Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Update

Příspěvekod MiniLighting » 29 zář 2016, 19:57

Ahoj, příjde mi že na avataru vidím čím dál tím menně lidí, tak jsem tu sepsal pár věcí, které byste mohli přidat. :)

1 Mohli byste přidat starou bz (myslím rocket... nebo tak něco)
2 Mohli byste navýšit SV ap na 250 ;)
3 Mohli byste udělat nový typ avatara (např Madness,Halucino-avatar :)) Myslím že si domyslíte co by měli za schopnosti, pokud ne tak se vám tady rozepíšu ;)
4 Mohli byste přidat granát, který znemožní průchod humanum, nebo když bude avatar v kouli který vytvoří granát tak bude nesmrtelný, nebo na něj nebudou učinkovat granáty .
5 Nějaký robot (v filmu avatar byl pro vojáky) Např. 300AP , pomalejší běh , Speciální pistol

Snažil jsem se to sepsat tak, abych vyrovnal 2 strany :)
MiniLighting
Amatér
Amatér

Update

od Rumcajz » 29 zář 2016, 19:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Update

Příspěvekod Paan1 » 30 zář 2016, 14:00

Nebudem pisat sracky, pretoze budem odmeneny obmedzenim na webe.
Naposledy upravil Roxtedy dne 01 říj 2016, 09:52, celkově upraveno 1
Obrázek[/url]
Paan1
Pokročilý
Pokročilý

Re: Update

Příspěvekod Roxtedy » 01 říj 2016, 09:51 VIP

MiniLighting píše:Ahoj, příjde mi že na avataru vidím čím dál tím menně lidí, tak jsem tu sepsal pár věcí, které byste mohli přidat. :)

1 Mohli byste přidat starou bz (myslím rocket... nebo tak něco)
2 Mohli byste navýšit SV ap na 250 ;)
3 Mohli byste udělat nový typ avatara (např Madness,Halucino-avatar :)) Myslím že si domyslíte co by měli za schopnosti, pokud ne tak se vám tady rozepíšu ;)
4 Mohli byste přidat granát, který znemožní průchod humanum, nebo když bude avatar v kouli který vytvoří granát tak bude nesmrtelný, nebo na něj nebudou učinkovat granáty .
5 Nějaký robot (v filmu avatar byl pro vojáky) Např. 300AP , pomalejší běh , Speciální pistol

Snažil jsem se to sepsat tak, abych vyrovnal 2 strany :)

Ahoj vyjadrim sa ti k tvojmu navrhu:
1. Staru bz pridat nemozme (Rocket N79) pretoze bola zabugovana, sposobila ze sa obe bazuky spojili do jednej a vystrel z nej (vybuch) bol len v okruhu niekolkych jednotiek od hraca.
2. SV malo predtym 60 armor a zvysil sa mu na 200 (co je viac ako 3 nasobok) takze toto sa menit urcite nebude. Taktiez mal 3skok a pridal sa mu aj 4 skok.
3. Halucino avatar uz existuje, treba si viac precitat vo vybere AV, Novy avatar bol taktiez pridany (stareho bhop avatara nahradil, ktory) si doplna HP na slash a stab (sekanim do ludi pravym a lavym tlacitko na myske)
4. Toto mi prijde ako hlupost, granat ktory vytvori gulu v ktorej bude AV nesmrtelny ? Vies ako by ta hra vyzerala ? Na mape si hraci (AV) vytvoria 3 gule a vsetci budu v nich. Fakt skvela hra :D za AV si mozes kupit nesmrtelnost, to myslim ze staci.
5. Toho robota mam, aj som ho skusal vyzera dobre fakt dobre, lenze bol problem s viditelnostou (bola obmedzena) a taktiez to na servery robilo problem s padanim :( takze sa to nemohlo nahodit.
Tu mas dokaz:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =410969166
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =410969226
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =410969304

Nieje to vsetko jednoduche ako si mozno myslite. Ver mi, ze tolko veci by som tam popridaval ale nie vsetky sa daju uskutocnit :/
Roxtedy
Mistr
Mistr

Zpět na Zombie Servery