete, je to fakt prospech serveru, u SS som nevedel ze na AK to neplati, a autoheal fakt chcete nechat? neni to lepsie ked je normalne HP bez auto? a mam taky 'asi priblbly napad' ze nechate ostatne servery tak ako su a neurobite tie nove cod? napr budu aj tie cod za ktore som, ale aj tie co ste spravily, velmi ma laka to cod co bolo doteraz, len preto to hram, aj skiny su v poho, ale tie fps ma stve, no skoda, urobte ako chcete a pliest na uz asi nebudem, len ak by bol nejaky bug alebo chyba oznamim.
Z3pHyR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SIM4 » 05 úno 2015, 17:45

No tak jak jsem psal do "Nápadů", tak to bylo asi už pozdě ale bylo by dobré tam dát takový to když dáte kill tak to zařve "FIRST KILL". No prostě něco co je na Zombiekách :)
Obrázek
SIM4
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Modify » 28 bře 2015, 17:45

Hurá konečne update ale proč ste ho dávali rovnou na všechny COD servery ? Nemyslím tím classy,vzhledy atd. ale myslím tím místo STR dáte ARMOR.Je to zbytečná blbost ani nevím proč ste to tam dávali.Před updatem byla 81 lvl nejsilnější hráč ze všech a každý se ho "bál" a teď ? Mě jako lvl 32 dá na 15 ran i lvl 1 když se mu zadaří a to nemusí dát ani hs by se předtim nikdy nestalo.Podle mě ten slibovanej update stoji za nic jen to kazí hru ale než mi tady začnou psát ostatní hráči že jsem strašnej idiot atd. tak říkám je to muj vlastní názor.

Váš Modify
Modify
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 28 bře 2015, 20:52 VIP

Modify píše:Hurá konečne update ale proč ste ho dávali rovnou na všechny COD servery ? Nemyslím tím classy,vzhledy atd. ale myslím tím místo STR dáte ARMOR.Je to zbytečná blbost ani nevím proč ste to tam dávali.Před updatem byla 81 lvl nejsilnější hráč ze všech a každý se ho "bál" a teď ? Mě jako lvl 32 dá na 15 ran i lvl 1 když se mu zadaří a to nemusí dát ani hs by se předtim nikdy nestalo.Podle mě ten slibovanej update stoji za nic jen to kazí hru ale než mi tady začnou psát ostatní hráči že jsem strašnej idiot atd. tak říkám je to muj vlastní názor.

Váš Modify

to byl cíl updatu, aby každej hráč mohl sundat i vysokej level a ne že vysokej level bude neporazitelnej
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Modify » 28 bře 2015, 21:09

Vysoke levely maji něco znamenat a ne že tě ustříli nějakej Player lvl 1
Modify
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 28 bře 2015, 23:14 VIP

Modify píše:Vysoke levely maji něco znamenat a ne že tě ustříli nějakej Player lvl 1

a copak ti nedává vysoký level bonusy? Nemáš navrch oproti ostatním? To vážně potřebuješ být vyloženě nesmrtelný, jinak je to podle tebe špatně? Nový hráči nemají mít šanci si normálně zahrát a nějak začít? bože můj, už se vzpamatujte ...
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod SIM4 » 29 bře 2015, 11:48

Modify píše:Vysoke levely maji něco znamenat a ne že tě ustříli nějakej Player lvl 1

Já na tvém místě bych byl rád, protože ty jako lvl 32 nebo jak jsi psal, tak by se ti taky nelíbilo, kdyby ti tam přiběhl týpek s 81 a dal by si tě jak nic... Prostě ty servery jsou ForFun a né že 81 zachvíli bude hrát sám na serveru, protože ostatní hráči budou otráveni. :)

Jo a chtěl bych se zeptat, kdy bude update i na CoD #1,2,3?

Díky :) "FurecataaN^"
Obrázek
SIM4
Zkušený
Zkušený

Další

Zpět na Call of Duty Servery